Na ellende via Groupon maar bij deze site een canvas besteld en ondanks dat het van een bewerkte foto was dus waarschijnlijk teveel pixels een hele mooie canvas mogen ontvangen. Ik raad deze dus echt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The print hoever, (even though it was a sea with a blue sky) the image was somewhat warmer, while the print had more blue, more saturated, resulting in drowning out the feeling of warm air.
Reakcja na opinię
Bestellen was eenvoudig met uitstekende uitleg over de mogelijkheden. Het produkt werd snel geleverd(binnen drie dagen), was keurig verpakt. De afdruk op canvas was geheel naar wens. Er werd zelfs een... Zobacz więcej
Prachtige print, geweldige service! De eerste print die ik ontving was erg mooi behalve dat er een klein plekje zat waar de inkt niet had gepakt, er werd meteen gereageerd en ‘n paar dagen later kreeg... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Kwaliteit die geleverd wordt is gelijk aan de kwaliteit van de foto die geleverd wordt.
Canvas ziet er goed uit, netjes en strak om het houten frame en helemaal geen commentaar hierop.
Levering zoals vermeld, dus helemaal tevreden.
Enig wat minder is, is dat je ophanging verplicht moet nemen. Dat zou een optie moeten zijn.
Mooie foto op canvas voor een goede prijs. Alles supergoed ingepakt. Zelf geen fan van de lijst van het ophangsysteem, maar dat is een kwestie van smaak. Kan dit zeker aanraden.
Juiste prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Vertrouwde ervaring ervaren
Prima service en mooi resultaat voor een nette prijs...
De foto s op canvas zijn super geworden ben zo tevreden, kan dan ook niet
wachten tot ik ze aan m'n man voor z'n verjaardag kan geven 😊😀
Ik heb een aantal producten besteld. Kwaliteit van de onderzetters viel tegen (zowel de druk als het materiaal). Verder in orde.
Hallo! Ik heb hier onlangs 2 foto's laten drukken op canvas. Het was enorm eenvoudig om de foto's te laten drukken. Na het bestellen van de foto's kreeg ik ze na al een paar dagen binnen. De kwaliteit van het drukwerk is uitstekend! Ik had oprecht niet verwacht dat het er zo scherp uit zou zien. Ik heb geen moment spijt van het feit dat ik hier langs ben geweest.
Zeer snelle levering.Mooi van kleur en netjes ben er blij mee.
Is een aan rader.
Een foto op canvas gelukt. Twee mislukt. Voortaan toch maar de extra check erbij doen.
In één woord top. Ik had mijn product snel nodig, dus gekozen voor de spoedlevering. Het product kwam netjes binnen die tijd binnen.
Verschrikkelijk bedrijf. Koop hier niks. Ze lokken je met snelle 24 uurs service waarvoor je extra moet betalen en leveren gewoon een week later. Ik heb serieus 6 emails gestuurd met NUL reactie. Foto kwaliteit is ook om te JANKEN. Event verpest door deze oplichters. Super slecht bedrijf. KOOP HIER NIKS!
De foto op canvas besteld en keurig verpakt gekregen. Mooie scherpe afdruk en afwerking.
Snel geleverd, avondbezorging was helemaal top! Ophangsetje Zat er ook netjes bij, foto is mooi geworden! Mama is blij met haar moederdag kado
Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal perfect is verlopen precies zoals het hoort te zijn
Super service. Zelf instellen hoe je het eindproduct wilt hebben! Snelle levering en mooie kwaliteit! Binnenkort nieuwe lasing aan canvassen bestellen!
Mooie heldere foto helaas plakt de tape van de lijst niet goed
Het is super mooi geworden wat ik had besteld. Het was er ook vlug, en zat keurig netjes verpakt.