Reakcja na opinię
Jeg fik klippet et godt stykke af mit meget lange og tykke hår samt fik lavet de flotteste striber i gylden farve. Rigtig god oplevelse!!!
Reakcja na opinię
Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Normalt laver jeg ikke anmeldelser på diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget så unikt at den fortjener mere end 5 stjerner. Tak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.
Bymidten 29, 3500, Værløse, Dania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
I had a very disappointing experience at this salon. I came in with clear reference photos of my own hair, showing the balayage/highlights and haircut I wanted, and I specifically asked if it was possible to achieve that result. I was told yes.
Unfortunately, I left with hair that was very yellow and difficult to manage, which was far from what we had agreed on. I contacted the salon immediately and returned, explaining that I couldn’t go to work looking like this. However, I was told there was no time to fix it that day, and instead of offering a solution, I felt blamed for the outcome.
I also found the explanation about the products not being suitable for “non-Scandinavian hair” unprofessional and unconvincing. What disappointed me most was the lack of willingness to take responsibility or correct the result.
In the end, I had to pay another salon to fix my hair, which added to the cost and stress. Considering the price I originally paid, I expected much better service and care.
I would not recommend this salon based on my experience.

Odpowiedź od Hair by Stender
Altid en skøn oplevelse hos Stender Amager – Michelle er super dygtig med perfekt forståelse for ens stil og ønsker, samtidig med at man bliver guidet super godt ift ens hårs specifikke muligheder.
Kan varmt anbefales, både for resultat og den altid gode og hyggelige stemning!

Odpowiedź od Hair by Stender
En skøn oplevelse. Jeg følte mig virkelig set og godt vejledt, og resultatet blev både naturligt og flot. Dejlig stemning og høj faglighed, jeg gik derfra med et stort smil.

Odpowiedź od Hair by Stender
Altid en god og professionel oplevelse med klipning og farvning af Malou hos Stender

Odpowiedź od Hair by Stender
Har haft en rigtig god oplevelse hos hair by Stender på Amagerbrogade de var så søde, og virkelig gode til det de laver, kæmpe anbefaling her fra!!🩷

Odpowiedź od Hair by Stender
Connie klippede mit hår, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Hun er meget dygtig og har en varm og behagelig måde at kommunikere på. Jeg kan helt klart anbefale hende

Odpowiedź od Hair by Stender
Line fra Stender lyngby er uden sammenligning den sødeste og bedste frisør til dato!

Odpowiedź od Hair by Stender
Stender er vitaminer for hår og sjæl. Deres ansatte er nærværende, smilende og omhyggelige. Der er sat tid af til en. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren og til man går ud af den igen - med det lækreste hår. Der er super vejledning og dygtige hænder.
(Jeg bliver klippet i Værløse, men er ikke i tvivl om at man også møder det samme i de andre byer)

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg er lige blevet klippet af Maria i Stender Farum servicen var i topklasse men også klipningen. Et sted jeg helt sikkert vender tilbage ☺️

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg er blevet klippet af Cassandra i Stender Solrød. Og jeg har aldrig været mere tilfreds. Meget lyttende, sød og engageret ung frisørinde. Meget god oplevelse

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg vil advarer jer kraftigt om at passe på med Stender, frisører,
Jeg blev kontaktet, om jeg ville ha klippet spidser af mit krøllet hår,
Da jeg ankom, til Heidi Thomas,
Hos L'Oréal, var det en stor løgn,
De puttede lysning i to totter, hvorefter det faldt af, de sagde intet om det? Derefter tog Thomas Bodil, en bredtakket kam, og kronraget fra hovedbund han friserede med en udtynde kam, hvilket resulterede i at jeg mistede 70% af håret,
Jeg har siden forsøgt at få dem I tale, da jeg konfronterer dem, Lukker de pludselig ned på fisketorvet hvor de har showrome, skifter telefon og ændre navn,
Jeg kæmper, for min ret,
Da jeg opsøger Hr, Møller Stender i herlev, som har ansat dem, ved han godt at det er galt, hans kone står og lytter på at Hr, Møller fortæller at de ikke mere er ansat hos lorial, Thomas er nu hos digitalstyrelsen heidi er i lyngbycentret,
Dette blir Hr, møllers kone sur over, at han fortæller mig,
Og ugen efter flytter de fra deres forretning, og får ny personale, ind, samtidigt slår i op på sociale medier at de skal skilles?
Jeg kontakter Hr. Møller Jan) og fortæller ham at jeg får Advokat på,
Jan Møller truer mig, hvis jeg nævner Stender kæden,
Med injurier, Dette tager jeg ikke på mig,
Mit hår er fuldstændigt ødelagt, fra at ha et tykt krøllet hår, er min hovedbund pletvis skallet, tyndhåret, , andre frisør har været indover, og udtaler at det er meget grov hærværk,
Mit lange tykke krøllet hår er fuldstændigt ødelagt, og som Jan Møller udtaler, får jeg det aldrig igen,
Beviser korrespondance haves,
Jeg søger nu om erstatning,
Jeg har kæmpet med Stender frisør, I 5 år, uden held, de løber fra deres ansvar, og prøver at gemme sig.
Pas på med Stender frisør, de tager ikke ansvar for deres grove fejl,
Idag er jeg korthåret pletvis skaldet,
Jeg skulle KUN Ha klippet mine spidser
Pas på jer selv, de er ulve i forklær, skyder ingen, midler,
Det mest groteske er at de ringede mig op om jeg ville ha klippet mine spidser som lovet, men de havde en bagtanke, at bruge mig som model, hvilket jeg klart! Sagde nej til, vidner haves,
Advokat kommer på sagen, kæmper, de skal ikke slippe, for deres onde gerninger, Pas på jer selv,
Fik farvet og klippet mit hår af Cassandra i Stender Solrød og jeg er meget tilfreds.
Cassandra lyttede til mine ønsker og fandt en passende farve til mig hår.
Jeg er fuldt ud tilfreds med behandlingen.

Odpowiedź od Hair by Stender
Havde en virkelig god oplevelse hos Stender. Jeg fik klippet og fik lavet reflekser i mit lange hår af Burak, som er virkelig dygtig, enormt passioneret og super grundig. Jeg følte mig i så gode hænder og der blev kælet for detaljerne.
Jeg er virkelig glad for resultatet og kan varmt anbefale klip og farve her.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg har fået lavet hår hos Burak hos Stender Strøget i noget tid nu, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Han lytter altid, giver ærlig rådgivning og leverer resultater, der hver gang overgår mine forventninger.
Jeg går altid fra salonen med følelsen af selvtillid og et hår, jeg er virkelig glad for. Burak har et helt særligt talent for både farve og klip, og han får hele oplevelsen til at føles tryg og behagelig. Derudover er leverer han altid en fantastisk kundeservice og går op i at man er 100% tilfreds med resultatet.
Jeg anbefaler ham til alle – du er altid i gode hænder hos Burak!

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg er altid meget glad og tilfreds når jeg har været hos Stender på Strøget! Specielt sidst hvor jeg havde den bedste oplevelse af sødeste Burak!

Odpowiedź od Hair by Stender
Jeg kan på ingen måde anbefale Louise hos Stender på Strøget. I første omgang tyndede hun ud i mit pandehår, men jeg kunne efterfølgende se at hun også har klippet af oppe på issen, så mit pandehår nu er 2 cm kort på toppen af hovedet. Det kommer til at se virkelig kikset ud når det vokser længere ud. Skulle efterfølgende have mit hår farvet, vi valgte en kold askeblond/leverpostejsfarvet, men det endte ud i at håret blev nutellafarvet. Jeg måtte ind og have lavet det om, så det blev afrenset og farvet igen. Farven blev fuldstændig den samme. Fik at vide at farven ikke ville blive varm, det er den blevet og den er heller ikke blevet lysere efter hårvask som hun ellers sagde. Desuden stod hun og talte/halvråbte til sin kollega i den anden ende af salonen mens jeg fik vasket hår, det er altså ikke fedt nærmest at blive råbt ind i hovedet når man ligger dér. Så virkelig dårlig klip og farve. Godt der findes andre dygtige frisører i København som kan deres kram

Odpowiedź od Hair by Stender
Endnu en gang en fornøjelse at være til frisør hos Stender på Strøget. Louise tryllede og mit hår blev rigtig flot 👌🏽
Stender på Strøget kan varmt anbefales🤩

Odpowiedź od Hair by Stender
Stender Hillerød, forfærdelig oplevelse. Frisøren kommer 15 min for sent, derefter klipper hun mit hår i etager, men begynder pludselig at bruge lidt krøllecreme og lignende. Hvorefter hun påstår, at hun er færdig, jeg spørger om hun ikke har tænkt sig at glatte mit hår, så hun faktisk kan vurdere om hun har klippet det ordentlig, samt at jeg faktisk får det stylede når er hos en frisør. Forvirret begynder hun at føntørrer det både med den forkerte børste og uden en stylingkoncentrator. Jeg bliver både forarget og chokeret når hun tager glattejernet, og kører det igennem 4-5 gange lige efter hinanden på mit fugtige hår. Her siger jeg hun skal stoppe det hele, for nu vil jeg gerne gå, hvor hun påstår at det ikke er fugt men produkter. Jeg betaler 718kr men får hverken hovedbundsmassage eller føntørring. Mit hår ligner en fuglerede, også lyver hun direkte. Jeg troede det var High end, men det kan I vurdere ud fra oplevelsen om det er, det bliver første og sidste gang. Ubehagelig oplevelse.

Odpowiedź od Hair by Stender
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.