FreestyleXtreme Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid beställning, så inget som drar ned betyg. Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Extremt bra kundservice. Jag köpte några tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, även fast de är baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De är även väldigt snabba... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

293 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Snabb service

Gillar å beställa saker från detta företaget . Snabba leveranser och bra priser. Snygga kläder men kolla storlekarna när ni beställer. Rekommenderas

14 stycznia 2016

Funkade fint

Snabb frakt. Bra kundtjänst, skulle gärna ha lite mer måttangivelser på kläderna bara, är svårt att veta hur stora storlekarna är. Kommer handla fler gånger

13 stycznia 2016

TOPPEN!!!

Jag har beställt två gånger hos er och har både mycket positva upplevelser.

12 stycznia 2016
Oceniono na 3 z 5

Lång leveranstid

Långsam leverans. Tog 10 dagar innan jag fick mitt paket. Men de har ett bra utbud och en hjälpsam kundservice.

20 października 2015

Realy nice

Grymt nice snabb leverans.
Skönt att det finns några extrem core butiker kvar .

F... main stream

14 września 2015

Bra!

Perfekt! Allt funkade bra! Lite lång leveranstid men det var inget problem. Kläderna skickades ju från England.

14 września 2015

Riktigt bra

Jag är pro och ställer mycket höga krav på leverantörer och handlar regelbundet från flera leverantörer på nätet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bästa service. Ljusår bättre än många andra aktörer framförallt är leveranserna mycket snabba. Kan verkligen rekommendera dem. .

25 sierpnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans och fina varor, jättenöjd, det enda dåliga var väl att jag handlade för över 800:- för att få gratis frakt, men sedan använde jag min 5 rabatt och då lades frakten på igen, så fick handla en t-shirt till. Nå jo den blir nog använd :-)

12 sierpnia 2015

Mkt snabb leverans

Jag var lite osäker för att jag aldrig beställt från FreestyleXtreme förr och när det stod 1-3 dagar i leveranstid från att ordern behandlats log jag och tänkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dagen efter, dvs på just en dag! Mycket starkt och utan tvekan kommer jag beställa från FX igen.

12 sierpnia 2015

Snabb och korrekt leverans

Snabbt och korrekt leverans. Enda minus var att jag själv fick bekosta returen för att byta storlek, brukar inte det ingå? Dessutom saknades färdigskriven returadress för att klistra på returpaketet. I övrigt är jag nöjd!

15 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej