Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid beställning, så inget som drar ned betyg. Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pra... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Extremt bra kundservice. Jag köpte några tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, även fast de är baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De är även väldigt snabba... Zobacz więcej
Jag är pro och ställer mycket höga krav på leverantörer och handlar regelbundet från flera leverantörer på nätet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bästa service. Ljusår bättre än många andra akt... Zobacz więcej
Jag var lite osäker för att jag aldrig beställt från FreestyleXtreme förr och när det stod 1-3 dagar i leveranstid från att ordern behandlats log jag och tänkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dag... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- shop@freestylextreme.com
- www.freestylextreme.com/sv
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Trasiga skor.
Skorna jag beställde "WCC custom kicks, skorna hade en reva på gummit fram 2mm djupt. Kanske va begagnade skor jag fick. Sen att paketet hade tydligen ingen andresslapp kvar när den kom till sverige, fick maila och ringa DHL i 2 dagar innan det löste sig. Det kanske va DHLs fel jag vet inte.

Helt ok.
Kommer nog handla igen, men det tog mycket längre tid att få sakerna än vad som stog på sidan.

Odpowiedź od FreestyleXtreme Sverige
Fel storlek, Dålig support!
Fick äntligen paketet idag! Efter 10 dagar...Upptäckte när jag beställde att jag tagit fel storlek på handskarna, mailade supporten direkt men det gick inte att fixa. Fick även fel storlek på tjöjan, beställde XL men fick L.

Fungerar utmärkt!
Otålig som man är när man vill ha sina grejer man har beställt, så hjälpte Freestyle Xtreme mej att lokalisera var grejerna var någonstans innan tiden för sista leveransdag hade gått ut. Prylarna anlände också en dag innan utlovad tid.
Gött jobbat!
Dålig support...som blev bättre!
Långsam och inte särskilt trevlig respons angående mail om prisgaranti. Trots skärmdumpar och länkar nekades prisgaranti trots att alla kraven var uppfyllda. Först efter att jag kontaktade England löstes problemet.
Edit 13/7: Tycker att Freestylextrem har hanterat detta på ett bra sätt efter mina kommentarer, det verkar som att de tar detta på allvar. Det är viktigt att kunna hantera brister på ett bra sätt och det har man gjort här.

Odpowiedź od FreestyleXtreme Sverige
Förstår inte hur det skulle kunna vara bättre.
Smidigt och enkel hemsida, kanonkvalite på kläderna och otroligt snabb leverans, trots att det skickades från England. Helt enkelt kanon på alla sätt o vis.
Extremt snabb leverans!
Köpte en klänning som låg i brevlådan två dar efter jag gjort beställningen! Helnöjd med leveransen. Lite dyr frakt, men med tanke på hur fort den kom så är det ok.
Totalt talanglöst
Totalt värdelöst, fick inte skorna som jag beställde och dom sa inte till att dom va slutsålda heller utan dom skickade ett par tofflor istället

snabb leverans
Beställde måndag kl 16.20 och hade paketet på onsdag eftermiddag. Bästa priset med
Leverans
Inga problem med beställning men leverans var värre. Jag beställde varan 20150325 och den kom till fram 20150415. Det var lite tråkigt när det stod att det skulle ta 2-3 dagar

Helnöjd!
Köpte knä och armbågsskydd till mtb. Lätt att navigera på hemsidan, blixtsnabb leverans. Skydden passade bra, nu är det bara att rejsa ut i skogen. Kommer garanterat handla här igen i framtiden.
DC Skor
Snabb leverans ända till dörren 😀
Lagom storlek
Bra sko
Kommer att beställa mer från er
Mycket nöjd
Stort utbud, löpande orderstatus via mail och snabb leverans !!
De e naja
De e najs, snabbt och smidigt, handlar gärna mer hos er ja
snabb leverans
Snabba leveranser utan krabb ,kommer fortsätta vara kund hos er,
Doświadczenie Trustpilot