Na ellende via Groupon maar bij deze site een canvas besteld en ondanks dat het van een bewerkte foto was dus waarschijnlijk teveel pixels een hele mooie canvas mogen ontvangen. Ik raad deze dus echt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
The print hoever, (even though it was a sea with a blue sky) the image was somewhat warmer, while the print had more blue, more saturated, resulting in drowning out the feeling of warm air.
Bestellen was eenvoudig met uitstekende uitleg over de mogelijkheden. Het produkt werd snel geleverd(binnen drie dagen), was keurig verpakt. De afdruk op canvas was geheel naar wens. Er werd zelfs een... Zobacz więcej
Prachtige print, geweldige service! De eerste print die ik ontving was erg mooi behalve dat er een klein plekje zat waar de inkt niet had gepakt, er werd meteen gereageerd en ‘n paar dagen later kreeg... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bar en boos- vermijd als de plaag!
- Slechte kwaliteit- ‘canvas’ is een soort plastic. Hier besteld nadat ik bij een ander bedrijf hetzelfde probleem had in de hoop dat het hier beter zou gaan. Het lijkt erop dat ze allemaal hetzelfde soort tafelzeil achtige ‘doek’ gebruiken.
- ik had de service ‘controleer foto op kwaliteit’ besteld en daarvoor extra betaald. Toen ik het bedrijf aansprak op de slechte kwaliteit van het product verscholen zij zich zich achter de slechte kwaliteit van de foto. Echter was die zogenaamd door hen goedgekeurd dus zou dit geen excuus mogen zijn.
- ‘100 % tevredenheidsgarantie’ stelt niks voor. Als je ze er op aanspreekt komt er een verhaal over kleine lettertjes. Geld terug krijg je niet bij ‘gepersonaliserde’ orders (Wat strikt genomen de meeste orders zijn waar je zelf foto’s bij oplaadt)
- slechte klantenservice. Toen ik op hen verzoek foto’s had gemaild van het product om aan te tonen hoe slecht de kwaliteit was, kreeg ik niet binnen de beloofde 48 uur en reactie. Toen ik vervolgens drie dagen later belde hadden ze mijn mail zogenaamd niet ontvangen…
Al met al weggegooid geld en een frustratie rijker.

Odpowiedź od Fotoopcanvas
Foto Collage online samengesteld, vraagt niet veel kennis van de besteller, en 4 dagen later netjes afgeleverd door de koeriersdienst.
Snel ontvangen, goede kwaliteit printen en doek. Had twee dezelfde en zag wel ietsje verschil, de ene was twee millimeter lager afgedrukt. Verder alles helemaal prima in orde.
Ondanks een negatieve ervaring uit het verleden ,er nu toch weer een aantal canvas foto's besteld.
Nu er erg goed en netjes afgedrukt en op tijd geleverd.
Snelle levering, mooie en goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Zeer tevreden.
Goede kwaliteit en mooie kleuren ben er echt blij mee.
Mooi afgewerkte canvas, iconische sportfoto waar ik heel blij mee ben en die in onze veranda een schoon plaatsje heeft gekregen.
Snelle levering,niets op aan te merken👍
Mooi afgewerkt en op 3 dagen thuis afgeleverd , dank U
Snelle verzending. Geen aanpassing mogelijk voor het voorkomen van witte randen!! Kan wel bij de concurrentie! Eerste en laatste keer hier besteld...

Odpowiedź od Fotoopcanvas
Op 3 mei bestelling geplaatst 16 dagen later kreeg ik een mail de kwaliteit van mijn foto was niet goed ik kon een nieuwe foto downloaden op hun aangeboden website.
Ik heb gevraagd meerdere keren om mijn bestelling te annuleren.
En ze bieden mij een korting code aan.
Ik heb gezegd mijn bestelling is nog niet betaald!! Ik wil niet gebruik maken van een kortingcode!! Via chat kom ik niet uit via mail onmogelijk wat is dit voor bedrij!! Is wel betrouwbaar???
Ik heb dit nooit meegemaakt.
Bestelling niet verwerkt niet betaald en
Deze bedrijf wil niet annuleren.
Nooit meer.
J.Molina Lopez

Odpowiedź od Fotoopcanvas
Mooi afgedrukt op groot canvas, lekker licht dus goed op te hangen.