Fotografie Ploeg Recenzje

10 647
Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wat hebben we een fantastische ochtend gehad met de dierenfotografie in Burgers zoo. Wij hebben wel wat ervaring, maar ook vaak nog ana het stoeien met hoe krijg ik mijn foto's nu goed scherp. Tec... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik heb de workshop straatfotografie bij Jeroen van der Ploeg gevolgd en kan hem zeker aanbevelen. De workshop zat vol met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen. De combinatie van foto... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła fotografii
  2. Kariera i edukacja
  3. Instytucja edukacyjna
  4. Fotograf
  5. Kurs fotografii

Napisane przez firmę

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Napisane przez firmę

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

(10 647)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 880

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De lessen beginnen eenvoudig en bouwen…

De lessen beginnen eenvoudig en bouwen op, maar dat is niet het fijnste. Aan het eind van ieder hoofdstuk is er een opdracht die ervoor zorgt dat je een focus krijgt op wat je geleerd heb. Echt heel leuk.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de opbouw van de online fotocursus zo prettig vindt. Juist de combinatie van korte lessen en praktische opdrachten helpt om het geleerde direct toe te passen. Geweldig dat je daardoor steeds met een duidelijk doel aan de slag gaat. Heel veel plezier met de rest van de cursus en met het maken van mooie foto's!

De 3e cursus van fotografie ploeg

De 3e cursus van fotografie ploeg. Zo fijn die cursussen. Geen moeilijke taal of woorden. Maar gewoon goed begrijpbaar! Voor de prijs en kwaliteit is dit echt top!

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je alweer voor een derde cursus hebt gekozen! Geweldig om te horen dat je de uitleg zo prettig vindt en dat ik fotografie op een begrijpelijke manier kan overbrengen, zonder ingewikkelde vaktaal. Daar doe ik het voor. Heel veel plezier met deze cursus en ik hoop dat je nog veel mooie foto's gaat maken!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke en heldere uitleg met goede…

Duidelijke en heldere uitleg met goede voorbeelden. Je merkt dat Jeroen zelf veel plezier heeft in fotografie en hij brengt het op een erg leuke, duidelijke en open manier over

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat de voorbeelden je hebben geholpen om fotografie beter te begrijpen. Extra mooi dat je mijn enthousiasme hebt ervaren. Ik doe mijn best om fotografie op een toegankelijke en plezierige manier over te brengen. Heel veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een volgende workshop of online fotocursus!

Duidelijke en leerrijke lessen

De lessen zijn kort en bondig maar toch zeer interessant en leerrijk. Geen complexe technische uiteenzettingen maar to the point uitleg door de docent. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooie review. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat je de online fotocursussen prettig vindt door de korte, duidelijke lessen en de praktische uitleg. Ik geloof erin dat fotografie voor iedereen begrijpelijk moet zijn, zonder ingewikkelde technische verhalen. Heel veel plezier met de rest van de cursus en met het maken van nog veel mooie foto's!

Fantastische workshop Burgers zoo

Wij hebben wel wat ervaring, maar ook vaak nog ana het stoeien met hoe krijg ik mijn foto's nu goed scherp. Technieken werden deze ochtend goed uitgelegd en natuurlijk werden er veel foto's gemaakt.
Per persoon mochten we 4 foto's uiteindelijk inleveren waar we feedback op kregen.
Ook met deze feedback kunnen wij weer goed aan de slag.
Dus een geslaagde workshop en er enorm veel van geleerd.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat jullie zo uitgebreid jullie ervaring hebben gedeeld! Geweldig om te horen dat de workshop dierenfotografie in Burgers' Zoo, ondanks jullie ervaring, weer nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Scherpte is iets waar veel fotografen mee blijven oefenen, dus fijn dat de uitleg en praktische tips daarbij hebben geholpen. Ook mooi dat jullie zoveel hebben gehad aan de persoonlijke feedback op de ingestuurde foto's. Heel veel plezier met het toepassen van alles wat jullie hebben geleerd en hopelijk zie ik jullie terug bij een volgende workshop!

Leuke ervaring.

Heb in redelijk korte tijd veel geleerd. Ook samen met een vriend van mij die ook fotograaf is(maar verweg woont)
Ik beveel dit aan iedereen aan die wil leren fotograferen.

3 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat je in korte tijd zoveel hebt geleerd en dat je samen met je vriend aan de slag bent gegaan met fotografie. Ik hoop dat jullie elkaar blijven inspireren en nog veel mooie foto's gaan maken. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een volgende workshop of online fotocursus!

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke uitleg over verschillende…

Duidelijke uitleg over verschillende technieken en achteraf fijne opbouwende feedback op foto’s. Voor mij was het leerzaam!

