Alt fra dialog, svartid, aftaler til show har været gennemført. Andreas gav en fantastisk stemning til vores arrangement og noget folk kan glæde sig over og huske fremadrettet. Dem der blev snydt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Andreas optrådte til min mormors 80 års fødselsdag, og det var super godt. Han var rigtig god til at fange alle mennesker og sørgede for alle følte sig inkluderet på et punkt. Super fedt show kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god underholdning.. Andreas leverede underholdning til datterens konfirmation og fangede alle, ung som gammel med finurlige tryllerier og manipulation ala Jan Hellesøe😎 Kan varmt anbefale... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Magisk underholdning med trylleri, tankelæsning og stand-up. Med over ti års professionel erfaring er den festlige stemning til dit arrangement sikret. Læs mere på andreasbrunsborg.dk eller ring og bliv klogere på mulighederne.
Løngangsgade 34b, 3400, Hillerød, Dania
Alt fra dialog, svartid, aftaler til show har været gennemført.
Dem der blev snydt, blev lidt “sure”, men det var heldigvis formålet.
Stor anbefaling her fra.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas optrådte til min mormors 80 års fødselsdag, og det var super godt.
Han var rigtig god til at fange alle mennesker og sørgede for alle følte sig inkluderet på et punkt. Super fedt show kunne godt finde på at booke ham til et andet arrangement.☺️

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Var til fødselsdag hvor Andreas kom med et indslag, han var virkelig underholdende og vi grinede fra han gik på til han gik.
Der er et af hans numre som er stadig driller mig 😂

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas kom til min svigermors 80 års fødselsdag han fik hurtigt hele selskabet til at grine med sit gode humør og "ufine triks " hvor man bliver snydt med tov og terninger og man skal nok være mere smart en mig for at lure hvordan han gør
Kan varmt anbefale hans underholdning det er prisen værd
Michael Hansen

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas optrådte til vores nytårstaffel, hvor han tog rummet med storm.
Andreas havde tilpasset sit show til os og indtænkt sjove kommentarer, som var genkendelige fra vores arbejdsliv i en daginstitution. Ydermere imponerede han med både trylleri og tankelæsning.
Andreas fik inddraget publikum i sit show på en tryg måde, og vigtigst af alt så morede vi os alle hele vejen igennem showet.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Vi havde booket Andreas til vores julefrokost og han kom med en super energi, som fra start af fastholdte hele selskabets opmærksomhed.
Andreas lavede et vildt underholdende show, med masser af sjove input, som gav os en rigtig god start på aftenen.
Tusind tak for et super godt show!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Firmajulefrokostens højdepunkt var Andreas som med hans tryllerier og tankelæsning tryllebandt hele firmaet. Tilpas dosis af skarpe jokes, nærvær og skills. Jeg kan varmt anbefale Andreas til alle former for arrangementer. Empatisk, tilstede og super dygtig!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas Brunsborg leveret et fantastiske show til min 60 års fødselsdag med trylleri og manipulation, kan virkelig godt anbefale Andreas og jeg har fået så meget god feedback på de ting Andreas tryllebandt selskabet med. Tak

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Vi var lidt sent ude med at booke et act til vores barnedåb, men Andreas svarede hurtigt tilbage og gjorde hele processen super nem. Jeg havde fået Andreas anbefalet – og det var jeg virkelig glad for!
Da han kom, var det utroligt let det hele. Fra vores side ønskede han bare et glas vand, og så klarede han ellers resten selv. Han havde både mikrofon og musik med og behøvede ikke engang strøm – det kunne ikke være mere enkelt.
Jeg valgte ham, fordi der både var børn og voksne til festen, og jeg havde brug for en, der kunne fange begge publikummer. Det gjorde han til perfektion! Alle blev underholdt, og stemningen var fantastisk.
Efter showet blev han endda hængende lidt ekstra og lavede mere trylleri for nogle af børnene. Et skønt overskud – især når man ved, at han skulle videre til andre shows bagefter.
Alt i alt får Andreas min varmeste anbefaling. En super dygtig og behagelig kunstner, der leverer præcis det, man håber på.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Til vores sølvbryllup var Andreas kombination af rigtig god trylleri og tankelæsning sammen med god involvering af publikum lige i skabet for ældre voksne, yngre voksne og børn. Tak Andreas
Vi havde Andreas ude at optræde ved vores sommerfest arrangement fredag den 12/9.
Vi var 50 medarbejdere og vores udfordring var, at vi havde 5 borde på en totalt fyldt restaurant Toldboden i København. Vi havde altså ikke lokalet for os selv.
Men Andreas formåede at levere 1 times close-up trylleri rund ved vores borde - til stor begejstring for vores medarbejdere. Han er virkelig dygtig, og det er magisk, at se hvad han kan lige foran øjnene på os.
Vi kan anbefale Andreas og han close-up trylleri - helt sikkert!
I forbindelse med en stor familiefest i lørdags (6/9-25) havde vi booket Andreas som et festligt indslag. Vi blev i den grad positivt overraskede, for han fik hele selskabet med - børn, unge og gamle.
Andreas leverede et forrygende og spændende show med helt uigennemskuelige tryllerier og tankelæsning à la Jan Hellesøe.
Børnene fik, som prikkken over i'et, hver deres ballon'dyr' med hjem.
Vi anbefaler kraftigt Andreas til din næste fest!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Jeg havde booket Andreas til min 40 års fødselsdag, som var havefest for familien. Der var derfor en god blanding af aldre. Men han formåede at tryllebinde alle i selskabet! 🤩
Op til bookningen var der hurtigt svar og god kontakt.
Andreas var meget nærværende og inddragede flere i selskabet.
Vi var alle imponerede og overraskede over hvad Andreas leverede.
Der er absolut ingen tvivl om, at vi vil snakke om hans show flere år frem, det var simpelthen bare så godt!
Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas hvis man ønsker en oplevelse der fanger, overrasker og underholder!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Vi havde booket Andreas til at underholde 500 børn og voksne til skolens 60 års fødselsdag. Det kan være svært at finde en form for underholdning, som alle børn fra 6-16 år samt voksne, oplever er spændende og underholdende - det kunne Andreas! Aldrig har vi oplevet ALLE børn og voksne, være så stille, engagerede og opmærksomme på en gang, som de 25 min Andreas var på. Han er en dygtig tryllekunstner, sjov og underholdende for alle aldre.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas formåede at tryllebinde alle vores gæster til vores fælles 150 års fødselsdagsfest! Gæsterne blev inddraget på en utrolig fin måde, og vi var alle godt underholdt af det mystiske og magiske show Andreas leverede. Vi var alle meget begejstrede!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Ved vores søns og svigerdatters fælles 50-års fødselsdagsfest i haven, underholdt Andreas Brunsborg med trylleri, tankelæsning og andre tricks. Det blev en helt fantastisk oplevelse for alle. 👍
Der blev grinet og klappet meget😂🤣👏🏻 Gæsterne var glade og følte sig underholdt efter alle kunstens regler.
Andreas er meget dygtig.🤗
De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Vi bookede Andreas som tryllekunstner til vores bryllup på Bornholm.. det var en af dagens store højdepunkter. Han fik alle med, fra de mindste børn til de ældste gæster.
Hans optræden var elegant og humoristisk, og det passede perfekt ind i stemningen. Det kræver nok en del at underholde et publikum i alderen 3 til 80 år, men Andreas gjorde det med overskud og nærvær.
Vi kan på det varmeste anbefale Andreas til andre, der leder efter et unikt og stemningsfuldt indslag til deres bryllup. Tusind tak for magien, Andreas. Det vil vi alle huske. Der bliver stadig snakket om, hvordan det kunne lade sig gøre, under de forskellige indslag ☀️
Andreas har været meget fleksibel, ifht. Rejse til og fra Bornholm og hvornår det passer ind i planen for brylluppet. Det har været et kæmpe plus i vores bog 🤩
TAK!

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas gav os en oplevelse for livet til min datters bryllup! Med glimt i øjet og en god fornemmelse for gæsterne var showet en af de indslag, der står tilbage som noget helt særligt.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Andreas leverede en fantastisk helt magisk oplevelse til vores datters konfirmation. Vores familie har nu brugt Andreas to gange til familie arrangementer og jeg vil klart anbefale Andreas trylleshow. Mange deltagere taler stadig om oplevelsen her flere uger efter arrangementet.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Super show til vores søns konfirmation. Der skal lidt til at få en 15-årig dreng til at tabe kæben op til flere gange… Andreas har gennem hele forløbet været meget professionel og behagelig at have med at gøre. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Andreasbrunsborg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.