Flycarpets Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Heb een kleed besteld bij dit bedrijf . Het duurde langer voordat het er was . Toen het eindelijk er was , heel blij de verpakking geopend en het is een totaal ander kleed dan besteld . Stuur ik ee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Sklep z dywanami

Napisane przez firmę

Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 38% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 80

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Totaal ander kleed gekregen

Heb een kleed besteld bij dit bedrijf . Het duurde langer voordat het er was .
Stuur ik een mail met fotos van het kleed en wat ik heb besteld krijg ik melding dat hun mailbox vol zit . Het kleed is opzich prima maar ik wilde dat kleed wat ik besteld had (scandinavisch met cirkels) . Hoe gaan jullie dit oplossen? Zit niks bij voor formulier of wat dan ook ....

5 sierpnia 2026

Vloerkleed

Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen.
Precies zoals omschreven onwijs blij mee
Mooie kwaliteit!

25 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Is een mooie kleed en snel gekregen.

Is een mooie kleed en snel gekregen.
We zijn er heel blij mee

10 lipca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review C. Abbink, wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn. We wensen jullie heel veel plezier met het nieuwe kleed!

Oceniono na 5 z 5

Het is een prima bedrijf,vanaf het…

Het is een prima bedrijf,vanaf het begin van de bestelling tot het afleveren van het tapijt.Ik zou zeggen ga zo door,mijn complimenten.

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review, wat een mooi compliment om te ontvangen. Fijn dat alles van bestellen tot bezorgen goed is verlopen. We waarderen je woorden enorm en gaan zeker zo door!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden met mijn vloerkleden.

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Jantine, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je heel veel plezier met je vloerkleden!

Prima prijs / kwaliteit tapijten

mooie tapijten voor een zeer vriendelijke prijs .
de service / website is ook senior vriendelijk ingedeeld .
Bezorgtijd vind ik zeer acceptabel.

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Ela, wat een fijn compliment. We vinden het belangrijk dat bestellen voor iedereen makkelijk en duidelijk blijft, dus dit lezen we graag. Veel plezier met je tapijten!

Oceniono na 1 z 5

Bestelling van 17-06 is niet geleverd…

Bestelling van 17-06 is niet geleverd tot op heden (20-06-2026). Ook geen berichtgeving verder ontvangen!

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je review Hans, wat vervelend dat je op dat moment nog geen duidelijke update had ontvangen. De postbedrijven halen hun planning helaas niet altijd, bijvoorbeeld door drukte of vertraging in het sorteerproces. Daar hebben wij niet altijd direct grip op, maar we begrijpen natuurlijk dat dit voor jou erg vervelend is.

Gelukkig zien we dat de bestelling inmiddels is geleverd. Onze excuses voor het ongemak en we wensen je veel plezier met je product.

Oceniono na 1 z 5

wordt niet bezorgd en nemen niet op

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je review Isa, wat vervelend dat je bestelling nog niet is bezorgd en dat je ons telefonisch niet te pakken kreeg. Waarschijnlijk was de lijn op dat moment even vol, maar uiteraard zijn we gewoon bereikbaar en helpen we je graag verder.

We zitten de afgelopen week helaas met onze handen in het haar door een flinke achterstand bij het postbedrijf. Daardoor lopen sommige leveringen niet zoals ze normaal horen te lopen, en dat is voor jou natuurlijk ontzettend vervelend. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat zodra de drukte daar voorbij is, alles weer netjes en sneller verloopt.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

De website was overzichtelijk en…

De website was overzichtelijk en duidelijk.
Het vloerkleed werd keurig netje en op tijd afgeleverd.

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review H Van Meerveld, fijn om te horen dat je makkelijk je weg kon vinden op onze website. Mooi dat de bezorging ook netjes is verlopen. Veel plezier met je nieuwe vloerkleed!

Duidelijke website

Duidelijke website, super emailservice met updates verzending en tapijt voldoet aan verwachtingen!

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Gonny, wat fijn dat alles van website tot levering duidelijk en prettig is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tapijt!

goed en betrouwbaar

bestelling weer netjes en op tijd geleverd. klantenservice snel en respectvol.

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Phader, fijn om te lezen dat je opnieuw zo tevreden bent. Ook je compliment over onze klantenservice waarderen we enorm, ik geef het graag door aan ons team.

Ongelooflijk snel gehandeld

Ongelooflijk snel gehandeld, op zondag besteld, zelfde dag al verzendlabel aangemaakt, maandag verzonden, dinsdag binnen. Goed verpakt en kleed van goede kwaliteit.

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Flycarpets

Bedankt voor je leuke review John, dat is inderdaad lekker vlot gegaan. Fijn dat alles netjes verpakt binnenkwam en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Veel plezier met je nieuwe kleed!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej