Jeg har svært ved at anbefale at købe frø hos Camilla Plum, Fuglebjerggård. Jeg bestilte 12 forskellige poser frø hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 år og har god erfaring med at saml f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... Zobacz więcej
2stjerner man trækker beløb på konto inden man sender varen har fået frø fra divs lande i EU samt fra UK på 3 dage selv i denne corona tid så jeg tror at der er et troværdigheds problem i dette t... Zobacz więcej
+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjældne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjældne arvesorter» av ribs og stikkelsbær, det de faktisk sender deg er... Zobacz więcej
Hemmingstrupvej 8, 3200, Helsinge, Dania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk sted at handle, det største sortiment i Danmark og høj kvalitet i både produkter og service.
Helt utrolig ringe og arrogant. Lange svartider, forkert info på hjemmeside og nej jeg fik aldrig mine varer fordi computeren (den ene der jo findes) var brændt sammen. Chris, tag tilbage til chokoladefabrikken!
Jeg har handlet frø, planter, læggekartofler og meget andet hos Fuglebjerggaard webshop i årevis, og jeg har kun godt at sige om det. Webshoppen er super inspirerende med mange særlige sorter, som man ikke kan få andre steder, samt mange virkeligt spændende og anderledes produkter. Hvis det er højsæson for f.eks. læggekartofler kan der godt være ventetid ift. forsendelse, men så får man altid besked herom. Og det har altid været værd at vente på! Camilla skriver i øvrigt nogle helt fantastiske nyhedsbreve med opskrifter, dyrkningsvejledninger og det er en fornøjelse at læse dem. Jeg har stor respekt for det kæmpe arbejde, som Camilla og co. yder i at udbrede kendskabet til gamle frøsorter.
Har også bestilt varer for to uger siden og skrevet direkte til Camilla for levering - der end ikke svares på mail, og der fremgår ikke på hjemmesiden, at der skulle være problemer med denne. Pengene blev trukket med det samme, derefter ingenting. Meget dårlig oplevelse!!

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
Jeg købte noget fra hjemmesiden, uden at få leveringstiden af vide. Pengene er trukket, og har skrevet ind til dem, hvor hun svare på mailen uden, at svare på mit spørgsmål. Jeg har skrevet ind til dem igen, uden svar.
Ingen service

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
har kun gode ord til Fuglebjergaard og Camilla Plum & Co , fantastisk betjening , plus ultra varer , kommer der næsten dagligt og køber friske frugter og grøntsager , kan kun anbefale det hele ! Tag derud , turen værd !
John B. Fredensborg
Et rigtig spændene sted at købe frø og stiklinger, har mange ting og alle frø og stiklinger er beskrevet så det er nemt og overskueligt .
Camilla er en spændene person med stor viden og hun er meget hjælpsom. Første gang jeg bestilte sendte hun uden ekstra udgifter til mig til trods for jeg ikke bor i Danmark , det synes jeg er flot, hvor flere andre bare nægtede at sende fordi de ikke kendte prisen på porto. Har altid fået det jeg bestilte og til den aftalte tid
Er desuden også en stor fan af diverse tv udsendelser med Camilla og ville ønske der kom flere , hendes “uperfekte” stil hvor fx en smuk skål som har fået et lille skår ikke behøver at smides ud og haven ikke behøver at være så 100% ren for ukrudt er så dejligt befriende og passer godt med hvordan virkeligheden er
Ser altid frem til nyhedsmail der rummer både viden, ideer, opskrifter og en god portion humor
Eneste negative jeg kan finde er at jeg kommer til at købe for meget i netbutikken fordi der er så meget spændene
Jeg kan bestemt anbefale Fuglebjerggaard
Hilsen fra Edel
Meget lang leveringstid uden oplysninger om dette. Først da jeg begyndte at rykke blev tingene sendt - og med mangler. Jeg ville sagtens kunne forstå leveringstid og andre problemer hvis jeg fik dem venligt fortalt up front (og nej det fik jeg ikke). Men jeg forstår slet ikke den decideret arrogante kommunikationsform, dårlige undskyldninger og nemt gennemskuelige søforklaringer. Derudover var ingen planter mærket med navn eller info og under halvdelen af de frø og planter jeg har købt er blevet til noget.

Fantastisk fine planter!
Jeg modtog igår resten af min ordre, som har været noget tid undervejs.
Jeg har skrevet med Camilla et par gange i forløbet, og synes der er en fin kommunikation. I år har der været enormt tryk på "plantehandelen" grundet Corona situation mm., hvorfor min - og mange andres ordre har været længe undervejs. Jeg tænker det er fuldt forståeligt, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse af at Camilla & co ikke går på kompromis med planternes kvalitet af den grund!
Det er tydeligt at Fuglebjerggaard har været noget presset, både pga den enorme efterspørgsel i år, og et system der ikke er helt opdateret. Jeg håber dog ikke I mister modet af den grund. Tak for en flot kvalitet og en fin kommunikation. Jeg er stadig tilfreds med forløbet - ligesom jeg har været alle øvrige gange jeg har handlet hos Camilla & Co.
Afgav to ordrer med et par dages mellemrum. Modtog aldrig varerne. Blev holdt hen ad flere omgange. Meldte at det var utilfredsstillende at vente 6 uger og stadig ikke modtage det man har betalt. Til sidst blev jeg overfuset af Camilla som aflyste mine ordrer og refunderes pengene på trods af at jeg ikke havde bedt hende om det. Hun havde holdt mig hen med løfter som hun sikkert ikke ville kunne indfri. Jeg må afslut fraråde at indgå handler med Camilla.
Jeg bestilte frø d. 13. april og fik samme dag en ordrebekræftelse. Dagen efter blev pengene trukket, og jeg gik derfor ud fra min ordre var sendt.
5. maj skriver jeg og spørger, hvor mine varer bliver af. Det viser sig, de først er sendt 4. maj (3 uger efter bestilling), og jeg modtager dem først mere end 4 uger efter bestilling.
Her et par forslag til forbedring:
1. Skriv tydeligt på jeres webshop, at I har enormt lang leveringstid
2. Træk først betalingen, når varen afsendes (som er standard for de fleste webshops)
3. Skriv I jeres bekræftelsesmail, at I trækker pengene og sender endnu en mail når varen er afsendt (ethvert e-commerce system burde kunne håndtere dette)
4. Send varen
5. Træk pengene, og send en mail til kunden, at varen er på vej
Jeg er sikker på, at disse små ændringer vil give gladere kunder og spare jer for at skulle svare på mange mails om, hvor nogens varer bliver af.
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med, at handle med denne virksomhed. Pengene bliver trukket på kontoen prompte, men varen kommer ikke.
Jeg ringede flere gange til indehaveren, men telefonen gik på telefonsvarer med besked om, at der ikke var plads til flere beskeder.
Efter ca. 3 uger bad jeg om, at få annulleret min ordre, men har endnu ikke fået mine penge retur.

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
Jeg ville så gerne give mere end 2 stjerner for at støtte økologisk og særlig planteavl, men desværre er det alt jeg kan svinge mig op på. De to stjerne får Fuglebjerggaard for: 1) Den flotte Cola-malurt, som er både særlig og sjov og som var pakket rigtigt godt ind ved forsendelsen, og 2) interessante frø der viser god spireevne, selvom der er få i poserne, og jeg fik dem tilsendt tidligere end de bestilte planter, da planternes blev forsinkede. Hvis det skulle være blevet til 5 stjerner, skulle følgende også have været i orden: 3) forsendelsestiden er alt alt for lang (8 uger). Det ville såmænd være ok hvis man blot blev oplyst om det før bestilling og undervejs ved forsinkelser, 4) mine bestilte, særlige ribsstiklinger var sølle, slatne og ikke levedygtige, jeg fik dog mine penge retur uden problemer, men jeg havde glædet mig til at modtage dem og de var den primære grund til at jeg valgte at handle hos Fuglebjerggaard fremfor andre planteskoler, 5) svar på mails udeblev og jeg nåede derfor at tænke svindel flere gange, inden jeg modtog min forsendelse. Jeg kan desværre ikke anbefale webshoppen, men med det store og interessante udvalg ville jeg ikke tøve med at svinge forbi den fysiske gårdbutik, hvis jeg var på de kanter.
Jeg har modtaget alle varer altid... men for lang levering hver gang jeg har bestilt. Så hvis man står og skal bruge varerne nu, skal man nok finde et andet sted... Citron verbenaen jeg bla modtog var fin men fyldt med bladlus ... hvis i ønsker tilfredse kunder der vender tilbage, så tror jeg i skal arbejde med leveringstiden :) Måske droppe postnord og kun bruge gls og lign
Bestilles vare 8/4-2020 penge blevet trukket med det sammen intet hørt ... en mdr. senere skrevet til dem og annulleret min ordre, fik svaret tilbage at det har altid været plan om sendt sidst i april, der står ikke noget info om ellers har jo ikke købt noget der!!!
Starte af maj skrevet igen at jeg ønsker penge retur, ingen svar ...
ringet ind fik svar at de har sendt vare ??? Par dage efter kommer to bakke søller kål ikke engang halv del af det jeg har bestille og penge retur på noget af det ... jeg har jo afbestillet 200 kr.har det koster mig for noget gul blader kål
Køber aldrig noget der igen og stoppe ikke her før jeg få min penge retur!!!
Bestilte frø 20. April, som blev trukket samme dag. I dag 11. Maj har jeg stadig intet modtaget og får ingen svar på henvendelser på mail. Useriøst.
Jeg har bestilt frø d. 25. april. Nu 12 dage siden. Pengene blev trukket samme dag. Jeg fik med det samme mail retur om, at ordren var modtaget. Siden har jeg intet hørt.
3. maj skriver jeg for at høre til min ordre, men får intet svar.
5 maj skriver jeg igen. Her både på mail og messenger. Ligeledes forsøger jeg at ringe.
Altsammen uden respons.
I mailen d. 5 maj annullerer jeg mig ordre, men hører fortsat intet.
Jeg venter nu i spænding på svar og på at få mine penge retur.
Opdatering:
Mine frø ankom d. 18 maj ( Jeg havde den 17 maj fået en mail om, at de var afsendt ugen forinden og men at de beklagede ventetiden. Jeg var velkommen til at sende retur). Jeg tænker, at der burde have været tid til at læse min mail om, at jeg ikke ønskede frøene....hmmmmm. Men!

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
Elendig ussel behandling, men fik dog mine penge retur til sidst.
Bestilte 27/3. Pengene hævet 30/3. Efter jeg rykkede for om det var afsendt fik jeg besked 19/4 at det var afsendt, nogle varer manglede men pengene for dette ville blive refunderet. Dette skete ikke og 1/5 bad jeg om at få ordren annulleret.
Fik en tynd forklaring om at der var 36 klager over manglende/forsvundne forsendelser fra lige den dag mit var afsendt og at det ikke var unormalt at PostNord indimellem Er skyld i at det først dukker op om yderligere 2-3 uger.
Hold nu op en sang fra de varme lande, jeg har selv haft internet butik og aldrig oplevet at PostNord ind imellem lavede dette nummer, efter Plum fik besked om dette, var pengene retur på min konto samme dag.
Det er aldrig rart at blive fanget i en løgn, handler aldrig her igen og kan ikke anbefale andre at gøre det heller.

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
Jeg er endnu en dem, der blev lokket af den fine hjemmeside og bestilte frø og knolde 24. marts 2020. Pengene blev trukket med det samme. Siden har jeg ikke hørt noget - før jeg skrev forleden.
Og jeg fik svar på min mail i dag ang. den forsvundne levering. En ultrakort mail - ingen beklagelse, men mulighed for at annullere ordren. Butikken får en sidste chance for at levere i denne uge.
En meget forbløffende kundeoplevelse - helt uden for kategori.
PS: Fru Plum annullerede efterfølgende selv ordren. Jeg fik pengene retur, men ingen forklaring.

Odpowiedź od Fuglebjerggaard
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.