Jeg har gennem mange år elsket flødeboller fra Frellsen, men nu er det godt nok blevet sparet væk i størrelsen. Dem med alm. bund er på størrelse med en Samba flødebolle og dem med marcipanbund e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var på teambuilding-dag hos Frellsens Chokolade i Roskilde, hvor vi lavede flødeboller og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! 🤩 Stemningen var afslappet og hyggelig, og vi følte os virk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mange roser til personalet i Frellsens butik på Algade i Aalborg fra erhvervskunde Særdeles god service, stor ordentlighed, ordholdenhed og venlig imødekommenhed hele vejen igennem. Ikke blot oplevet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi besøgte Århus i to dage, og da vi gik forbi Frellsen kunne vi ikke lade være med at få lyst til is. Vi fik den bedste betjening. Meget imødekommende, smilende og servicemindet, så vi gik glade de... Zobacz więcej
I.M Frellsen K/S Hos Frellsen fører vi et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer vi selv, hvorefter vi blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner. Drevet af passion, og med kærlighed til god chokolade, har I.M. Frellsen gennem generationer fremstillet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og råvarer af høj kvalitet er betingelsen for den unikke smagsoplevelse. Udover vores traditionsrige produktion af både kaffe og chokolade, er vi iblandt de første 200 danske virksomheder, der aktivt gør en indsats for at bekæmpe global opvarmning. Vi har igangsat initiativer både i produktion af råvarer, færdigt produkt og distribution.
Industrivej 14, 4000, Roskilde, Dania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Dem med alm. bund er på størrelse med en Samba flødebolle og dem med marcipanbund er mikroskopiske.
Chokoladen er blevet markant tyndere og moccabollerne smagt denne gang ikke af kaffe.
Dertil er prisen bare steget støt, hvilket jeg naturligvis bare har betalt med glæde, for et godt produkt.
Men nu stopper det altså. Der er ikke sammenhæng mellem produkt og pris længere.
Ærgeligt.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Vi oplevede en lidt sur og fræk bestyr af Frelsens chokolade i Fredericia. Den ene gang nedværdig at hun sin ungarbejder og en anden gang der spillede hun lidt fræk over for os selvom vi kom med en lidt frisk bemærkning til en af ungarbejderne der brugte sin mobiltelefon meget.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Særdeles god service, stor ordentlighed, ordholdenhed og venlig imødekommenhed hele vejen igennem. Ikke blot oplevet som erhvervskunde, men også oplevet ved at overvære betjening af strøgkunder i butikken. En helt igennem god oplevelse at handle i den butik. Og så er varerne lige så gode som det søde og dygtige personale.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Vi kom ind i jeres butik i Hillerød også vil vi købe en slikkepind og der er 2 for 30 kr og 1 koster 30 kr det er lidt mærkeligt
Så siger hun at vi skal betale 1 for 30 kr og 2 for 60 kr det er mega dårligt stil
Det var min datter og hun begyndte at græde nu kommer vi ikke mere før det
Er rigtig hvad der står på skiltene

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Jeg har fået leveret flødeboller flere gange via webshoppen og det har altid været en kæmpe succes. Har også været i personlig kontakt flere gange og de er utroligt hjælpsomme og serviceminded.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Jeg har handlet online 2 år i træk til firmajulegaver.
Den 12. november i år handler jeg for 10.300 kr. Pengene reserveres den 12. og hæves på mit Mastercard den 13. hvor varerne afsendes. Jeg modtager halvdelen af varerne den 14. - resten endnu ikke modtaget. Ringer den 14. for at rykke for en kvittering, da jeg skal have de mange penge refunderet, hvilket jeg ikke kan uden en kvittering. Jeg bliver lovet, at en kollega vil lave den som "en haster" og den vil blive sendt om aftenen. Intet sket i dag lørdag! Samme problem sidste år, hvor jeg fik forklaringen "tekniske problemer".
Frellsen tager pengene, men sender ingen kvittering! Det er i strid med dansk lov, hvor kvitteringer skal sendes straks eller indenfor få dage! Og kunderne skal ikke ringe igen og igen for at få en kvittering tilsendt pr. mail!!
Slut med at handle hos Frellsen. De er tæt på en anmeldelse for ikke at følge loven mht kvitteringer for de penge, de hæver.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Jeg er ærlig talt målløs over den adfærd en af jeres ansatte har! Jeg har skrevet til jer før, men jeg prøver igen her, om dette kan give anledning til en ordentlig dialog.
I dag bliver jeg verbalt overfuset af den samme ansat, som jeg tidligere har skrevet til jer om. Man truer simpelthen med at lave skader på en bil.. en bil som holder parkeret på offentlig vej efter gældende færdselslov.
Accepterer I virkelig dette? Sagen er politi anmeldt, ligesom det er anmeldt alle de gange han har spærret mine forældres bil inde ved at holde i 2. Position og ved at flytte på deres trailer. En overtrædelse som koster 1.500kr pr gang

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Stemningen var afslappet og hyggelig, og vi følte os virkelig godt taget imod fra start til slut.
Instruktøren var både professionel og sjov, og han sørgede for, at alle kunne være med, uanset erfaring. Det var skønt at få lov til at være kreative sammen som hold, og resultatet smagte helt himmelsk! 🍫
Kan varmt anbefales til både firmaarrangementer, vennegrupper eller bare en sjov dag fyldt med god energi og lækker chokolade. 😋

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Købte i dag frellesens nougatmåtter
De smager frygtelig og har intet med de gamle nougat måtter at gøre
Ren mørk chokolade med noget krymmel på og sten hårde
Mon vi blev skuffet
Køber dem aldrig mere
Joan Larsen
Frederikssund

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Fik service udover det sædvanlige i Slagelse. Tak!

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Var i Frellsen på gågaden i Kolding.
Bestilte en varm chokolade med softice sætter sig sammen med min datter og drikker den.
Min datter ser at der står “gratis flødebolle til varm drik” på servietholderen.
Jeg går til kassen og siger det… får besked at det kun gælder varme drikke og ikke Hot Ice som vi bestilte…
Jeg citere lige fra plakaten i i butikken.. “Varm Kakao med softice”
Lader den lige stå et øjeblik….
Så lidt for god service…
PS. Vi blev heller ikke tilbudt drys på vores hotice selvom det er afbilledet….

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Køge: Super flot butik og søde personaler. Eneste der undrer mig er at når man bestille kaffe to go er den SÅ varm at den først kan drikkes når man tager låget af og den har stået 20-30 min. Man kan dårligt holde på koppen og det skulle jo gerne være muligt når det er togo ;-)
Der ud over er latten meget stærk. Smager som almindelig kaffe med mælk.
Når en virksomhed tillader sine medarbejder at holde med høje og lange varevogne provokerende foran andre huse tager andres udsigt fordi chaufføren ikke mener det er et problem, men at virksomheden lader som ingenting, så falder tilliden til virksomhedens ledelse og politikker. og moral
jeg køber ikke mere fra dem fra d.d.-
Frellesen fields
Kan ikke anbefale at det handler i denne butik, mage til sådan en amatør kundeservice har jeg ikke set, Jeg står og venter i over 5 minutter for at købe nogle flødeboller og isen og flødebollerne er der godt afstand imellem det vil sige den der står og venter på is Skulle man jo ikke tro at jeg har noget med den anden kø at gøre til flødebollerne, Når det så endelig bliver din tur, Er der en flabet medarbejder der spørger om du har ventet i kø…
Det er ikke sådan en attitude men man skal have overfor kunderne Medarbejdernes beskrivelse er en ældre kvinde, ser sur ud Og har briller på ( no offence )
Så det vil jeg ikke finde mig og jeg gik derfra uden jeres flødeboller der smager godt som jeg køber ret tit.

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Da jeg var i frelsens i Vejle stod der to unge piger som havde mere travlt med at snakke en betjene dere kunder … udover det brugte de heller ikke handsker vilket jeg syntes er meget uhygiejnisk 🤨

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Fremragende kursus, som var perfekt til, at børn også kunne få en god oplevelse.
Vi prøvede et flødebollekursus, min datter og jeg. Det var en mega god oplevelse og værtinden var meget sød, nærværende og behagelig - super pædagogisk. Kan kun anbefales herfra! Og så smager de rigtig godt!!!
Elendig service i Frellsen Nykøbing Falster

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Jeg har igennem rigtig rigtig mange år altid købt softice hos jer da de smager fantastisk men forleden havde jeg en meget dårlig oplevelse med en softice jeg købte i Hillerød den smagte slet ikke som en rigtig Frellsen softice 😳den var meget vandet og smagløs øv øv øv har i fået noget nyt softice eller hvad eller er der sket mvh Tine Pedersen

Odpowiedź od Frellsen Kaffe & Chokolade
Besøgte i dag Frellsen i Køge. Vi blev mødt af et ualmindeligt venligt og smilende personale. Og sikke nogle gode is og flødeboller vi fik. Oven i købet var butikken ren og indbydende.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.