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de uitleg over de verschillende fotografietechnieken duidelijk was en dat je veel hebt gehad aan de persoonlijke feedback op je foto's. Juist die combinatie helpt om jezelf als fotograaf verder te ontwikkelen. Ik wens je veel plezier met fotograferen en hoop je nog eens terug te zien bij een volgende workshop of online fotocursus.

Workshop Dierenfotografie Beekse Bergen

Jeroen is een enthousiaste fotograaf.
Hij geeft duidelijke uitleg, bekijkt persoonlijk naar iedereen zijn camera en instellingen en geeft goede feedback.
Wij hebben veel geleerd van deze workshop.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooie review. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat de workshop dierenfotografie in Beekse Bergen zo goed is bevallen. Ik vind het belangrijk om iedere deelnemer persoonlijke aandacht te geven en samen naar de camera-instellingen te kijken, zodat je met meer vertrouwen kunt fotograferen. Veel plezier met alle foto's die je hebt gemaakt en hopelijk zie ik je snel weer bij een volgende workshop!

leerzame ervaring qua fotografie

Duidelijke uitleg qua instellingen van de camera.
Goede tips tijdens de cursus
Fijn in de omgang
Fijne leerzame ochtend gehad

30 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Mooi om te horen dat de uitleg over de camera-instellingen duidelijk was en dat je veel hebt gehad aan de praktische tips tijdens de workshop fotografie. Ook leuk dat je de ontspannen sfeer hebt gewaardeerd. Ik wens je veel plezier met het toepassen van alles wat je hebt geleerd en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een volgende workshop!

Workshop Avifauna

Gisteren een workshop gehad in Avifauna. Zeer geslaagd met een fijne begeleiding van Jeroen. Jeroen legt het duidelijk uit en heeft tijdens de shoot voor iedereen persoonlijke aandacht met goede tips & tricks. Ik ga in de toekomst zeker meer workshops volgen bij Jeroen! Dankjewel voor deze leuke dag met heel veel prachtige foto’s!

18 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de workshop vogel- en dierenfotografie in Avifauna zo goed is bevallen. Ik vind het belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven, zodat je met praktische tips direct betere foto's kunt maken. Geweldig dat je met zoveel mooie foto's naar huis bent gegaan. Ik kijk ernaar uit om je weer te zien bij een volgende workshop!

Oceniono na 5 z 5

Een must voor beginnende fotografen

Bijna een jaar geleden gestart met de basis-fotografie cursus. De cursus is chronologisch goed opgebouwd met leuke opdrachten erin verwerkt. Als je vragen hebt dan kun je die in het portal van Jeroen kwijt of Jeroenngeeft je hints of mede cursisten geven antwoord.
De studie portal van Jeroen van de Ploeg is erg overzichtelijk. Naast basis-fotografie heb ik ook de cursus Macro fotografie en Adobe Lightoom aangeschaft. Zonder de cursus lightroom van Jeroen, zou ik volledig de weg kwijt zijn in LRC. Zoals gezegd de opbouw van de cursussen zijn erg goed en Jeroen brengt het prettig en helder over

1 maja 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je jouw ervaring na bijna een jaar zo uitgebreid hebt gedeeld! Geweldig om te lezen dat de online basiscursus fotografie je zo goed is bevallen en dat je daarna ook de cursussen macrofotografie en Lightroom Classic bent gaan volgen. Mooi dat je de duidelijke opbouw, de persoonlijke feedback en het cursusportaal zo waardeert. Ik wens je heel veel plezier met je verdere ontwikkeling als fotograaf en hoop dat je nog veel mooie foto's gaat maken!

prima service

Snelle levering van producten van prima kwaliteit

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Mooi om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Ik wens je veel plezier met je aankoop en hopelijk helpt deze je bij het maken van nog mooiere foto's.

Oceniono na 5 z 5

Jeroen is een zeer enthousiaste…

Jeroen is een zeer enthousiaste cursusleider die me heel veel geleerd heeft hoe ik mooie foto’s kan maken. Hij doet dit geduldig en heel duidelijk. Ook de bespreking van de gemaakte foto’s is leerzaam.
Vond het een geweldige middag in een heel warm burgers zoo.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooie woorden. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de workshop dierenfotografie in Burgers' Zoo je zoveel heeft geleerd en dat je veel hebt gehad aan de persoonlijke uitleg en de feedback op de ingestuurde foto's. Zelfs op een warme dag is het mooi om samen met zoveel enthousiasme te kunnen fotograferen. Graag tot een volgende workshop!

Workshop bergen op zoom

2e workshop gedaan bij jeroen.
Zoals de eerste workshop was het weer erg leerzaam.
Binnenkort nog een workshop maar welke weet ik nog niet.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je alweer een tweede workshop hebt gevolgd! Bedankt dat je opnieuw de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Geweldig om te horen dat je ook deze workshop weer als leerzaam hebt ervaren. Er is gelukkig nog genoeg keuze, dus ik hoop je snel terug te zien bij een volgende workshop fotografie!

Goede interactieve workshop!

Jeroen is een enthousiaste docent, helder in uitleg. Hij neemt de tijd om ieder persoonlijk te helpen met zijn/haar eigen camera. Het resultaat is dat we de camera’s beter “ begrijpen” en dat we de belangrijkste items (diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans) nu op de juiste wijze kunnen toepassen. Er was ruimte voor vragen waar hij ook serieus op in gaat. Alles was goed verzorgd.
Het heeft er toe geleid dat fotograferen voor ons een diepere dimensie heeft gekregen.

Echtpaar 60+

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een prachtig compliment. Bedankt dat jullie zo uitgebreid jullie ervaring hebben gedeeld! Mooi om te horen dat de persoonlijke begeleiding en de interactieve opzet ervoor hebben gezorgd dat diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans nu echt duidelijk zijn geworden. Juist dat moment waarop je je camera gaat begrijpen, maakt fotograferen nóg leuker. Ik wens jullie heel veel plezier met het maken van mooie foto's en hoop jullie nog eens terug te zien bij een vervolgworkshop of online fotocursus.

Duidelijke en fijne uitleg

Duidelijke en fijne uitleg. Makkelijk te volgen om nog meer uit je camera te halen.

2 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Mooi om te horen dat je de uitleg duidelijk en prettig vond en dat je nu nog meer uit je camera kunt halen. Dat is precies waar ik de workshop voor geef. Ik wens je veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een volgende workshop of online fotocursus.

Positieve presentatie

Positieve presentatie, overtuigend vakmanschap en duidelijke begeleiding.

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen! Fijn om te horen dat je de presentatie positief vond en dat de duidelijke begeleiding en praktische uitleg je hebben geholpen om met meer vertrouwen te fotograferen. Ik wens je veel mooie fotomomenten toe!

Dierenfotografie voor 1e maal door een amateur

Ik had de cursus Dierenfotografie kado gekregen van mijn kinderen op mijn 67e verjaardag. Had tot dan toe altijd in de automaatstand foto’s gemaakt. Werd in Dierenpark Wildlands Emmen op een bloedhete vrijdag als het ware voor de leeuwen gegooid om alles handmatig in te stellen. Werd hierin ook goed gesteund door Jeroen. Heb de foto’s onbewerkt ingestuurd en kreeg hier een goede terugkoppeling op. Ik ga meer foto’s maken op de handmatige stand voortaan.
Teunis van der Veen

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review, Teunis. Bedankt dat je jouw ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld! Extra mooi dat je deze workshop dierenfotografie in Wildlands cadeau hebt gekregen en direct de stap hebt gezet van de automatische stand naar handmatig fotograferen. Dat is even wennen, zeker op een warme dag, maar geweldig om te lezen dat je nu met meer vertrouwen zelf de instellingen gaat gebruiken. Blijf vooral veel oefenen, want daar leer je het meeste van. Hopelijk zie ik je nog eens terug bij een volgende workshop!

Oceniono na 4 z 5

Ik had een online cursus besteld

Ik had een online cursus besteld , waar een fotobuddy bij geleverd zou worden . Deze fotobuddy had ik al dus is er in overleg met mij een andere geleverd.

1 lipca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring deelt! Mooi om te horen dat we samen een passende oplossing hebben kunnen vinden voor de Foto Buddy die je al had. Ik vind het belangrijk om mee te denken, zodat je ook echt iets ontvangt waar je blij mee bent. Veel plezier met de online fotocursus en met je nieuwe accessoire!

Oceniono na 5 z 5

Pas enkele weken bezig, en nu al verslaafd.

Al ben ik nog maar kort bezig: de challenge opdrachten zijn leuk en leerzaam. Ik vind het een uitdaging, die lijkt op het Perfecte plaatje uitdagend en inspirerend. Zo als ik het nu zie, zal ik er zeker mee doorgaan.

25 czerwca 2026

Odpowiedź od Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw eerste ervaring met de Fotografie Challenge deelt! Geweldig om te horen dat de opdrachten je nu al zo enthousiast maken en je uitdagen om creatiever te fotograferen. De vergelijking met Het Perfecte Plaatje vind ik een mooi compliment. Ik wens je heel veel plezier met de komende opdrachten en ben benieuwd naar alles wat je nog gaat maken!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej