Banner for FOMO

FOMO Recenzje 785

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Skulle have delt forsikringerne om i mellem min kone og jeg pga. skilsmisse. Et opkaldt og alt gik af sig selv meden enkelt MitID underskrift

Oceniono na 5 z 5

Stor venlighed og i-øjne-højde, modtagelse ved første møde. Hurtig opfølgning på aftalte detaljer. Senere spørgsmål fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sæt priser, der i kombination med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik et tilbud fra et andet forsikringsselvskab som blev sammenlignet med hvad jeg har af dækning hos FOMO i forvejen. Der blev brugt god tid på sammen at gennemgå det med en super kompetent og dygtig... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa

O FOMO

Napisane przez firmę

Med FOMO får du ro til det, der betyder mest

Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.

Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO tilbyder alle typer forsikringer

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været medlem i mindst 30 år ved…

Jeg har været medlem i mindst 30 år ved Fomo og er altid været godt hjulpet, både med hus og bilforsikring, og er derfor glad for, at høre, at forsikringerne fortsætter.

5 września 2025

Hej John

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Det betyder rigtig meget for os at høre fra trofaste medlemmer som dig, der har været med i så mange år.
Vi er glade for, at du har følt dig godt hjulpet både med hus- og bilforsikring, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet mange år endnu.

Ha’ en rigtig dejlig dag.

Hej

Tak for du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder hurtigt videre, så det glæder mig at høre, at du fik den rette og gode hjælp, da du havde brug for det.

Ha' en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Meget venlig og hjælpsom i forbindelse…

Meget venlig og hjælpsom i forbindelse med at komme ind på hjemmesiden og også alternativ hertil .

26 sierpnia 2025

Hej Anneth

Tusind tak for de fine ord - og for at du tog dig tiden til at anmelde.

Det er lige sådan en service, som vi ønsker at levere.

Oceniono na 5 z 5

De var meget hjælpsomme og prisen på…

De var meget hjælpsomme og prisen på forsikringerne var rigtig fine

26 sierpnia 2025

Hej Cassandra

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi stolte af.

Det er af største vigtighed for os, at vores medlemmer oplever FOMO som tæt på og altid klar til at hjælpe. Dejligt, at det også er din oplevelse med os og at du samtidig får en god pris på dine forsikringer. Sådan skal det være hos os.

Oceniono na 5 z 5

God betjening venlig og god rådgivning.

God betjening venlig og god rådgivning.

20 sierpnia 2025

Hej Birgit

Det er så dejligt at høre, at du har fået god betjening og synes, vi fortjener fem flotte stjerner! Dem er vi glade for.

God kundeservice

Venlig og imødekommende kundeservice.
Et hurtigt svar på mit spørgsmål.

20 sierpnia 2025

Hej Mai-Britt

Tusind tak for den fine anmeldelse - og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder, så det er skønt, at du også oplever dette.

Personlighed

Personlighed, professionel og lydhør

14 sierpnia 2025

Hej Irene

Tak for din anmeldelse og for de flotte fem stjerner!

Hvor er det godt at læse, at du synes vi er personlige, professionelle og lydhøre.
Vi gør en dyd af at levere god service og have en personlig og nærværende tilgang til vores kunder - så det er dejligt, at du mener, vi lykkes med det.

Ha' en fantastisk fredag.

Tak til Dennis !

Vi ønskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, ærlig, nærværende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi følte os hørt i vores ønsker og behov og vi glæder os over at være tilbage i FOMO. Et stort Tak til Dennis for hans fine indsats, vi er mere end tilfredse og han får 5 stjerner herfra. Kunne vi give mere, så gjorde vi det.

29 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Hej

Tak for du deler din oplevelse på Trustpilot - og tak for de mindst 5 stjerner 😊

FOMO er en demokratisk forsikringsforening - ejet af medlemmerne. Vi har i denne uge haft generalforsamling, hvor alle medlemmer blev inviteret og hørt.

Det er FOMOs fornemste opgave, at vores medlemmer får rådgivning af medarbejdere, som er eksperter i privatforsikring, og som motiveres af at tale med mennesker. Med din beskrivelse af mødet er vi glade for, at du oplever netop det de fremmødte medlemmer på generalforsamlingen, lagde vægt på - og hvor FOMO gør en positiv forskel.

Jeg sender den flotte ros videre til min kollega 😊

God weekend

Morten/FOMO

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og nemt at komme til at snakke…

Hurtig og nemt at komme til at snakke med nogle. Person forklaret tingene godt

14 kwietnia 2025

Hej Lykke

Tak for du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot 😊

Vi lægger stor vægt på, at det er nemt at komme i dialog med FOMO - og at vi har tiden til at give en grundig rådgivning. Så jeg er glad for at høre, at det også er det du oplever, når du taler med os.

God weekend

venlig hilsen
Morten/FOMO

Hej Hanne

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Dem er vi glade for.

Vi gør vores bedste hver dag for at levere den bedste service til vores medlemmer. Dejligt at høre, du mener, vi lever op til det 💪

Ha' en skøn påske 🐣

Hej Lise-Lotte

Tusind tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Sådan skal det være.

Go' påske 🐣

Fin rådgivning

Fin rådgivning

8 kwietnia 2025

Hej

Tak for de 5 stjerner. Dem er vi stolte af.

Det er vigtigt for os at give den bedste kundeservice, så det er skønt at høre, at du har fået god rådgivning hos os.

Fantastisk

Fantastisk god betjening

31 marca 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse - og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Ha' en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Fomo er med rigtig go kunde…

Fomo er med rigtig go kunde service,,forklarer de forskellige forsikringer på en meget forståelig og ligetil måde..
Man føler sig velkommen,,
De er obs på ens behov ,,
Kan kun anbefales

3 kwietnia 2025

Hej Dorte

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling. Så tusind tak for dén.

Ha' en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

God rådgivning og god kommunikation

Skøn energi og samtale niveau med rådgiveren.
Nemt overblik over betaling og hvor henne man kan finde information samt god tid og guidening gennem hjemmesiden.
Alt i alt en god og opmuntrende samtale!

27 marca 2025

Hej Louise

Tak for du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Det er vi glade for.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en god service og rådgivning hos os. Det er lige sådan, det skal være.

God rådgivning

Meget god og kompetent rådgivning af Thomas

25 marca 2025

Hej Arnold

Tusind tak for din flotte anmeldelse af FOMO her på Trustpilot.

Dejligt at høre at du er super tilfreds med FOMO og rådgivningen fra Thomas.

Rigtig god dag.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Dem er vi enormt glade for!

Dejligt du har haft en god oplevelse hos os. Jeg vil sørge for at bringe rosen videre til Thomas.

Fuldt tilfreds

4 marca 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Dejligt at høre at du er fuldt tilfreds med FOMO - så kan vi ikke ønske os meget mere 😊

Ha' en skøn fredag.

Natalie/FOMO

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej