Fonas webbutik kan klart anbefales! Jeg havde opgivet forkert leveringsadresse,og jeg mailede Fonas serviceafdeling og gjorde opmærksom på dette. En halv time senere modtog jeg mail med besked om, at... Zobacz więcej
Fona
Vi bestilte en CD hos FONA, som ikke kunne fremskaffes andre steder og som skulle sendes som gave til en anden adresse. Det hele gik nemt og smertefrit og varens pris og forsendelsen var yderst rimel... Zobacz więcej
Bestilte en DVD boks (med 50 procent rabat), og den ankom få dage senere. Er MEGET ked af, at de fleste af Fonas fysiske butikker lukker, der har altid været god kunde service og hyggeligt at komme i... Zobacz więcej
Jeg har købt en ny macbook pro, kort tid efter købet begyndt, den at lukke alle microsoft programmer ned, når jeg åbnede dem. Da det er en computer jeg bruger på gymnasiet er det, ikke særlig belejl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Zakład fotograficzny
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep komputerowy
- Sklep Hi-fi
- Drukarki i skanery
- Sklep z grami komputerowymi
O Fona
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Som du måske har læst eller set i medierne, har vi i Elgiganten valgt at overtage 10 af Fonas butikker rundt om i landet. Det betyder også, at Fona.dk ikke længere vil være aktiv, men i stedet henvise til Elgiganten.dk, hvor du finder alle de kendte mærkevarer til lave priser.
Fonas Facebook-side vil heller ikke længere være aktiv. I stedet henviser vi til Elgigantens Facebook-side, hvor du kan finde produktnyheder, inspiration, spændende konkurrencer og gode tilbud.
Vi vil nu bruge de kommende måneder på at bygge de 10 butikker om, så de bliver flotte, friske og up-to-date, men vi slår faktisk dørene op, så du kan handle allerede i løbet af mandagen eller tirsdagen og fra onsdag gælder vores normale åbningstider.
Arne Jacobsens Alle 16, 2 sal, 2300, København S, Dania
- kundeservice@giganten.dk
- www.fona.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og personlig bekræftelse.
Jeg bestilte en iphone som blev leveret til tiden. Dog blev den ikke leveret før de havde fået en personlig bekræftelse fra mig. Det er rart at vide, at ved så dyre køb, bliver der tjekket op på om købet er svindel. Fx ved stjålent dankort. Så tak for en god oplevelse
Manglende varer
Jeg har før handlet hos Fona med stor succes. Men denne gang manglede jeg en dvd box og da jeg kontaktede kundeservice fik jeg at vide at de ikke helt kunne se problemet og desuden skulle personenjeg snakkede med på påskeferie, hmm så mangler stadig min dvd box eller at de sætter pengene tilbage på min konto..
Selvom at min bestilling denne gang gik i "vasken" vil jeg stadigvæk benytte mig af Fona på nettet, da de tit har gode tilbud :)

Odpowiedź od Fona
Hurtig handel
Bestilte en dvd film og den fik jeg ret hurtigt så ingen problemer der. Jeg anbefaler at handle hos Fona da det går hurtigt med at få varen leveret
Enkelt, nemt og hurtigt!!!
Bedre sent end aldrig
Jeg købte en PS4 til levering. Dog viste det sig at lagerbeholdning på netsiden ikke var korrekt. Efter mails frem og tilbage med venlig kundeservicemedarbejder fik vi leveret varen indenfor en uge - lige tids nok til fødselsdagen den skulle bruges til.
Billigst og hurtig levering
Gik på pricerunner som jeg plejer, når jeg skal købe noget. Fona var for 3 DVD'er meget billigere end Elgiganten og de andre der sælger DVD'er. Filmene var en gave og derfor valgte jeg at få dem leveret til fødselaren. De kom fra den ene hverdag til den anden og for 25 kr. Alle er glade.
Problemer med forsendelsen... :(
Der gik over en uge før jeg fik hvad jeg havde bestilt, fordi de havde problemer med deres lager. :(

Odpowiedź od Fona
Hurtig og problemfri ekspedition.
Jeg kan på nuværende tidspunkt kun erklære mig tilfreds med den behandling, som jeg har oplevet i forbindelse med de bestillinger, som jeg har foretaget ved FONA.
De har været problemfri og hurtige.
Bestilt om søndagen og leveret om tirsdagen. Stort udvalg og til billige penge :-)
Fona -> fantastisk
Jeg har oplevet meget svindel på nettet hvad angår handel men her det sikkert og jeg fik hvad jeg manglede 1000 tak fona
Hurtig og effektiv handel!
Hører koncert med Falck og Krebs lørdag aften i Odense, bestiller cd'en søndag og tirsdag kigger den i min postkasse 🐥👍sådan!
nemt og hurtigt - hurtig levering
let og overskueligt. Super hurtig levering