Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået oprettet en vanvittig god aftale med Cafe u. Jeg stod og manglede en kaffe automat til mit arbejdsplads. KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig høflig herre, da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige fået vores nye Kaffemaskine med touchdisplay. Det opgradering er vi rigtige glad for da vi selv bestemme hvilken størrelse kaffedrik vi vil have og hvor stærk den skal være. Vi har v... Zobacz więcej

1. Automat z kawą
  2. Producent ekspresów do kawy
  3. Palarnia kawy
  4. Sklep z kawą
  5. Hurtownia kawy

Napisane przez firmę

Cafeu leverer Danmarks mest enkle og simple kaffeløsninger til Erhverv. Derudover er Cafeu leveringsdygtig af kvalitetskaffe til vestjyske priser.

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Super god kundeservice

Vi har nu haft vores kaffeautomat i godt et år, og har været meget tilfredse. Har der været et problem, var løsningen kun en opringning væk. Super god kundeservice.

17 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra dem

Hold jer langt væk fra dem, det er et stort svindelfirma, de nægter at lave der maskiner når de ikke virker og vil ikke tage maskiner retur, før aftalen er udløbet efter 24 måneder som de heller ikk informerede om inden. Værste kundeservice bare hold jer langt væk fra dem

2 stycznia 2026

Kære Michael,

Vi er enorm trætte af din anmeldelser, fordi vi gør meget i at fortælle og gennemgå vores aftaler inden begge parter skriver under.
Men som fortalt tidligere så bukker vi ikke under for dine trusler.

Vi kan dokumentere at vi adskillige gange har gjort opmærksom på løbetiden i din aftale. Både i tilbudsgivning, gennemgang af kontrakt inden indgåelse og efterfølgende fremsendelse af dokumentation herfor.
Du har en autoforlængelse på 12 mdr, og du reagerer først efter 3 år.

Det passer ikke at vi nægter at lave maskinen. Vi oplyser om at defekten skuyldes manglende rengøring, hvilket er en opgave der påhviler dig. Vi guider dig gerne.

Jeg vil gerne finde en løsning og hjælpe dig, så du skal være velkommen til at ringe. Jeg har samtidig også spurgt efter uddybende information - så jeg håber at høre fra dig.

Alt spiller her ✨

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem
Super maskiner og produkter
Servicen er i top fra sælger til montør

25 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Bedre service finder man ikk, kæmpe ros til Caféu

KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig høflig herre, dagen efter kom der en flink tekniker samt havde han kaffeautomaten med sig.

- bedre service finder man ikk hos andre.
🌟🌟🌟🌟🌟 herfra!!

Mohammad
Fredericiabilpleje

Hej Mohammad,
Tak for din anmeldelse og de gode ord. Det glæder os du er tilfreds med forløbet og løsningen du har fået. Vi ser frem til samarbejdet.

Altid en god service

Vi har været kunde hos dem i snart 5 år og vi aldrig blevet træt af deres kaffe eller kakao.

Service altid helt i top, aldrig nogen problem med hverken maskine eller leveringer.

Hej Morten,
Tusind tak for din fine anmeldelse og tak for samarbejdet gennem mange år, som vi håber, fortsætter endnu flere år.
Det glæder os at du er tilfreds med vores løsninger og produkter.

Super kaffeløsning til kontoret

Vi giver Cafeu 5 stjerner hele vejen igennem, fra salg til installation. Super stor hjælpsomhed og venlighed hele vejen igennem. Vi nyder vores kaffe hver dag med automatisk levering når noget er ved at være tømt. Kan varmt anbefale at tage en snak med dem his du mangler kaffeløsning.
Hilsen MC TAG A/S i Skødstrup

Hej Anja.
Tusind tak for din fine anmeldelse - Det glæder os at høre, at I er glade for løsningen og samarbejdet.

God kundepleje!

Uanset om det er nye produkter eller produkter vi har i forvejen, kan vi altid regne med hurtig levering når vi har behov, ofte fra dag til dag.

11 grudnia 2025

Hej Søren.
Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

afhentning og rengøring - Slut fakturaen.

Hej,
Vi har haft en længere kontrakt med virksomheden, og vi har desværre oplevet flere udfordringer.
Kontrakterne er meget lange og komplicerede, og ved opsigelse modtog vi en faktura for afhentning og rengøring, selvom der det sidste år ikke blev udført service eller vedligeholdelse som forventet.

Derudover blev vi tilbudt nyere maskiner, men dette krævede underskrift af en helt ny kontrakt med lang bindingsperiode.

Man skal være meget opmærksom på detaljer og ekstraomkostninger i forbindelse med kontrakten.
Vi bruger nu en anden leverandør og er betydeligt mere tilfredse.

1 grudnia 2025

Hej Ivan,

Tak for dialog pr. telefon. Du fortalte at I tingene ikke helt kørte på skinner i samarbejdet og det er vi trætte af - men som fortalt pr. telefon kræver det at I gør opmærksom på det, så vi har chancen for at udbedre det. Det var småting vi nemt og hurtigt kunne have håndteret, hvis vi fik muligheden.

Den lange og komplicerede kontrakt du refererer til var på 1 side - med alt information.

Ja, det er korrekt at vi tilbød dig at opgradere til en ny model, mod en ny aftale. Som fortalt i telefonen, så handler det om at den teknolog jeres automat havde, ikke længere var fremtidssikret hvorfor vi tilbød at omskifte til en ny med IOT. Vi tilbød at investere en den nyeste model for at låne dig den, mod en ny aftale på samme vilkår. Alternativt kunne vi opgradere den eksisterende.

Det er korrekt at vi opkræver et gebyr for afhentning- og rengøring af automaten. Vi praktiserer cirkulær økonomi og forsøger at genbruge så meget vi kan, hvorfor vi rengør, tester og genbruger Vi har stor fokus på at følge EUs affaldshieraki så vi bedst muligt kan passe på vores miljø. Det håber jeg giver mening.

Oceniono na 1 z 5

Værste firma masser hemmelige gebyrer…

Værste firma masser hemmelige gebyrer noget så simpelt at når de skal hente deres maskine efter man har haft et samarbejde tager de 2000+ moms og du betaler for en minimum forbrug og der inkluderet produkter så de sender produkter ud for de minimums kopper du skal sælge så du har et eller andet sted betalt for produkterne men når de henter maskinen enten tager de produkterne med ellers så afregner de dig igen for dem kan klart ikke anbefales herfra

3 grudnia 2025

Kære HG,

Det er korrekt at vi opkræver et gebyr for afhentning- og rengøring af automaten. Vi praktiserer cirkulær økonomi og forsøger at genbruge så meget vi kan, hvorfor vi rengør, tester og genbruger så meget vi kan. Vi har stor fokus på at følge EUs affaldshieraki så vi bedst muligt kan passe på vores miljø. Det håber jeg giver mening. Det håber jeg du kan se meningen i.

Det er også korrekt at vi afhenter produkterne, ved aftale ophør, da produkterne jo først faktureres når de løber igennem automaten, derfor har du ikke betalt for dem, så de tilhører ikke dig.

Jeg har spurgt ind til dine oplysninger så vil jeg for god ordens skyld, gerne se ind i dit afsuttende forløb for at sikre alt er forløbet som det skal.

Michael / Cafeu.

Vi vil varmt anbefale Cafeu

Vi vil varmt anbefale Cafeu

Det er en god kaffeløsning og der er en god kundeservice. Det er altid flinke mennesker i den anden ende af telefonen, ligesom de er gode til at komme ud hvis der er nedbrud på maskinen der mod forventning ikke kan løses telefonisk.

5 listopada 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din anmeldelse - Det glæder os du er tilfreds med samarbejdet.

Meget DÅÅÅRLIG oplevelse

Meget DÅÅÅRLIG oplevelse
Kaffemaskinen havde problemer fra starten, jeg måtte bruge tid hver dag på at få det til at fungere eller skulle jeg ringe til kundeservice for at få hjælp. De sendte teknikere 2 gange for at løse problemet, og det tog næsten en måned at løse alle problemerne. Jeg er meget ked af det, fordi jeg mistede næsten alle kunderne for kaffe i løbet af denne periode. Også de opkræver et administrationsgebyr på 35kr for at sende fakturaen til manuel betaling !!. Jeg vil stærkt anbefale, at I holder jer væk fra dette firma.

4 listopada 2025

Hej Sead,

Du har ret, vi har ikke været dygtige nok i din situation. Du har været uheldig og det beklager jeg.
Af den årsag har vi heller ikke sendt faktura for den periode, hvor automaten ikke fungerede ordentligt. Det tog for lang tid at få automaten korrekt op at køre. Det skal siges det kunne være minimeret, hvis du ville have samarbejdet med os.

Det er korrekt med 35 kr. for at modtage girokort - hvorfor vi foretrækker og anbefaler at tilmelde leverandørservice, så man slipper for det. Den anbefaling kan jeg se du har fulgt efterfølgende.

Jeg kan se at automaten kører problemfrit nu, hvilket jeg håber giver grobund for et godt samarbejde fremadrettet.

Oceniono na 5 z 5

Til dato den bedste maskine vi har…

Til dato den bedste maskine vi har investeret i
Lækker smag i kaffen og ik i mindst kakao
Det er ik bare sådan noget billig halløj det er kvalitet ved hver en kop
Og servicen har været i top lige fra start a der ik en finger og sætte
Klart en anbefaling herfra

23 października 2025

Hej Martin,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at du er glad og tilfreds med både automat og produkter.
Tak for henvisning af din samarbejdspartner, som også har valgt en løsning fra os :)

Oceniono na 5 z 5

Super god dialog før bestilling

Super god dialog før bestilling, hurtig installation samt fin hjælp med indstilling og vejledning efterfølgende.

27 października 2025

Hej Michael,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, du er kommet godt i gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hurtig og professionel hjælp…

Jeg fik hurtig og professionel hjælp fra teamet hos Cafeu “Jhonny”.
Alt blev ordnet uden problemer, og kommunikationen var super nem.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen næste gang vi skal bruge noget til kaffehjørnet.

29 października 2025

Odpowiedź od Cafeu

Hej No. Seven Barbershop.
Mange tak for din anmeldelse - Det glæder os at høre, at du er tilfreds med løsningen efter 2 år som kunde hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service

Jeg ville sige tudsen gange tak til Torben Laursen Senior Konsulent, som kom ud til os og fremviste deres maskiner og vi fik lov til at afprøve maskinerne og smage først, inden vi tog en beslutning, og sørgede for at vi fik den rigtigt valg, servicen kan ikke beskrives Torben fra 0 til 100 gennemgår alt med dig, og skadersyger den bedste priser og løsning samt opstarts gebyr 👍 til en.

Det har været den bedste løsning for os vi er super glade for alt, både servicen og behandling og maskinen er bare tiptop,

Selv efter 1 måned ringer han op og efterfølger om alt som skal være og funger. Torben du er den bedste sælger konsulent.

Vi klar anbefal folk som skal
Have en kaffe løsning så tag fat i cafeu.

1 września 2025

Hej Okan,

Sikke dog en dejlig læsning. 100 tak for det. Vi gør alt hvad vi kan for at være transparente og ordentlige i det vi laver. Dejligt når det værdsættes. Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse!

Ps. jeg sørger for Torben læser dette.

Michael fra Cafeu

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej