Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Oceniono na 1 z 5

Veel herhaling van vorig jaar. Mega dure merchandise, vaak dubbel zo duur als online of prijzen die driedubbel over de kop gaan. Veel beelden van oude afleveringen in show. Überhaupt veel hetzelfde al... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Website van Nederlands bekendste bioloog. Kom alles te weten over Freek Vonk: laatste nieuwtjes, biografie, leuke dierenweetjes en een webshop!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Freek vonk live

Toffe show. Mooie ervaring beneden in de zaal. De Dino vogels lopen door de gehele zaal. Zaten vlakbij t gangpad dus de kans gehad dieren en Freek van dichtbij mee te maken. Merch is duur maar dat is niet anders bij andere shows. Gaaf dit keer met de onderwaterboodschap aan t eind

20 grudnia 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Was meer dan een uur lang aan de telefoon om een vraag te stellen over een verkeerd geleverde maat en ik bleef gedurende dat uur steeds nummer 1 in de wachtrij. Nog een paar keer gebeld maar steeds het zelfde. Uiteindelijk een mailtje gestuurd en zonder toelichting een retour code ontvangen. Heb dus geen idee pf ik nu een andere maat krijg of dat ik mijn geld terug krijg. Op de website ontbreekt ook een duidelijk retourbeleid. Zeer slecht!!!

26 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Na twee jaar plezier...viel de show nu…

Na twee jaar plezier...viel de show nu in herhaling....gebrek aan vernieuwen en origineel zijn helaas...voor ticket naast podium zou ik verwachten dat hij daar op zijn minst ook langs loopt...vak A....
Jammer!!!

24 grudnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Erg leuke ervaring voor onze kleuter…

Erg leuke ervaring voor onze kleuter van vijf. Want dat is wat de negatievelingen hier vergeten. De kinderen komen om Freek Vonk te zien en zn verhalen te horen! Met zn beste vrienden! Er is veel contact met de kinderen en leuke sketches met af en toe een grap voor de ouders. De luchtballon, Johan de Varaan en Circle of life pasten er prima in.
Superleuk! Onze kleuter keek zo blij!

24 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Naar de Freek Vonk liveshow geweest in…

Naar de Freek Vonk liveshow geweest in AFAS live. Kaarten 75 euro p.p. En wat krijg je daarvoor. Een show van 5 kwartier, waarin je een vogelsspin, een boaconstrictortje en een leguaan te zien krijgt. Verder filmpjes die je ook via youtube of al op tv gezien hebt.
Wat een verschrikkelijke geldklopperij. Nee nooit meer en bezint voor je er aan begint. Ik denk dat je in menig dierenspeciaalzaak, meer dieren kunt zien dan hier.

23 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Veel herhaling van vorig jaar

Veel herhaling van vorig jaar. Mega dure merchandise, vaak dubbel zo duur als online of prijzen die driedubbel over de kop gaan. Veel beelden van oude afleveringen in show. Überhaupt veel hetzelfde als vorig jaar.

22 grudnia 2024

Steve Irwin ripoff

Freek Vonk, hartstikke leuk! Maar weet iedereen wel dat hij eigenlijk een imitatie van Steve Irwin is? Hij heeft zijn rol niet zelf uitgevonden maar afgekeken van de beroemde Australier.

3 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Leuk voor Freek fan

Waren gisteren naar de show met onze jongste van 12. Hij vond het fantastisch, vooral toen Freek met een slang heel dichtbij kwam. Moet wel zeggen dat de gemiddelde leeftijd van de aanwezige kinderen 6 was, maar zonemans vond sommige dingen best spannend.

3 maja 2023

Rovers in de rimboe

Show? Wellicht moet Freek even opzoeken wat de definitie van een show is. Het waren bij elkaar geraapte filmpjes die al lang op tv geweest waren. Zelfs de kinderen viel het op.. Jammer dat er geen “niet goed geld terug” bestaat voor dit soort aanfluitingen. Prijs kwaliteit is het onwaardig.

3 maja 2023

Pathetic

Well my little mate is a freek vonk fan gets his magazines each month and to suprise him for Christmas we go to the show at AFAS..we pay a premium to be middle and 4 rows from the front. And that gets you nothing more time was spent off stage and with us breaking our necks turning around...but that was nothing to compared to the disappointment of the show 1 and a half hours and for a guy who models himself on Steve Irwin we only got to see 2 animals a snake and a lizard...wow I could have shown more in 10 mins at his grandparents place...did my son have fun....his response was priceless ..OK I have seen him and when I asked him would he go again ...he said for what. He is 6 yrs old....

26 grudnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Show van 30 december begon om 17:05 en…

Show van 30 december begon om 17:05 en was afgelopen om 18:15 min
Vond dit echt niet oké, voor het bedrag wat je dan betaald voor deze show.
Veel filmpjes, en 2 dieren live aanwezig.
Dat ik hier 4,5 uur voor moest reizen met mijn kleinzoon.
Had er echt meer van verwacht. Mis ook echt de spontaniteit in de show. Jammer!

29 grudnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Wat een zeer slechte show zeg

Wat een zeer slechte show zeg. Stoelen vooraan kijk je recht tegen het podium. Worden alleen maar stukjes tv materiaal afgespeeld wat je al gezien heb. En dan heb je bassie nog die leuk probeert te doen. Nou zeker je geld niet waard !

28 grudnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Dekbedhoes erg slecht. Geen reactie op klacht

Dekbedhoes besteld begin december. Deze is van heel slechte kwaliteit. De print is niet scherp, niet helder en mist veel details. De meeste dieren zijn een zwart silhouet. De naden zijn lelijk gestikt, deels binnenstebuiten. Een klacht ingediend met fotos en nooit iets op gehoord. We willen graag een goede hoes of ons geld terug.

26 stycznia 2019
Oceniono na 3 z 5

geen reactie op melding

Besteld leespakket evolutie
ontvangen leespakket op expeditie
aangegeven dat ik deze foutieve zending zal behouden omdat kleinkind deze uitvoering toch ook nog niet heeft.
Helemaal niet meer op gereageerd door Freek Vonks webshop !

30 listopada 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej