Wat hebben we een fantastische ochtend gehad met de dierenfotografie in Burgers zoo. Wij hebben wel wat ervaring, maar ook vaak nog ana het stoeien met hoe krijg ik mijn foto's nu goed scherp. Tec... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb de workshop straatfotografie bij Jeroen van der Ploeg gevolgd en kan hem zeker aanbevelen. De workshop zat vol met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen. De combinatie van foto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Napisane przez firmę
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
De lessen beginnen eenvoudig en bouwen op, maar dat is niet het fijnste. Aan het eind van ieder hoofdstuk is er een opdracht die ervoor zorgt dat je een focus krijgt op wat je geleerd heb. Echt heel leuk.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
De 3e cursus van fotografie ploeg. Zo fijn die cursussen. Geen moeilijke taal of woorden. Maar gewoon goed begrijpbaar! Voor de prijs en kwaliteit is dit echt top!

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Duidelijke en heldere uitleg met goede voorbeelden. Je merkt dat Jeroen zelf veel plezier heeft in fotografie en hij brengt het op een erg leuke, duidelijke en open manier over

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
De lessen zijn kort en bondig maar toch zeer interessant en leerrijk. Geen complexe technische uiteenzettingen maar to the point uitleg door de docent. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Wij hebben wel wat ervaring, maar ook vaak nog ana het stoeien met hoe krijg ik mijn foto's nu goed scherp. Technieken werden deze ochtend goed uitgelegd en natuurlijk werden er veel foto's gemaakt.
Per persoon mochten we 4 foto's uiteindelijk inleveren waar we feedback op kregen.
Ook met deze feedback kunnen wij weer goed aan de slag.
Dus een geslaagde workshop en er enorm veel van geleerd.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Heb in redelijk korte tijd veel geleerd. Ook samen met een vriend van mij die ook fotograaf is(maar verweg woont)
Ik beveel dit aan iedereen aan die wil leren fotograferen.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg over verschillende technieken en achteraf fijne opbouwende feedback op foto’s. Voor mij was het leerzaam!

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Jeroen is een enthousiaste fotograaf.
Hij geeft duidelijke uitleg, bekijkt persoonlijk naar iedereen zijn camera en instellingen en geeft goede feedback.
Wij hebben veel geleerd van deze workshop.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg qua instellingen van de camera.
Goede tips tijdens de cursus
Fijn in de omgang
Fijne leerzame ochtend gehad

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Gisteren een workshop gehad in Avifauna. Zeer geslaagd met een fijne begeleiding van Jeroen. Jeroen legt het duidelijk uit en heeft tijdens de shoot voor iedereen persoonlijke aandacht met goede tips & tricks. Ik ga in de toekomst zeker meer workshops volgen bij Jeroen! Dankjewel voor deze leuke dag met heel veel prachtige foto’s!

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Bijna een jaar geleden gestart met de basis-fotografie cursus. De cursus is chronologisch goed opgebouwd met leuke opdrachten erin verwerkt. Als je vragen hebt dan kun je die in het portal van Jeroen kwijt of Jeroenngeeft je hints of mede cursisten geven antwoord.
De studie portal van Jeroen van de Ploeg is erg overzichtelijk. Naast basis-fotografie heb ik ook de cursus Macro fotografie en Adobe Lightoom aangeschaft. Zonder de cursus lightroom van Jeroen, zou ik volledig de weg kwijt zijn in LRC. Zoals gezegd de opbouw van de cursussen zijn erg goed en Jeroen brengt het prettig en helder over

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Jeroen is een zeer enthousiaste cursusleider die me heel veel geleerd heeft hoe ik mooie foto’s kan maken. Hij doet dit geduldig en heel duidelijk. Ook de bespreking van de gemaakte foto’s is leerzaam.
Vond het een geweldige middag in een heel warm burgers zoo.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
2e workshop gedaan bij jeroen.
Zoals de eerste workshop was het weer erg leerzaam.
Binnenkort nog een workshop maar welke weet ik nog niet.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Jeroen is een enthousiaste docent, helder in uitleg. Hij neemt de tijd om ieder persoonlijk te helpen met zijn/haar eigen camera. Het resultaat is dat we de camera’s beter “ begrijpen” en dat we de belangrijkste items (diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans) nu op de juiste wijze kunnen toepassen. Er was ruimte voor vragen waar hij ook serieus op in gaat. Alles was goed verzorgd.
Het heeft er toe geleid dat fotograferen voor ons een diepere dimensie heeft gekregen.
Echtpaar 60+

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Duidelijke en fijne uitleg. Makkelijk te volgen om nog meer uit je camera te halen.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Positieve presentatie, overtuigend vakmanschap en duidelijke begeleiding.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Ik had de cursus Dierenfotografie kado gekregen van mijn kinderen op mijn 67e verjaardag. Had tot dan toe altijd in de automaatstand foto’s gemaakt. Werd in Dierenpark Wildlands Emmen op een bloedhete vrijdag als het ware voor de leeuwen gegooid om alles handmatig in te stellen. Werd hierin ook goed gesteund door Jeroen. Heb de foto’s onbewerkt ingestuurd en kreeg hier een goede terugkoppeling op. Ik ga meer foto’s maken op de handmatige stand voortaan.
Teunis van der Veen

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Ik had een online cursus besteld , waar een fotobuddy bij geleverd zou worden . Deze fotobuddy had ik al dus is er in overleg met mij een andere geleverd.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Al ben ik nog maar kort bezig: de challenge opdrachten zijn leuk en leerzaam. Ik vind het een uitdaging, die lijkt op het Perfecte plaatje uitdagend en inspirerend. Zo als ik het nu zie, zal ik er zeker mee doorgaan.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.