Fotografie Ploeg Recenzje

10 691
Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ik heb inmiddels drie online cursussen van Van Ploeg Fotografie gevolgd en ben erg tevreden. Alles wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd, waardoor de lessen prettig te volgen zijn. Ook wordt er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła fotografii
  2. Kariera i edukacja
  3. Instytucja edukacyjna
  4. Fotograf
  5. Kurs fotografii

Napisane przez firmę

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Napisane przez firmę

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(10 691)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 793

Napisz recenzję

Klaar en duidelijk uitgelegd

Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

13 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de online fotocursus duidelijk vindt en dat je deze helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Ook mooi dat je de persoonlijke feedback op je huiswerk en de snelle beantwoording van je vragen waardeert. Dat helpt je om steeds weer een stap verder te komen.

Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met fotograferen!

Leerzame Cursus

Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

15 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je bent gestart met de online basiscursus fotografie! Fijn om te horen dat de lessen tot nu toe duidelijk en overzichtelijk zijn. Op je eigen tempo kunnen leren is voor veel cursisten een groot voordeel. Mooi dat ook de Foto Buddy's je onderweg goed van pas komen. Heel veel plezier met de rest van de cursus en ik ben benieuwd naar je eerste foto's!

De rustige heldere uitleg

De rustige heldere uitleg van iemand die heel veel weet over fotografie. Jeroen klinkt niet als een schoolmeester en zeker niet als ern betweter waardoor je met veel plezier de lessen volgt

17 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een bijzonder mooi compliment. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de online fotocursus met zoveel plezier volgt. Ik vind het belangrijk om fotografie op een rustige, begrijpelijke en toegankelijke manier uit te leggen, zodat iedereen met vertrouwen aan de slag kan. Heel veel plezier met de rest van de cursus en met het maken van mooie foto's!

Duidelijk

Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.

28 czerwca 2026

buddy kaarten

Ik heb de buddy kaarten gekocht. Compact, handig qua formaat en leerzaam!

16 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring met de Foto Buddy kaarten deelt! Fijn om te horen dat je ze compact, praktisch en leerzaam vindt. Ze zijn juist ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, zodat je tijdens het fotograferen snel de juiste instellingen kunt opzoeken. Veel plezier met je fotografie!

Leuke Challenge

Leuke opdrachten, de 1e challenge vind ik wel een lastige, maar dat kan je als een uitdaging zien. Vanwege wat problemen konden we helaas met de Challenge niet verder gaan, maar daar wordt door Jeroen van der Ploeg soepel mee omgegaan.

13 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring met de Fotografie Challenge deelt! Fijn om te horen dat je de opdrachten uitdagend vindt. Juist die uitdaging helpt je om creatiever te kijken en jezelf als fotograaf verder te ontwikkelen. Jammer dat jullie door omstandigheden even moesten stoppen, maar gelukkig hebben we samen een passende oplossing kunnen vinden. Heel veel succes met de rest van de Challenge en veel plezier met fotograferen!

Luminar neo online cursus

Alles goed uitgelegd. Heel fijn.

15 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de online cursus Luminar Neo je goed bevalt en dat alles duidelijk wordt uitgelegd. Ik hoop dat je met alle tips en technieken nog veel meer uit je foto's kunt halen. Heel veel plezier met het bewerken van je foto's!

Oceniono na 5 z 5

Workshop of online cursus is top

Workshop of online cursus is top. Heel duidelijk echt gewoon heel goed

14 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat je zowel de workshops als de online fotocursussen zo waardeert. Ik doe mijn best om alles helder en begrijpelijk uit te leggen, zodat iedereen met plezier kan leren fotograferen. Heel veel plezier met je camera en hopelijk zie ik je snel weer terug!

Oceniono na 5 z 5

Heb echt genoten van de workshop met…

Heb echt genoten van de workshop dierenfotografie blijdorp met goede uitleg en goeie tips.
Na het inleveren van de foto's hebben we mooie feedback met tips gehad.
Kortom het is echt een aanrader.

Mvg ronald spee

29 lipca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van de workshop dierenfotografie in Blijdorp. Fijn dat je niet alleen iets hebt gehad aan de uitleg tijdens de workshop, maar ook aan de persoonlijke feedback op je foto's. Juist die combinatie helpt je om steeds weer een stapje verder te komen.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en ik wens je nog heel veel plezier met fotograferen!

workshop macrofotografie

Afgelopen vrijdag workshop macrofotografie gedaan bij de vlindertuin in Waarland.
Best wel heavy met telelens maar met de goeie uitleg, enthousiasme en zeker de tips en tricks van Jeroen ga ik zeker ook hier mee verder.
Maar zeker ook even kijken voor een macrolens.
Dank je wel.

5 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je erbij was tijdens de workshop macrofotografie in Waarland! Macrofotografie vraagt inderdaad soms wat geduld én de juiste techniek, maar mooi om te lezen dat je enthousiast bent geworden. En wie weet staat er binnenkort inderdaad een macrolens op je verlanglijstje. 😊

Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met het ontdekken van de kleine details!

Oceniono na 5 z 5

Super goede en hele leuke cursussen

Super goede en hele leuke cursussen.
Zeker aanrader

13 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel plezier hebt gehad aan de cursussen. Ik doe mijn best om de online fotocursussen niet alleen leerzaam, maar ook leuk en praktisch te maken. Veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je nog eens terug!

Goede service en uitleg

Goede service en uitleg

11 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service én de uitleg. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een duidelijke en prettige manier leert fotograferen. Heel veel plezier met je camera en graag tot een volgende keer!

Een tevreden beginner

Ik ben een beginner in de fotografie.
De online cursus fotografie is een goede start hierin. Duidelijke uitleg, de mogelijkheid om je foto's in een besloten groep te laten zien en feedback te krijgen.

Ik ben zeer tevreden

13 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je met de online basiscursus fotografie bent gestart! Fijn om te lezen dat de uitleg duidelijk is en dat je de persoonlijke feedback via de besloten groep als waardevol ervaart. Juist als beginner kan dat net het verschil maken om snel stappen te zetten. Heel veel plezier met fotograferen en ik ben benieuwd naar je volgende foto's!

basis en vervolgcursus

Inmiddels basis en vervolgcursus, macrocursus gevolgd, 1x naar Pantropica voor een workshop en nu bezig met de Inmiddels 3e challenge.
Ook de diverse hulpkaarten zijn heel fijn.
Juist vanwege het aanbod, uitleg en prijskwaliteit verhouding maakt dat ik steeds terug kom.
Chappeau Jeroen!

11 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat gaaf om te lezen dat je inmiddels zoveel hebt gevolgd! Van de online basis- en vervolgcursus tot de macrocursus, de workshop in Pantropica en nu alweer de derde Challenge. Dat je steeds weer terugkomt, zie ik als een enorm compliment. Fijn ook dat de hulpkaarten je in de praktijk goed van pas komen.

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Ik wens je nog heel veel plezier met alles wat je de komende tijd gaat fotograferen!

Fijne en mooie fototraining

In twee uur tijd heeft Jeroen ons meegenomen in de geheimen van de smartphone fotografie. Uitleg was heel helder en hij gaf aandacht aan iedereen in de groep. Een mooie route door Rotterdam die ondanks het regenachtige weer veel mooie foto momenten opleverde. Ik raad iedereen deze cursus aan die iets meer uit zijn smartphonecamera wil halen.

12 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat de workshop smartphone fotografie je zo goed is bevallen. Zelfs met regen kun je verrassend mooie foto's maken, en Rotterdam biedt daar gelukkig volop mogelijkheden voor. Mooi om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat iedereen de persoonlijke aandacht kreeg die nodig was.

Heel veel plezier met fotograferen en geniet van alles wat je voortaan uit de camera van je smartphone kunt halen!

Fijne cursus en workshop

De workshop dierenfotografie was erg leuk en leerzaam. Jeroen geeft duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen.
Ook erg tevreden met de online basiscursus fotografie.

12 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je zowel de workshop dierenfotografie als de online basiscursus fotografie hebt gevolgd! Fijn om te horen dat je de combinatie van duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht zo hebt gewaardeerd. Daar doe ik het voor. 😊

Bedankt voor je mooie review en ik wens je nog veel plezier met fotograferen. Hopelijk zie ik je snel weer terug bij een volgende workshop of cursus!

Cursus gestart

Cursus gestart. Duidelijk in eenvoudige taal. Een aanrader

11 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je bent gestart met de online basiscursus fotografie! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk is en in eenvoudige taal wordt gegeven. Juist dat maakt het prettig om stap voor stap de basis onder de knie te krijgen.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en heel veel plezier met fotograferen!

Heldere uitleg

De uitleg bij de diverse modules/lessen is helder. De feedback op de ingestuurde foto's is waardevol en stimuleert om de perfecte foto te maken.

8 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de uitleg in de online fotocursus als helder ervaart. Ook mooi dat de persoonlijke feedback op je foto's je motiveert om jezelf steeds verder te ontwikkelen. Dat is precies het doel: stap voor stap groeien en met nog meer plezier fotograferen.

Top ervaring

super goede begeleiding en fijne uitleg. Erg tevreden!

2 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de begeleiding en de uitleg. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en met vertrouwen aan de slag kan. Heel veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een workshop of online fotocursus!

Heb van fotobuddy 1,2,3

Heb van fotobuddy 1,2,3, veel geleerd

7 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk om te horen dat je zoveel hebt geleerd van Foto Buddy 1, 2 en 3! Fijn dat de uitleg je heeft geholpen om steeds meer uit je camera te halen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met alles wat je nog gaat fotograferen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej