Fotoopcanvas Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na ellende via Groupon maar bij deze site een canvas besteld en ondanks dat het van een bewerkte foto was dus waarschijnlijk teveel pixels een hele mooie canvas mogen ontvangen. Ik raad deze dus echt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

The print hoever, (even though it was a sea with a blue sky) the image was somewhat warmer, while the print had more blue, more saturated, resulting in drowning out the feeling of warm air.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestellen was eenvoudig met uitstekende uitleg over de mogelijkheden. Het produkt werd snel geleverd(binnen drie dagen), was keurig verpakt. De afdruk op canvas was geheel naar wens. Er werd zelfs een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige print, geweldige service! De eerste print die ik ontving was erg mooi behalve dat er een klein plekje zat waar de inkt niet had gepakt, er werd meteen gereageerd en ‘n paar dagen later kreeg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Opzicht was goed en prima service…

Opzicht was goed en prima service afwerken van het lijst/canvasdoek op de achterkant slordig teveel doekvouw waardoor dik opgepropt samen geperst dus kun de lijst niet strak aan de muur hangen. Plus veel nietjes zaten niet goed in het frame. Was beter van tevoren overige stuk alvast afknippen en dan vouwen succes

16 sierpnia 2024
Logo Fotoopcanvas

Odpowiedź od Fotoopcanvas

Beste Bert,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met de service, maar het spijt ons te horen dat de afwerking van het canvasdoek niet aan je verwachtingen voldeed.

We waarderen je suggesties voor verbetering en nemen deze zeker mee. Als je wilt, kun je ons een e-mail via info@fotoopcanvas sturen met je ordernummer en een foto van het canvas? We kijken graag hoe we dit voor je kunnen oplossen. Alvast bedankt!

Groet,

Nienke
Feedback Specialist

Oceniono na 5 z 5

Foto mooi gepast zoals optie besproken.

Foto mooi gepast zoals optie besproken.

Helaas DPD als bezorgdienst.
Verpakking beschadigd, foto gelukkig niet.
Bezorger gaf als verklaring in gebrekkig Nederlands/Engels dat hij een grote bus had????

Weet uit ervaring dat deze mensen geen verantwoordelijkheid nemen voor pakketjes.

18 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

De opdracht werd netjes en snel uitgevoerd.

De opdracht werd netjes en snel uitgevoerd, alleen vind ik het eindresultaat een beetje donker uitvallen in vergelijking met de voorbeeld foto. Nadat ik nogmaals mijn order heb opgestuurd is hij opnieuw uitgeprint, en ditmaal ben ik zeer tevreden. Bedankt voor de goede service.

13 sierpnia 2024
Logo Fotoopcanvas

Odpowiedź od Fotoopcanvas

Beste Ton, wat jammer dat het eindresultaat wat donker is uitgevallen. Ik wil hier graag een oplossing voor zoeken.
Zou je een e-mail met het ordernummer en een foto van het ontvangen product kunnen sturen naar info@canvascompany.nl?
Dan help ik je snel verder.

Vriendelijke groet,
Alie || Feedback Specialist

Aanrader!

Foto's van ons huwelijk besteld op canvas. Snelle levering, netjes ingepakt en onbeschadigd ontvangen. Gewoon top!

7 sierpnia 2024

Helemaal blij

Goede kwaliteit, snel geleverd en bezorgopties waren nog aan te passen toen het verstuurd was. We zijn erbhelemaal blij mee.

1 sierpnia 2024

Super mooi canvas foto.

Super mooi canvas foto.
Mijn canvas was terug gestuurd door dhl naar fotoopcanvas. Dit was niet de bedoeling. Ze hebben dit probleem snel verholpen en aangegeven dat dit een fout was. In mijn pakketje zat een kaartje met sorry. Dit vind ik erg netjes gedaan! Heel tevrede

23 lipca 2024

Meer dan 100% tevreden….

Bij de ontvangst van de canvas had ik niet verwacht dat het gelukt was. Ik wist dat de foto niet volledig op de canvas gedrukt wordt. dinsdag. Ik ben meer dan 100% tevreden. Dank je wel voor jullie professionele werkzaamheden.

16 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej