Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg fik fantastisk service, og den nye fyr her klippede mit hår rigtig godt, jeg ville give ham en tommelfinger opad.🙂
Super god frisør
Hasan og jeg var meget glade besøget og er rigtigt glade for Sinan . 💪❤️. Super dygtig frisør. Kan klart anbefales.
Sinan klipper virkelig godt
Sinan klipper virkelig godt, jeg har hos samme frisør i 10 år og det er lige godt hver gang.
Rigtig god klipning af Sinan
Rigtig god klipning af Sinan, lige som jeg vil have det. Når man kommer ind i butikken bliver man mødt af varme og tryghed, så man føler sig rigtig velkommen. Men alt i alt rigtig god klipning og er meget tilfreds👍
Skævt hår
Kan ikke anbefale denne frisør. Udover der blev klippet 10 cm mere af en aftalt, så var det så skævt klippet og højre og venstre side var ikke lige langt… nu må jeg så til en anden frisør og få det fikset
Jeg havde den bedste oplevelse hos…
Jeg havde den bedste oplevelse hos Fozia fra Klippe Stuen! Jeg var på udkig efter en drop-in tid, og fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med et varmt smil og en utrolig venlig atmosfære. Fozia fik mig til at føle mig velkommen og afslappet med det samme. Hun er ikke kun en dygtig frisør, men hendes kyndighed og passion for sit håndværk skinner virkelig igennem. Jeg kunne mærke, at hun lyttede til mine ønsker og gjorde sit ypperste for at opfylde dem. Resultatet blev intet mindre end fantastisk, og jeg gik derfra med et stort smil på læben. Fozia er virkelig et fund, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, der søger en professionel og imødekommende frisør. Jeg glæder mig allerede til næste besøg!
Er blevet klippet her i mange år og er…
Er blevet klippet her i mange år og er super glad for det :)
Fremragende i enhver henseende.
Jeg har været kunde hos Klippestuen F i nogle år. Før Corona kom jeg i en årrække på en salon, hvor jeg betalte tre gange så meget for en klipning som i Klippestuen F. Jeg oplevede fra første gang en god og venlig atmosfære – og en klipning, der ikke stod tilbage for det, jeg tidligere havde oplevet.
Det sidste halvandet år har den kvindelige frisør, Fozia, klippet mig, og med intervaller på cirka fem uger har jeg vel erfaring fra 15-16 klipninger. Og de er alle virkelig gode. Jeg har kun ros at tildele hende. Hun er lyttende, empatisk, god at tale med og fremragende til sit fag. Jeg forlader altid salonen med mit hår i den længde og den form, vi har aftalt og efter, at vi har haft en hyggelig snak i en halv times tid – noget jeg lægger utrolig stor vægt på.
Når jeg kommer hjem, som i dag, er min kone fuld af beundring over resultatet – heller ingen ringe ting.
Jeg kan derfor give Klippestuen i Farum og Fozia i særdeleshed min bedste anbefaling. Desværre har jeg kun fem, men så absolut velfortjente, stjerner at gøre godt med.
Blev klibbet i 10 minutter og det var…
Blev klippet i 10 minutter og det var ikke færdigklippet , jeg skal have det rettet hos anden frisør . Det kostede desværre 240kr
Klippestuen F i Farum kan ikke anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.