Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Jag har använt detta medel i flera år. Har hjälp mig bra att bli bättre i lederna. Dock tycker jag att det är ingen skillnad numera. Min artros har nog blivit värre trots allt.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag tar HA-GO varje dag. Märker enorm skillnad i kroppen Tränar mycket och när nu muskler och leder mår fantastiskt bra så har jag blivit rörligare och smidigare. Fått bättre resultat med träningen t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sprzedaż internetowa
  3. Sklep z żywnością dla sportowców

Napisane przez firmę

På Viability Sweden AB har vi stor expertis inom ledhälsa hos både människa, häst och hund. Vi arbetar med utbildning och rådgivning kring ledhälsa och långsiktig hållbarhet. Vi tillhandahåller också ledtillskott med högmolekylär hyaluronsyra som bas. Friska Leder är varumärket för våra tillskott för häst och du hittar dem hos många av landets veterinärkliniker, i utvalda ridsportbutiker och på vår portal www.friskaleder.com.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans! Bra att det är fraktfritt!
Är 65år och tränar mycket. Klarar mig inte utan HA-GO. Superbra produkt!

26 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Toppen bemötande och supersnabb leverans

Jättesnabb och bra hantering av min order. Alltid så serviceboendet när man kontaktar Friskaleder. Dels hade min rabatt genom ASVH gått ut, och det ordnades direkt. Sedan en supersnabb leverans. Beställde på en förmiddag och kunde hämta ut paketet nästa dag efter lunch. Fantastiskt då jag är otroligt nöjd med deras produkter, och var orolig över att min häst skulle behöva stå utan över helgen.

15 sierpnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Använd inte postnord

Jag är nöjd mer er men lnte med leveransen - har ännu inte fått min burk!
Det Postnord jag inte är nöjd med!

Ni har dock bemött mig bra när jag har varit i kontakt med er!

12 czerwca 2023

Odpowiedź od Friska Leder

Nej Agneta, du har verkligen haft otur med din leverans. Burken har kuskat runt alldeles för länge nu! Och vi som väljer Postnord för humanburkarna bara för att ni skall få leverans direkt i brevlådan. Men hör av dig på måndag om den inte kommer som utlovat så skickar vi en ny burk!

Nöjd

Nöjd med bra och snabb hjälp vid kontakt och råd om hur och vad jag kan ge till häst med 1 1/2 år gammal sen och ledskada

15 czerwca 2023

Odpowiedź od Friska Leder

Tack för fint omdöme. Vi är så glada över att kunna hjälpa till med rådgivning och tips kring rehabiliteringen!

Oceniono na 5 z 5

Mycket trevligt bemötande när det blev…

Mycket trevligt bemötande när det blev ett litet fel i min beställning.
Startar med produkterna idag, spänd
på se hur det fungerar på lederna😊

6 kwietnia 2023

Odpowiedź od Friska Leder

Tusen tack! Hoppas att du kommer få riktigt bra hjälp av HA-GO!

Bästa produkterna

Bästa produkterna, alltid lika nöjd!!!

28 marca 2023

Odpowiedź od Friska Leder

Stort tack för fint omdöme! Vi är så glada över att kunna bidra till långsiktigt hållbara hästar <3

Oceniono na 5 z 5

Märker stor skillnad, mer rörlig och förbättrad hoppteknik

Ponnyn på 20 år fick hasledsinflammation för ett halvår sedan och blev då behandlad. I samband med det började vi med Friska Leder efter rekommendation både från veterinär och från vänner som har testat. Vi märker stor skillnad, ponnyn är mer rörlig i benen och vi upplever även att hopptekniken blivit så mycket bättre.

28 lutego 2023

Odpowiedź od Friska Leder

Vi är så glada över att våra produkter hjälper er ponny till ökad rörlighet och prestation. Vi hoppas att den kommer att ha många friska rörliga år framöver!

Toppen

Trevligt bemötande och personlig service via mail. Produkterna fungerar jättebra för min häst som nu upplevs mjukare i kroppen efter att ha ätit ledtillskott i några månader!

7 grudnia 2022

Odpowiedź od Friska Leder

Åh vad glada vi blir över att du är nöjd med vår kundservice och ännu gladare är vi naturligtvis över att du upplever önskad effekt av tillskotten med en mjuk och rörlig häst!

Nöjd

Bra hemsida! Bra sortiment! Helt fantastiskt snabb leverans! Jag kommer att handla från er fler gånger!

30 września 2022

Tack för så fin feedback! Vi är så glada över att du är nöjd <3

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej