Banner for FOMO

FOMO Recenzje 785

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Skulle have delt forsikringerne om i mellem min kone og jeg pga. skilsmisse. Et opkaldt og alt gik af sig selv meden enkelt MitID underskrift

Oceniono na 5 z 5

Stor venlighed og i-øjne-højde, modtagelse ved første møde. Hurtig opfølgning på aftalte detaljer. Senere spørgsmål fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sæt priser, der i kombination med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi ønskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, ærlig, nærværende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi følte os hørt i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik et tilbud fra et andet forsikringsselvskab som blev sammenlignet med hvad jeg har af dækning hos FOMO i forvejen. Der blev brugt god tid på sammen at gennemgå det med en super kompetent og dygtig... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa

O FOMO

Napisane przez firmę

Med FOMO får du ro til det, der betyder mest

Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.

Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO tilbyder alle typer forsikringer

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Rigtig godt møde

Rigtig godt møde. Følte mig meget velkommen.

12 marca 2025

Hej Stine,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du synes, vi fortjener 5 stjerner.

Dejligt at læse om din oplevelse med os. Sådan skal det være i FOMO.

Oceniono na 5 z 5

Det er folk man kan tale med

Det er folk man kan tale med, og får en god behandling. Det kan anbefales.👍

11 marca 2025

Hej Preben

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling. Så tusind tak for dén.

Vi gør en dyd af at levere god service og have en personlig og nærværende tilgang til vores kunder - så det er dejligt, at du mener, vi lykkes med det.

Oceniono na 5 z 5

Rar og konstruktiv snak og utrolig…

Rar og konstruktiv snak og utrolig venlig betjening

10 marca 2025

Hej Jan

Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot. Tak ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er lige sådan en service, du beskriver, som vi ønsker at levere. Dejligt at høre, du er tilfreds og synes, det hele spiller.

Stille og rolig atmosfære hjælpsom

Stille og rolig atmosfære hjælpsom
Tak for hjælpen og fortsat god dag
Vh Birgit

10 marca 2025

Hej Birgit

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde FOMO på Trustpilot. Det betyder utrolig meget for os.

Dejligt at vi kunne hjælpe, og at du har haft en god oplevelse. Det er sådan, det skal være.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en god og grundig information…

Jeg fik en god og grundig information om mine forsikringer og har altid været tilfreds med Fomo

Hej Birgit

Tusind tak for den store ros og for de flotte 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi bliver simpelthen så glade, når vores kunder er tilfredse med os. Vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder, så det er skønt, at du også oplever dette.

Oceniono na 4 z 5

God kundeservice

Hej

Tak for du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi vil gøre vores bedste for at gøre os fortjent til 5 stjerner i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Vi har altid en god dialog og får den…

Vi har altid en god dialog og får den hjælp vi skal have, søde medarbejdere.

Hej Lis

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak!

Vi lægger stor vægt på nærvær, personlig service og rådgivning, for vi ønsker at være tæt på vores kunder.
Dejligt at læse din feedback og se at det er noget, som du sætter pris på.

God oplevelse

God, behagelig og kompetent oplevelse

Hej Lisa

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Dem er vi super glade og taknemmelige for!

Hvor er det dejligt at læse, du har haft en god oplevelse hos FOMO - sådan skal det være.

Oceniono na 1 z 5

Siger de vil ringe tilbage til mig…

Siger de vil ringe tilbage til mig inden for en halv time men det sker aldrig. Første gang måtte jeg ringe til dem efter 4 timer og her anden gang venter jeg på at de ringer tilbage igen i nu, så stoler ikke på dem men de vil gerne have mine penge bare de ikke skal hjælpe med noget.

7 lutego 2025

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse og vi beklager det sene svar.

Vi er kede af, at du ikke er blevet kontaktet som lovet. Det er slet ikke den service, vi ønsker at levere.
I perioden du beskriver havde vi meget travlt, fordi vi heldigvis havde mange kunder, der ønskede at flytte med FOMO/Gjensidige.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 62 21 44 88 eller fomo@fomo.dk, hvis du ønsker dialog i dag.

Med venlig og forsinket hilsen

Oceniono na 1 z 5

Vælg ALDRIG FOMO som dit…

Vælg ALDRIG FOMO som dit forsikringsselskab. Seneste oplevelse: Lastbil taber grus på vores bil, chauffør og vognmand erkender deres fejl. Mercedes oplyser at fronten på bilen skal omlakeres og forruden skal skiftes. Det er jo modpartens forsikringsselskab som skal dække, men FOMO siger at det kun er fronten som skal udbedres. Klager til FOMO som siger skriv en klage så kigger vi på det 🙄 Skriver klage og hører intet, rykker for svar og får nu at vide at fordi FOMO har ophørt samarbejdet med Tryg 31-12-2024, så vil de ikke længere hjælpe. Skaden skete i oktober og nu har vi en flænge i forruden og skal starte forfra med Tryg. FOMO oplyste iøvrigt da vi i midt i december oplyste om flængen i forruden at vi bare skulle få det lavet med det samme. FOMO ER ET UTROVÆRDIGT SELSKAB!

14 stycznia 2025

Hej Teis

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse på Trustpilot - selv om årsagen skyldes en dårlig oplevelse.

Som du skriver, har FOMO opsagt samarbejdet med Tryg og har valgt Gjensidige som ny samarbejdspartner. Beslutningen er truffet af medlemmerne på den ordinære og ekstraordinære generalforsamling sidste forår - og med virkning fra 31. december 2024.

FOMO har ikke længere adgang til Trygs systemer og vores medarbejdere kan ikke behandle eller udtale sig om skadesbehandlingen hos Tryg. Men det er vores erfaring, at de er hjælpsomme og til at tale med.

FOMO er en medlemsejet forening, hvor medlemmerne skal opleve en god og saglig behandling i forbindelse med en skade. Det har du ikke oplevet - og det skal jeg beklage.

Aldrig mere FOMO.

Aldrig mere FOMO.
Var impliceret i et færdselsuheld, fik bilen lavet på et værksted, uden det bedste resultat, kontaktede FOMO som henviste til taksator, taksator mente ikke det Jeg påpegede var et problem, og derfor har jeg idag en 2 farvet rød bil, med støvkorn i lakken, samt reparationer med lakstift.
FOMO tager ikke ansvar men henviser blot til taksator.
Hold jer langt væk, aldrig mere FOMO

3 września 2024

Hej

Tak for din anmeldelse af FOMO på Trustpilot.

Jeg har prøvet at træffe dit på telefonen, men desværre uden held.

Du er meget velkommen til at ringe på 62 21 44 88 og spørge efter mig.

Oceniono na 5 z 5

Jeg snakkede med en Caroline jensen som…

Jeg snakkede med en Caroline jensen som simpelthen var sød og rar og vældig behjælpelig især for en som mig der i hverdagen render med solsikke snor så de ihvertfald mere i mødekommende og forstående end så mange andre man fanger telefonisk nu om dage samt vi fik lavet så min forsikring passer mine behov og alt bare var tip top så kan varmt anbefalde fomo som så rykker partner fra tryg til gensidige så kan ihvertfald give den samtale 12/10 i det hele

30 września 2024

Hej Mikkel,

Sikke en flot anmeldelse. Tusind tak for den fine anbefaling - og for fuldt hus på antallet af stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hvor er det dejligt at læse om din positive oplevelse med Caroline. Hos FOMO er vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for vores kunder og levere den bedste service, vi overhovedet kan. Det er helt fantastisk, at du mener, vi lever op til det ansvar.
Jeg vil sørge for at bringe de rosende ord videre til Caroline - dem er jeg sikker på, hun bliver glad for.

Ha' en fantastisk dag 😊

HOLD JER LANGT VÆK FRA FOMO

for en lille mdr siden ringe jeg til fomo var nr 1 i køen i 8 min. det vente jeg ikke på så en sende en besked til dem ... efter en uge hvor jeg ikke ikke har hørt fra dem prøve jeg igen ny besked inge svar ny er der snart gået en mdr uden at hart hørt fra dem . nu har jeg opsagt alle mine aftaler med den til den 1/11 nu høre vi nok ikke fra dem
HOLD JER LANGT VÆK FRA FOMO. så lang tid i er kunde hos dem og ikke ikke giver dem problemer er i rigtig velkomme

5 września 2024

Hej Per

Tak for du tog dig tid til at anmelde din oplevese på Trustpilot - og tak for en god snak efterfølgende.

På FOMOs vegne kan jeg kun undskylde for din oplevelse - og garantere, at vi gør hvad som er muligt for at betjene vores medlemmer så hurtigt og effektivt som muligt. Det er vi ikke kommet i mål med i dit tilfælde.

Vi oplever en overvældende interesse for at tegne forsikringer hos vores nye samarbejdspartner, Gjensidige, hvilket et kan medføre utilsigtet ventetid i telefonen.

Endnu en gang tak for en god snak og feed back.

Jeg har været glad kunde i snart 10 år

Jeg har været glad kunde i snart 10 år. FOMO er til at snakke med. Ærlige, kompetente og ingen bøvl, når man en sjælden gang har haft brug for sin forsikring. Lige præcis som et forsikringsselskab skal være.

Jeg har fået tjek af andre selskaber jævnligt, blot for at vide om jeg betaler en fair pris. Ingen andre har kunne give markante besparelser med samme dækning.

2 września 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de fem stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi sætter stor pris på, når vores trofaste og loyale kunder har lyst til at anmelde os.

Hos FOMO lægger vi stor vægt på nærvær og personlig service og vi stræber altid efter at give vores medlemmer den bedste hjælp, hvis de skulle få en skade.
Det er netop i disse situationer, at vi kan vise vores værd og ikke mindst værdien i at være forsikret hos os.
Det gør mig utrolig glad at læse i din anmeldelse, at det er noget, du sætter pris på.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde 😊

Med venlig hilsen,

Oceniono na 1 z 5

Flyttet over til FOMO fra FDM fordi jeg…

Flyttet over til FOMO fra FDM fordi jeg tænkte at FOMO var et rart mindre forsikringsselskab, har dog ikke oplevet noget ligende før.

Har haft 4 forsikringer hos dem bil, indbo, ulykke og rejse. Efter 2 skader på indbo efter en flytning ville de sætte min selvrisiko op, det tænkte jeg ikke kunne passe. Efter flere forsøg på at få en samtale med dem om det, kunne jeg godt fornemme det ikke er noget de gør.

Fik så opsagt min indbo og fik at vide, at så kunne jeg ikke være medlem mere. Så får opsagt resten af mine forsikring til slutningen af bindning.

4-5 måneder senere får jeg så en p-skade på min bil. 5-6 dage efter jeg har indmeldt den hæver de så min forsikring med godt 2000kr årligt.

Så ja FOMO har da billige forsikringer, men det da kun så længe du ikke bruger dem.

21 sierpnia 2024

Hej Emil

Tak for din anmeldelse af FOMO på Trustpilot.

Vi sætter pris på at, at du efter anmeldelsen har tager dig tid til en uddybende snak, samt har modtaget et nyt tilbud.

Hos FOMO har vi en målsætning om et godt forløb når man har en skade. Det har vi ikke levet op til i dit tilfælde, hvilket vi har taget til efterretning.

Oceniono na 4 z 5

Måske på gensyn en anden gang.

Glad og tilfreds kunde gennem rigtig mange år, og tak for det.

Desværre oplever vi den seneste tid, at tendensen i firmaet er mere "Tryg", og mindre Fomo.
Uforklarlige prisstigninger, og varsling om flere af disse...
Rigtig ærgerligt at man er ved at ødelægge et godt lokalt firma på den måde.

Grundet prisstigninger har jeg desværre set mig nødsaget til at skifte til et andet selskab , ikke med min gode vilje, men med en kæmpe årlig besparelse.

Edit: denne anmeldelse er redigeret efter en meget saglig og kompetent henvendelse fra FOMO.
Det lyder som om der er lys forude, så måske på gensyn igen som tilfreds kunde.

1 sierpnia 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for vores gode snak over telefonen.

FOMO er en forsikringsforening og vores formål er, at tilbyde forsikringer til så nær kostpris som muligt, samt at levere den bedste kundeservice. Vi har i dit tilfælde ikke levet op til vores ambition og vi er derfor glade for, at vi måske kan sige ”på gensyn” til dig i FOMO.

Morten/FOMO

Fantastisk ikke mindre

Fantastisk ikke mindre
Har flyttet alle vores forsikringer over i Fomo
Lars er bare en seriøs forsikring mægler
Så fuldt hus med stjerner herfra

9 lipca 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for fuldt hus med stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Dem sætter vi enormt meget pris på!

Dejligt at læse, at du er tilfreds. Så kan vi ikke ønske os meget mere.

Vi er super glade for at kunne byde dig velkommen hos FOMO.

Oceniono na 5 z 5

Empatiske medarbejdere og god service

Når man vil det lokale, og har gode empatiske medarbejdere, så kommer man langt selvom prisen ikke er den laveste (eller højeste 😉). God service

24 czerwca 2024

Tusind tak for din store ros og for de flotte 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er utrolig glade for at høre, at du værdsætter vores lokale engagement og vores dygtige medarbejdere. Det betyder meget for os at yde god service, og din anmeldelse bekræfter, at vi er på rette vej.

God Service

Det var en rigtig god snak vi fik så vi er meget tilfredse

7 czerwca 2024

Hej Steen,

Tusind tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟. Dem er vi enormt glade for.

Dejligt at du er glad og tilfreds med FOMO.

Supergod

Superfin behandling - og god information vedr. mine forsikringer.

24 maja 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

Hvor er det dejligt at høre at du er super tilfreds med FOMO og vores service. Så kan vi ikke ønske os meget mere.

Natalie/FOMO

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej