Oceniono na 1 z 5

Jeg har svært ved at anbefale at købe frø hos Camilla Plum, Fuglebjerggård. Jeg bestilte 12 forskellige poser frø hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 år og har god erfaring med at saml f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

2stjerner man trækker beløb på konto inden man sender varen har fået frø fra divs lande i EU samt fra UK på 3 dage selv i denne corona tid så jeg tror at der er et troværdigheds problem i dette t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjældne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjældne arvesorter» av ribs og stikkelsbær, det de faktisk sender deg er... Zobacz więcej

3,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Ja der er meget lang levering

Ja der er meget lang levering, men det skriver hun faktisk også på hjemmesiden inden man bestiller, har modtaget mine vare, og de er fine. Så hvis man har god tålmodighed, så kan du roligt bestille her fra.

29 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig behandling som jeg ikke har set andre steder!

Desværre meget skuffende oplevelse som ingen stjerne fortjener. Ventede på min bestilling i over en måned. Ingen respons på mail. To uger efter annullering af ordren, blev pengene trukket hvilket undrede mig meget så jeg sendte endnu en email. Til det skrev Camilla Plum, at jeg bare kan lade være med at "tage pakken imod", hvilket ikke var en mulighed fordi det vidste sig at hun sendte det som alm. brev som blev kastet ind i postkassen. Godt en uge efter kom der en kuvert i posten. Jeg skrev til Camilla igen, igen at jeg jo har annulleret ordren for lang tid siden og beder hende om at sende mig en returlabel. Ingen respons overhovedet. Har returneret det til Fulgebjerggaarden, og jeg hverken hørt eller fået mine penge tilbage. En stjerne er for meget at give :((( Trist oplevelse herfra.

19 kwietnia 2021

Nethandel med Fuglebjerggaard? En teatralsk nulsums-oplevelse

Til andre kunder som er på udkig efter tidligere kunders nethandel-erfaring med Fuglebjerggaard, her kommer min oplevelse, som jo bare er en af manges:

Al respekt for Madam Plums kendisfaktor, hendes håndelag med planter, urtekundskab og hendes bæredygtighedsperspektiv (om ikke i forhold til kommunikation og kundeloyalitet, så dog i forhold til klima). Det var jo trods alt dét som lokkede mig til hendes farverige netbutik i udgangspunktet.

Men dette er uden sammenligning det mest tragikomiske (forgæves) forsøg på nethandel jeg nogensinde har oplevet. Det er simpelthen så amatøragtigt at det (i bagklogskabens lys) næsten er grinagtigt. Men også en utryg og energiædende oplevelse uden den nødvendige kundedialog.

Ikke engang én diva-stjerne for melodramatisk toppræstation fortjener Plum i dette tilfælde, snarere en politianmeldelse eller en forbrugeklagenævnssag.
Prisen for den mest bizarre nethandeloplevelse jeg nogensinde har haft vinder Fuglebjerggaard til gengæld med stort forspring, jeg tvivler på at det bliver nødvendigt med en vandrepokal.

Specielt nu hvor jeg har fået læst Trustpilot anmeldelser, og googlet forretningen som drives...Altid nogen andres skyld…
Kunden, Politiet, Skat og PostNord har vist ”aldrig ret” i Plums business.

Nå, jeg nøjedes med en bankindsigelse, som også var virksomt nok. Dette bragte beløbet på DKK1236 retur til min konto, et beløb som rigtignok var blevet hævet to dage efter min bestilling til Nord-Norge 21. februar. Vækstsæsonen er kort heroppe, og jeg troede at jeg var tidligt ude.

1. marts (en uge efter bestilling) fik jeg den tvivlsomme, nærmest selvpineriske, "fornøjelse" af en kortvarig telefonsamtale med en intimiderende uvenlig Plum, som patroniserende nok afkrævede mig svar på hvad jeg dog skulle bruge ordrebekræftelse og faktura til (?!)... Øh, er det hendes eller min bekymring?... Der kom herefter et fornærmet screendump som ikke var i nærheden af at kvalificere som hverken ordrebekræftelse eller faktura.

Selve ordrebehandlingen blev til gengæld først påbegyndt mere end tre uger senere.... underligt nok dagen efter at jeg 24. marts havde annulleret ordren pga. manglende svar fra forretningen igennem nu mere end en måned.
En annullering jeg foretog efter god rådgivning fra bankens "Fraud Management" afdeling... jeg vidste ikke engang at en sådan fandtes. Men den tager sig altså af sådanne sager. Penge der hæves for varer der ikke sendes. Manglende mulighed for dialog med virksomheden. Sådan noget.

Men hvad var det så jeg havde ønsket svar på i mine mails til forretningen?
Helt almindelige ting man kan forvente når man handler på nettet for over tusind kroner:
Estimeret leveringstid. Ordrebekræftelse/faktura. Sporingskode (sidstnævnte bad jeg om fordi jeg opdagede at Plum i sine flabede svar på kundeanmeldelserne her på Trustpilot, skød skylden for manglende leveringer på Post Nord).
Man skulle ellers tro det kunne lade sig gøre at spore en sæsonvare til en fragtpris på over DKK300, specielt hvis man erfaringsmæssigt allerede har oplevet gentagne svigt fra PostNords side.... men så er avancen vel for lille. Nuvel, jeg fik aldrig svar på nogen af delene.

Det var en mærkelig lille komplikation på den økonomiske side af sagen, at Plum (dagen efter min ordre-annullering) fandt det passende at returnere DKK30 til min konto, med en mailbemærkning om at varene blev "eftersendt" (sendt efter hvad?!).... men at den ene frøbestilling ikke kunne leveres. Jeg frygtede straks at dette lille stunt bare ville komplicere tingene yderligere men heldigvis tog banken sig diskret af dette uden noget videre drama.

Som et lille kuriosum på den for meg afsluttede sag, modtog jeg fredag 9. april (en måned og tre uger efter bestilling) en SMS melding fra den norske Toll Etat om at jeg skulle fortolde en pakke fra Fuglebjerggaard på fortoldningsstation i Oslo for at få den videresendt til destination i Nord-Norge. Hvordan?
Jo, ved at fremvise faktura.
Fremvise faktura? Hvilken faktura?
Den usynlige faktura som forretningen aldrig forsynede mig med?!
Hvad der end er i den pakke, så sendes den forhåbentlig bare retur til afsender på et tidspunkt når toldstationen bliver trætte af at have Plums frøfadæse liggende. Jeg annullerede ordren to uger før den blev registreret i tolden og denne sag har været det rene tidsspilde for mig, banken, postfirmaet og ikke mindst norske told-myndigheder.

Plums drama (ikke mindst udtrykt i de projicerende tilbagemeldinger på andres kundeanmeldelser her på Trustpilot, hvor hun i nogle tilfælde ligefrem udleverer sårbare kunder ved at offentliggøre personfølsom mailudveksling om forhold som sygdom) repræsenterer for mig en på alle måder utryg og totalt uetisk handelsmetode.
Nej tak herfra.

14 kwietnia 2021
Logo Fuglebjerggaard

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

hej 'Louise', ja det lyder jo helt absurd, og jeg prøver at se hvad der er sket her, men altså i 2023 har vi afvist stort set alle bestillinger fra Norge, fordi toldbehandlingen er så besværlig, så jeg kan ikke helt forstå det, men jeg kan hverken finde din ordre på dit navn, på den dato for bestiligen du har skrevet eller på beløbet, Den findes ikke i vores system, jeg kan derfor ikke undersøge noget pt, hvis du sender mig en mail med info så kan jeg prøve at finde den igen, og se hvad der er sket, igen, Men det lyder meget underigt at vi skue have hævet beløbet, det gør vi normat når vi sender, du tror ikke at det barehandler om at banken har reserveret beløbet, for det gør de jo, det ? for det er der mange der tager felj af ?
ang refunderingen så handler det om at der harværet en eftersendelse ele , som vi så åbenbart ikke har kunnet skaffe aligevel og derfor har refunderet 30.- til din konto, det er der ike noget underligt ved, denne eftersendese har vi også skrevet til dig om da vi sendte hovedparten af den ordre. og en mai om det meste var sendt, Hvis du ikke har fået disse mails så er det fordi de går i din spam, det er derfor vi beder alle- inden man går til bestilingen, der bestiller i netbutikken om at godkende os som afsender, for ellers sker det jævnligt og det er meget irriterende for alle parter,Så vi regner jo med at du får de mais vi sender og dermed er opdateret og informeret om din ordre. dette er hetl standard, .

På den tid på året gør vi meget tydeligt opmærksom på at der er ventetid på flere uger, både som popup besked mens du hander, og i testen i netbutikken. Vi skriver ike ti hver enkelt kunde om det før vi afsender.
Vi har ikke oplevet at der er blevet trukket penge tilbage af banken , og det vi jeg også gerne undersøge nårmere.

men altså send info til vores maii kontor@fuglebjerggaard.dk så kigger jeg gerne på det igen.

mvh camilla

Tvivlsom profil

Antal stjerner på profil er højere end min oplevelse. Nul ville være for mange! Det er spøjst som der er et mønster i anmeldelserne her: hver gang der er kommet 1-2 dårlige anmeldelser (alle disse er meget dårlige), kommer der helt fast en topanmeldelse. Og nærmest konsekvent af en bruger der aldrig før har anmeldt noget....hmmmm. jeg ville som muligt kunde tage dette meget alvorligt og lytte til os der har haft meget dårlige købsoplevelser. Ikke til de - måske - fiktive/venneanmeldelser! Jeg er klar over at jeg gætter her. Men med de elendige oplevelser in mente virker det absurd at der kommer SÅ mange topanmeldelser. Og fx aldrig en jævn.

Og: hvis man ikke får sine penge tilbage, eller får delt personlige data (fx fordi en mail offentliggøres her) af fru Plum, kan man jo politianmelde! Der må simpelthen hen være en grænse for hvad vores selvudråbte dronning slipper afsted med!! Hvis varer sendes efter annullering kan det næppe være forbrugerens ansvar. Det må være dks absolut mest utjekkede virksomhed. Og dette bliver absolut ikke mindre irriterende af at blive negligeret eller bevidst omgået for profittens skyld....

10 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Ualmindelig lang leveringstid og så…

Ualmindelig lang leveringstid og så modtager man sine frø og jeg får ikke hvad jeg bestilte dengang, da de er udsolgt. Allersidste gang jeg bestiller noget som helst dér. Men ærgerligt da der er mange spændende frø, men det er jo ligesom lige fedt, når man ikke kan få dem man har bestilt. Godt der findes andre steder hvor man kan købe økofrø.

29 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Verden mest umodne, barnligste & dårligste service

Jeg har sjældent oplevet så dårlig service, som jeg har lige oplevet ifb. med køb af frø.Og en telefonsamtale, jeg lige har haft. Jeg skriver aldrig anmeldelser, men er i chok over den mest barnlige behandling nogensinde, og ja jeg er megaoprevet over at man kan finde på at opføre sig sådan overfor andre mennesker.
Jeg ringede og spurgte om, hvornår de ville sende, og hun sagde det ville blive sendt i dag. Jeg spurgte, om hun kunne love det, for det havde de også sagt for 4 dage siden. Hun svarede ordret "det er simpelthen nogle inkompentente idioter der arbejder her". Og så annulerede hun ordren, jeg har ventet på i 3 uger, og lagde på. Ingen farvel, bare en pubertær barnlig handling.
Helt igennem dårlig service & jeg anbefaler ingen at handle der.

19 marca 2021
Oceniono na 3 z 5

2 uger om at behandle min ordre

2 uger om at behandle min ordre. Når jeg skriver til dem er eneste svar “den er sendt sidste uge” - ingen hjælp med evt tracking nummer eller andet. Samme dag som jeg skriver mailen, får jeg besked fra GLS om at de har modtaget en pakke til mig.
Men indholdet var korrekt og glæder mig til at så frøene og lægge kartoflerne.

17 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse at handle på Fuglebjerggård…

Dårlig oplevelse at handle på Fuglbjerggård. 5 uger tog det at få mine varer og intet respons. Der mangles at blive tilbagebetalt til mig kr. 27,50, og det er nu 4 dage siden, at jeg fik af vide at pengene var på vej. men jeg har betalt på mobile pay, så hvor svært kan det være.
Første og sidste gang jeg handler der.

10 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg er vild med stemming og udvalg på…

Jeg er vild med stemming og udvalg på Fuglebjerggård og butikken i København...også webshop.
Har stadig glæde af ting og frø og planter og urtepotter og bøger og meget mere købt over årene.
Nu hvor jeg endelig har fået plads til køkkenhave, er det igen det første sted jeg har lyst til at handle.
Jeg føler mig nemlig altid sikker på at finde den bedste kvalitet.
Tak Camilla og Co.
Tak for dette Eventyr Land som I med stor kærlighed skaber, altid med økologi og kvalitet i højsædet...

21 kwietnia 2020

Manglende respons

Desværre, må jeg også slutte mig til de utilfredse over manglende respons. Jeg har hverken fået ordrebekræftelse eller svar på min rykker. Og ja, jeg har tjekket spamboksen. Måske får jeg svar denne vej?

18 lutego 2021

Elendigt

Elendigt. - Har lavet en ordre for 10 dage siden, og har intet hørt siden jeg fik ordrebekræftelsen. - Har heller ikke fået svar på den mail jeg har sendt. - Useriøst!

10 lutego 2021

Så fint!

Fuglebjerggaard har de fineste og lækre ting.
Ja, det kan tage lidt tid på webshoppen men fint svar om forsinkelse og hvornår der sendes.
En af varerne var en anden variant end bestilt, men Camilla var rigtig sød og sendte straks den rigtige vare uden beregning.
Ville ikke tøve med, at handle der igen.
👌🏻😊

3 grudnia 2020

Nul stjerner

Det er så her man fortryder, man ikke har læst anmeldelserne på trustpilot ... Bestilte varer den 4.11.20. Pengene blev trukket den 9.11.20. Undrer mig godt nok over, at jeg ikke modtog en mail og trackingnummer vedr. afsendelse. Den 12.11.20 rykker jeg for varerne. Dagen efter modtager jeg besked om, at hun troede, de var sendt. Det vil de blive mandag. Tirsdag har jeg stadig ikke modtaget pakken og beder om at få pengene retur. De er modtaget i dag torsdag.

Forstår ikke den måde at drive netbutik på. Der blev ikke givet nogen undskyldninger af nogen art. Så jeg kan absolut ikke anbefale denne butik.

19 listopada 2020
Logo Fuglebjerggaard

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

hej marianne, jeg har rent faktisk skrevet til dig at det var en beklagelig fejl, og jeg har refunderet dine penge da du bad om det, der er imidlertid et døgns forsinkelse på betalinger i quickpay, mvh Camilla

Oceniono na 4 z 5

Spændende udvalg, bestil i god tid

Har handlet ved webshoppen gennem flere sæsoner og fået leveret til butikken i Jægersborggade. Jeg ved derfor at bestillingerne godt kan være lidt længere undervejs end forventet, men bestillingen er ikke glemt. Jeg væbner mig med tålmodighed og bestiller i rigelig god tid, når det er muligt. Udvalget er spændende - også til helt små haver eller altaner og især er frøenes spiringsevne afgørende for at jeg vender tilbage som kunde igen og igen. Forspirer med vækstlys i lille rum på 1.etage på indre Nørrebro hvor pladsen er trang, Derfor er det meget væsentligt for mig at spiringsevnen er høj. Udover det fine udvalg generelt er jeg også meget glad for udvalget af både økologiske og frøægte sorter.

18 listopada 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej