Zobacz, co mówią recenzenci
Testade deras 'Protective conditioner bar'. Håret blir fett, tungt och obehagligt "klistrigt". Och ja, jag har sköljt ordentligt. Försökte lämna omdöme på produkten på hemsidan men det är bara fejk,... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z produktami dla zdrowia i urody
- Hurtownia produktów pielęgnacyjnych
- Fabryka kosmetyków
- Sprzedaż internetowa
- Hurtownia artykułów higienicznych
- Sklep z artykułami ekologicznymi
Napisane przez firmę
Jordklok.se vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!
Dane kontaktowe
Dammliden 5, 137 69, Österhaninge, Szwecja
- 08-6181213
- support@jordklok.se
- www.jordklok.se
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket trevligt bemötande och snabb…
Mycket trevligt bemötande och snabb behandling av mitt ärende.
Köp aldrig deras lädertvål och…
Köp aldrig deras lädertvål och läderbalsam, världens skräp som förstör lädret. Gå hellre till företag som sysslar med läder såsom tapetserare eller reparerar/ klär om bilstolar i läder och fråga om råd
Bra produkter och snabb leverans
Jag är så glad att jag hittat denna…
Jag är så glad att jag hittat denna sida och sprider gärna denna vidare. Jag litar på att det är bra för miljön och för kroppen. Det är snabba leveranser. Det blir en frakt kostnad på 49 kr om man inte kommer upp i 500kr men det kan man ju förstå. Jag har inte varit med om något tråkigt och har beställt mkt därifrån. Ett tag engång per månad i snitt. Vi använder mkt olika produkter därifrån.
Trist kundbemötande
Köpte fyra vattenflaskor. Fick hem dem men märker att de är alldeles för stora och skickar ett meddelande genom deras formulär på hemsidan att jag önskar byta genom en retursedel. Får ingen återkoppling på fler veckor, väljer då att maila dem direkt. Får då ett svar där de förklarar att de har svarat på mitt meddelande någon dag efter mitt meddelande genom formuläret. Jag söker igenom samtliga mappar i Outlook, inget svar går att finna. Enligt dem ligger den bristande kommunikationen hos mig då mitt mail till dem fastnat i deras spamfilter. Tycker det är ett trist bemötande gentemot kund att skylla ifrån sig på kunden. Oavsett vem det är som brister.
Några flaskor kommer inte skickas tillbaka då det var otroligt krångligt att få till ett vanligt byte med en vanlig retursedel då de väljer att inte jobba så. Hade högre tankar om Jordklok.se.

Nja...
Har handlat vid flera gånger och aldrig varit problem och jag har varit nöjd. Har aldrig tidigare lämnat omdöme på någon produkt, men fick ett mail av dom och då valde jag att lämna omdöme på en utav produkterna eftersom jag var lite missnöjd med just den produkten. Skrev ett konstruktivt omdöme. Får sedan ett mail tillbaka några dagar senare med ett ärendenummer och följdfrågor på användningen av produkten. Jag svarade även där på deras frågor. Fick sen ännu ett vändande mail där frågorna mer vände sig till om jag använt produkten rätt. Jag går in på deras sida och ser att dom har valt att inte publicera mitt omdöme. Känns väldigt märkligt. Jag gav produkten en 3:a och skrev inget illa förutom vad jag tyckte om den och då väljer dom att inte publicera recensionen antagligen eftersom den inte är "fördelaktig" för dom.
Redigerat 2025-09-23
Fick ett mail av Jordklok för några dagar sedan där dom informerade mig att jag skulle få en återbetalning av produkten (vilket jag aldrig bett om men det var ju trevligt då jag inte var nöjd med produkten).
I samma mail ber dom mig även skriva ett nytt omdöme. Det gjorde jag inte eftersom jag då fick känslan att jag skulle gå in och skriva ett nytt omdöme om produkten efter att jag fått återbetalning av produkten istället för att publicera mitt första omdöme.
Jag tycker fortfarande att produkten inte håller måttet så att skriva nytt omdöme om produkten hjälper liksom inte och jag tycker Jordklok hanterat detta väldigt märkligt då dom bad mig skriva nytt omdöme EFTER jag fått återbetalning.
Jag får väl iaf vara nöjd med att dom tillslut valt att publicera mitt originalomdöme inklusive bild av produkten.
Tack till Jordklok för att ni återbetalade produkten, men allt annat från denna upplevelsen med er hade jag gärna undvikit.

Allt perfekt! Tack!!
Mycket lätt att handla här. Lätt att hitta vad jag sökte. Fina prisvärda produkter. Mycket snabb leverans. Mycket bra packat. Glad att hittat jordklok !
Balsamkaka gör håret klistrigt
Försökte lämna omdöme på produkten på hemsidan men det är bara fejk, det går inte att lämna omdöme där. Man vill varna folk för att lägga pengar på denna produkt.
Snabb leverans och mkt bra produkter!
Snabb leverans och mkt bra produkter!
Mycket bra
Jag har handlat från Jordklok många gånger och alltid varit nöjd. Bra utbud, lättanvänd hemsida, snabb leverans och välpackat.
De har BudBee som är den absolut sämst…
De har BudBee som är den absolut sämst kuriren som förvalt utan godkännande av kund. För det är det billigaste för dem. Kostar ändå 49 kr för kund oavsett kurir. Väldigt fult! Ska vara godkännande av kund och vill de att BudBee används mer så får de väl sänka priset några kronor hos just dem. Uselt! Vittnar om att de sätter sig själva i första rummet och ej kunden.
Värdelöst att de inte går att ringa…
Värdelöst att de inte går att ringa någon kundtjänst. Finns ett nummer som jag har försökt ringa i snart 2månaders tid utan att få tag på nån….. har fått ett presentkort och har frågor men man har verkligen inte lust att handla från ett företag som har så dålig service 👎

Odpowiedź od Jordklok.se
Jättebra utbud och väldigt lätt att…
Jättebra utbud och väldigt lätt att hitta på hemsidan! Supersnabb frakt och allt var så omsorgsfullt psckat, speciellt de ömtåliga sakerna var väldigt ordentligt och fint inpackade! Så nöjd varje gång! Och när det varit något problem så har jag alltid fått snabbt svar och hjälp på en gång. Företag som bryr sig om sina kunder <3
Opålitliga leveranstider
Trots avisering att leveransen från Jordklok genom Early Bird skulle ankomma 10 dec så har den fortfarande inte kommit mig till handa, 8 dagar senare…
Early Bird meddelar att de inte hittar adressen trots att det är en central adress, snarare så har de inte ens försökt och ett andra försök har inte gjorts trots att det är deras policy. Det har hänt flera gånger, inte en engångsföreteelse vid val av Early Bird
Företag som använder sig av leverantörer som de inte sätter mer press på för pålitliga leveranser till kunderna är inte serösa företag
8 days since order, not delivered yet
Never experienced such slow delivery. Find someone else.
Bra och annorlunda utbud 👍👍
Hade en dålig upplevelse med senaste beställning där jag fick hem öppnade, trasiga förpackningar samt att plomberingen var borta på hygien/köksprodukter. Det löste sig till slut efter mycket mejlande fram och tillbaka och jag är nöjd med lösningen. Har tidigare råkat ut för att en vara ej var som beskrivning, och det löstes snabbt och utan problem så var därför förvånad av servicen senast. I övrigt har Jordklok väldigt bra produkter som är ekologiska och väldigt bra utbud. Jag har handlat mycket här och det enda negativa är att det inte erbjuds gratis hemleverans trots att man handlar för hög summa, hoppas därför de tar till sig feedback och uppdaterar det (jag hade beställt oftare då och väljer i nuläget andra butiker istället som erbjuder det). Endel produkter är även dyrare än på andra butiker. Önskar att information fanns på alla rostfria produkter om vilken typ det är 18/10 stål, 18/8 eller 18/0 och hade förmodligen handlat mer då. Denna info finns bara på vissa rostfria produkter. Jag kommer handla mer på Jordklok och hoppas att kvalitén är bra på framtida beställningar!
Trevligt
Trevlig site med många bra produkter. Snabb leverans och ok priser. Kan tänka mig att handla igen
Super nöjd
Super nöjd! Finns massa med bra produkter till bra priser, supersnabbt leveras (oftas max. 2 dagar) och även snabbt och trevlig kundservice.
Beställde en lunchbricka med 3 fack
Beställde en lunchbricka med 3 fack. Blixtsnabb leverans. Supernöjd!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.