Frie Selskabslokaler Recenzje 88

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Godt lokale. Det ligger dejlig nemt med toget og hvis man kommer i bil, er der masser af parkering. Selve lokalet har alt hvad man skal bruge. Bar, stort køleskab til drikkevarer, musik og lys-an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er verdens bedste festlokale for unge der er mulighed for høj musik inden for rammerne der var rent og pænt Og det bedste anlæg Vi fik smadret en masse glas desværre Men der blev næsten ik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. Tæt på tog og gratis p-plads. Lille lukket gård, med lyskæde og lidt borde/stole. Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dæmpet lys... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

1. Sale konferencyjne
  2. Hala montażowa
  3. Wynajm pomieszczeń konferencyjnych
  4. Obiekt przeznaczony do organizacji imprez
  5. Pałac ślubów

Napisane przez firmę

Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til møder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Godt lokale

Godt lokale.
Selve lokalet har alt hvad man skal bruge. Bar, stort køleskab til drikkevarer, musik og lys-anlæg samt alt hvad man skal bruge til 50 gæster.
Der er en lille gårdhave, som vi især brugte meget, da vejret var dejligt.
Vi vil helt sikkert bruge det igen.

23 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Det er verdens bedste festlokale for…

Og det bedste anlæg
Vi fik smadret en masse glas desværre
Men der blev næsten ikke taget noget af vores depositum
Og så ligger det jo lige midt på s togs linien så det er let at komme hjem efter festen
Alle vores fremtidige skal foregå der
Tusinde tak for lån af lokale

17 kwietnia 2026
Logo Frie Selskabslokaler

Odpowiedź od Frie Selskabslokaler

Kære Stig
Fedt at I havde en god fest og tusinde tak for den gode anmeldelse.
Dejligt at I oplevede slutopgørelsen for fair. Pt. koster et glas 25 kr. så det er jo ikke helt gratis.. ;-)
I kommer bare tilbage næste gang der skal være fest.
Mvh
Simon

Virkelig pænt og rent.

Vi holdt 18års fødselsdag/fest. Musikken fungerede bare og der var pænt og rent.
Simon svarer hurtigt og er en rigtig flink fyr.
Skønt med gårdhave.
Topkarakterer herfra 😎

24 kwietnia 2026

Perfekt lokale

Vi lejede lokalet til en 18-års fødselsdag, og det var helt perfekt! Der var god plads til både dans og hygge og det var nemt at komme til og fra. Musikanlægget var virkelig i top! Alt i alt en rigtig god oplevelse – klart et sted vi vil anbefale til festlige arrangementer!

11 kwietnia 2026

Super godt festlokale!

Super godt festlokale!
Lokalet er meget velegnet til at holde fest, med alt fra lys, musik anlæg, service og kroge til pynt. Inden leje af lokalet, fik jeg en grundig gennemgang af lokalets features, samt forklaring af de forventninger der var til brug og oprydning.

29 listopada 2025

100%

Nemt, ukompliceret, reelt, super imødekommende og venligt.. kan 100% anbefale dette sted!

30 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Super lokale

Rigtig fint lokale med alt tilhørende elektronik, musik, lysanlæg, overhead. Lette borde at flytte rundt på og rigtig gode stole at sidde på. Ok køkken, men ikke så meget bordplads. God kaffemaskine. Udlejer er virkelig behagelig og hurtig til kontakt👍🏻 kan varmt anbefale det😊

16 lutego 2026

Super fint lokale til fest

Super fint lokale til fest
Meget professional personale og nemt at bruge de forskellige faciliteter i lokalet med gode vejledninger. Fedt at der er alt man skal bruge fra lyd til lys.

24 stycznia 2026

Gennemført forlovelse

Jeg holdte min forlovelse hos Frie Selskabslokaler. Først og fremmest stor tak til Simon, som virkelig er et rart menneske.
Dernæst spillede lokalet bare tip top, med lys og lydanlæg, plads til dansegulv mm. Alle gæsterne var så tilfredse med det hele!

18 stycznia 2026

Super fint lokale

Super fint lokale til min 30-års fødselsdag. Vi var omkring 35 mennesker da vi var flest, og det var der fin plads til. Venlig og hjælpsom udlejer, kunne jeg sagtens finde på at bruge igen.

20 września 2025

Fint lokal lige ved Åmarken Station

Fint lokal lige ved Åmarken Station
Lokalet har alt det udstyr, man har brug for i forhold til service, lys, musikanlæg mm.
Meget godt og nemt samarbejde med Simon, der har lokalet i forhold til at komme ud og se stedet mm.
Kan helt sikkert anbefales

23 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fedt lille sted at holde fest.

Fedt lille sted at holde fest.
Ligger meget nemt tilgængeligt med p-pladser og tog lige til døren.
Der er tænkt på alt man kunne have brug for til sin fest: Musik, lys, bar, oppyntningsmuligheder, fuldt(!!!) udstyret køkken.
Der er aircondition men effekten er ikke stor. Der kan blive godt lunt tænker jeg.

31 lipca 2025

Godt lokale

Godt lyd anlæg, godt lys anlæg.
Køkkenet virket fint. Mulighed for at sidde ude. Dejligt nemt at gøre rent.

18 lipca 2025

Studentergilde

Et virkelig dejligt lokale med masser af stemning. Vi holdt studentergilde for 35-40 spisende gæster, hvorefter der var lidt udskiftning i selskabet, og alle de unge mennesker var vilde med baren, lyset, anlægget og ikke mindst med den hyggelige gård, hvor de kunne trække sig lidt afsides.
Køkkenet havde alt, hvad der var brug for, og vi vil ikke tøve med at anbefale stedet til andre.

1 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi havde en god oplevelse

God kommunikation med virksomheden og god overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Fedt lydanlæg og dejligt med gårdhaven i sommervarmen.

26 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej