+ Krachtig + Verschillende temperatuurstanden + Meerdere opzetstukken - Magnetische opzetstukken Heel krachtige luchtdruk, haardroger heeft ook-n temperatuurstanden. Wel zijn alle opzetstukken m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super goede föhn! 3 blaasstanden, 3 hittestanden, een koude stand, alles wat je nodig hebt. Voor dit geld had ik deze kwaliteit echt niet verwacht! Super blij met de aankoop :)
Reakcja na opinię
NOVIFY is een merk gespecialiseerd in haarstylingtools die prestaties, gebruiksgemak en design samenbrengen. Wij ontwikkelen en selecteren tools die geschikt zijn voor verschillende haartypes en stylingbehoeften, met aandacht voor kwaliteit, comfort en een professionele uitstraling. Onze focus ligt op betrouwbare technologie, lichtgewicht ontwerpen en consistente resultaten, zodat iedereen thuis eenvoudig een salonwaardige look kan creëren.
De Werf 19, 1741DH, Schagen, Holandia
Heel tevreden over de haardroger. Lange haren zijn super zacht en snel droog.

Odpowiedź od NOVIFY
De haardroger werd heel snel geleverd! Heel mooi verpakt met allerlei accessoires. Handig formaat, licht in gewicht en werkt heel krachtig! De haardroger heeft ook een mooi design.

Odpowiedź od NOVIFY
Lichtgewicht föhn met veel opzetstukken. Er komt zeker genoeg lucht uit en ik vind hem weinig lawaai geven als hij voluit blaast.

Odpowiedź od NOVIFY
Een hele fijne föhn, ligt goed in de hand. Veel hulp stukken voor verschillende haar modellen te föhnen.
Ik ben zeer tevreden !

Odpowiedź od NOVIFY
Mooi föhn met meerdere magnetische opzetstukken.
Föhn is licht en fijn in gebruik. Snoer had wat langer gemogen.
Heeft een goed vermogen waardoor mijn haren snel droog zijn.

+ Krachtig
+ Verschillende temperatuurstanden
+ Meerdere opzetstukken
- Magnetische opzetstukken
Heel krachtige luchtdruk, haardroger heeft ook-n temperatuurstanden. Wel zijn alle opzetstukken magnetisch. Dit is belangrijk om te weten als je krullend haar hebt. Eerste keer dat ik die gebruikte kwam het opzetstuk los.
Van zodra je weet hoe je er het beste mee
omgaat, is hij echt heel goed!! Zeer tevreden.

Odpowiedź od NOVIFY
De haardroger zorgt echt voor minder pluizig haar, ik verwachtte niet dat dat kon.
Het is een licht model dus heel aangenaam om te gebruiken.
De opzetstukken worden wel warm als de haardroger langdurig gebruikt wordt, denk ik, maar voor ons was er geen probleem!
Heel blij mee!

Odpowiedź od NOVIFY
De föhn was snel binnen en ik kon niet wachten om hem te proberen. Mijn haar is zichtbaar gladder dan voorheen. Tot nu toe dus zeer tevreden!

Odpowiedź od NOVIFY
Het is een mooie, chique föhn en toch nog best voordelig. Zag hem bij mijn kapper hangen en aangezien ik daar altijd pluisvrij de salon uitkom, dacht ik; laat ik het eens proberen! Was wel even wennen eerste keren met föhnen, hij is toch anders dan de 'standaard' die ik had. Maar erg tevreden, geen pluishaar meer in ieder geval. Moet de andere opzetstukken nog proberen, maar het heeft me positief verrast.
Qua geluid vind ik hem niet per se stiller, hoor nu een soort hoge pieptoon. Maar goed, geluid hoort hij een föhn denk ik aan maar.

Odpowiedź od NOVIFY
Hele goede föhn, ik was best wel sceptisch er over maar dat was voor niets. Blaast echt hele warme en krachtige lucht! Heel tevreden mee

Odpowiedź od NOVIFY
Fantastische föhn! Ik ben echt superblij met deze aankoop. Mijn dikke haar is normaal gesproken lastig en duurt vaak lang om te drogen, maar met deze föhn is het binnen no time droog. Daarnaast geeft hij mijn haar ook nog eens prachtig volume en zelfs mooie krullen zonder dat ik extra tools nodig heb. Mijn haar blijft luchtig, glanzend en totaal niet pluizig. Echt een geweldige föhn – absoluut een aanrader voor iedereen!

Odpowiedź od NOVIFY
Een mooie Fhoin die goed in gebruik is, heeft soms moeite met warm worden maar werkt voor de rest helemaal naar behoren.

Odpowiedź od NOVIFY
Ik heb heel dik haar. Met deze föhn is het in een mum van tijd droog. Het is een kleine lichte föhn. Met veel hulpstukken, die ik persoonlijk weinig zal gebruiken.
Er zit een haak bij waarmee je hem heel profi kan ophangen. Dat dus gedaan. Echt heel handig.
Heel tevreden over deze aankoop!

Odpowiedź od NOVIFY
Het is een fijne föhn en mijn krullen kan ik er mooi mee droog maken , en stylen en ik heb dat tot nu toe nog niet eerder gehad met een föhn , het enige nadeel is dat de hulpstukken met een magneet bevestigd zijn en dat laat snel los , wat erg onhandig is

Odpowiedź od NOVIFY
Ik had al tijden moeite met het stijlen van mijn krullen, dus ik dacht ik moet een föhn gaan proberen. Alleen ik wilde niet te duur en toen zag ik deze. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een aankoop. Mijn krullen hebben eindelijk weer leven. Hij heeft 4 verschillende warmte standen en 3 verschillende sterktes voor het blazen. Perfect!

Odpowiedź od NOVIFY
Ik moet zelf de föhn nog uitproberen.
Van wat ik tot nu toe heb gezien is dat de blaas kracht perfect is en het product ziet er uitstekend en mooi uit.
Mijn man heeft het product al wel uitgeprobeerd en het laat zijn (lange stijle haar) heel mooi en vol lijken.
Ik heb zelf krullen en ik kijk er naar uit to set my curls met de koude stand (Aangezien mijn vorige föhn geen koude stand had en het mijn krullen heeft beschadigd).
Het product komt met verschillende opzetstukken die je er gemakkelijk en snel (magnetisch) op kan zetten.
Het product is echt een aanrader!
Vooral voor de prijs is het in zijn algeheel een goeie aankoop.

Odpowiedź od NOVIFY
Het föhn is heel erg goed er zijn veel modus en het model is mooi en best goedkoop

Odpowiedź od NOVIFY
Tijd terug een mooie fohn besteld, leek heel erg op die van het dure merk. Blij mee, werkt nog steeds prima!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.