fitnessdigital Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

★☆☆☆☆ Zeer teleurgesteld in deze webshop. Zolang alles goed gaat lijkt er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, word je volledig genegeerd. Ik heb een Wellbox II gekocht voor €1.299.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst een bestelling gedaan bij fitnessdigital. De communicatie was duidelijk. Je ontvangt een track&trace code waarmee je de levering kan tracken. De levering naar Nederland was verrassend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bowflex dumbell gekocht. Bestellen verliep vlot. De berichtgeving van de klantenservice van Fitnessdigital was correct. Dachser verzorgde het transport. We werden steeds op de hoogte gehouden, t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had eerst besteld en zag pas later alle reviews over fitness digital. Ik maar hopen dat er geen problemen zouden ontstaan. Alles is perfect verlopen! Binnen 2 uur antwoord op vragen. Zending bin... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

fitnessdigital is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop en distributie van fitnessaparaten en -accessoires, krachtsport en wellness artikelen en tevens hartslagmeters, elektrostimulatie en sportvoeding. In 2006 werd het bedrijf opgericht en was pionier in de verkoop van fitnessproducten via Internet. Sinds de oprichting is het bedrijf enorm gegroeid en vandaag de dag is fitnessdigital actief in een groot deel van Europa. Met een zeer uitgebreid aanbod aan producten van gerenomeerde merken uit de sector biedt fitnessdigital de beste prijs-kwaliteitsverhouding, met een efficiënte klantenservice.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goeie deal

Niet alleen was fitness digital veruit de goedkoopste. Ook de levering verliep vlekkeloos. 2 werkdagen later bood DHL het pakker voor de eerste keer aan. Sanderendaags nog eens. Daarna mocht ik het komen ophalen bij DHL in aartselaar.

Ik beklaag het me zeker niet

5 marca 2017

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Kevin, goed te horen dat u tevreden bent met de levering en wij wensen u veel plezier met de aankoop. Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback, met vriendelijke groet, het klantenservice team.

Slechte service

Ze reageren op uw mail niet binnen 24 uur. ik wilde mijn product retour sturen, voordat moet je eerst contact opnemen, na een week niks gehoord te hebben op de mail heb ik er maar achteraan gebeld, omdat je maar 14 dagen de tijd had om het terug te sturen.

Geld wordt binnen een week weer op je bankrekening teruggestort, DUS NIET! ik had het pakket aangetekend verstuurd deze is op Woensdag 15-02-2017 ontvangen, vandaag 05-03-2017 nog steeds niks ontvangen. Voordat ik er achteraan heb gebeld had ik ze tijd gegeven tot 28-02-2017, ik zou een mail krijgen, tot heden niks ontvangen. zowel geen mail als geen geld. Morgen maar weer bellen.

maar het positieve is; het product kwam wel snel en goed aan. Dat is ook het enige.

5 marca 2017

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Gerda, wij vragen u inderdaad even contact op te nemen met de klantenservice met de gegevens van uw order zodat dit nu zo snel mogelijk voor u opgelost kan worden, met vriendelijke groet, het klantenservice team

slechte service

Heb een Jawbone up3 fitnessbandje iets meer dan een jaar geleden aangeschaft met 2 jaar garantie. Nu er een probleem is (bandje gebroken), blijkt FD de up3 niet meer te verkopen en is de garantie voor vergelijkbare producten, zoals de up24, aangepast naar 2 jaar, maar bandje 6 maanden (mm, hoe zou dat komen?).

Op basis van aangepaste garantiebepaling willen ze verder niets doen. Zelfs antwoorden op email verloopt dramatisch. Heb hen diverse keren gevraagd om in te gaan op mijn argumenten, maar krijg steeds hetzelfde antwoord: valt niet onder garantie.

Interessant is dat hun email begint met: We hopen dat hiermee uw vraag beantwoordt is, zoniet, neem dan nogmaals contact met ons op zodat wij dit zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen.

----
Nav de reactie vnn FD hieronder: jammer dat FD niet echt wil helpen. Hier mijn reactie, zoals ook te lezen is op klachtenkompas.nl:

Het klinkt bijna sympathiek: Jawbone geeft helemaal geen garantie en FD wel 6 maanden.
Volgens het Nederlands recht maakt het echter helemaal niet uit wat voor garantie Jawbone biedt. Ik heb de up3 bij FD gekocht en die is dus verantwoordelijk voor de garantie.

Daarnaast is het verschijnen van een scheur en vervolgens breken van de fitnesstracker geen slijtage maar het gevolg van ondeugdelijk materiaal. Daar geldt gewoon de garantie van 2 jaar.

Op hun eigen site staat dat er een garantie geldt van 2 jaar op hun producten en dat mijn factuur als garantiebewijs geldt. Mijn factuur toont geen andere garantiebepaling. Volgens de website archive.org stond er op de site van FD bij de up3 ten tijde van mijn aankoop geen extra garantiebepaling van 6 maanden voor het bandje (link kan ik helaas niet plaatsen)

Zelfs een vergelijkbare tracker van hetzelfde merk toont op 20 juni 2016 deze uitzondering op de garantie niet (link kan ik helaas niet plaatsen)

Die garantiebepaling is dus later toegevoegd en geldt niet voor mijn aankoop.

Daarnaast wordt de up3 niet meer door FD verkocht en gelden de nieuwe garantiebepalingen voor andere producten van Jawbone. Voor andere merken fitnesstrackers geldt deze beperking van 6 maanden helemaal niet.
Vraag me sowieso af of het wel rechtsgeldig is om een aparte garantiebepaling toe te voegen.

Dus kom op FitnessDigital, neem je verantwoordelijkheid en los dit netjes op.

12 lutego 2017

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste M Lamers, wij hebben u reeds meerdere malen de garantie op dit product uitgelegd (2 jaar en 6 maanden op het bandje), het feit dat de Up3 niet meer te krijgen is heeft daar helaas niets mee te maken, met vriendelijke groet, de klantenservice

Zeer slechte klantenservice

Bijna alle positieve indrukken hebben betrekking op de snelle levering. Echter, als er iets mis is met een bestelling, dan begint de ellende bij Fitness Digital. Zo ook mijn verhaal: geen opmerkingen over de snelle levering. Echter de klachtafhandeling is dramatisch slecht.

Ik heb een Polar sporthorloge gekocht bij FitnessDigital. Deze werd inderdaad snel geleverd. Bij het eerste gebruik bleek een knop vast te zitten. Ik heb gelijk contact gezocht met FitnessDigital. Hun reactie was dat ik contact moest opnemen met Polar, want zij hadden geen technische dienst. Hoezo moet ik contact opnemen met Polar? Stel ik koop een Samsung TV bij de Mediamarkt. Daar blijkt iets mis mee te zijn? De Mediamarkt is dan toch de partij die het probleem tracht op te lossen? Op basis van dit voorbeeld hebben ze toch maar besloten om deze klacht vanuit Fitness Digital te gaan oppakken.

Het horloge zou door DHL worden opgehaald. Er zou een nieuw horloge toegezonden worden zodra het oude horloge bij hen binnen was in. Op zich is dit een passende oplossing. Althans dat dacht ik...........want de ellende met de Klantenservice ging verder.

Het blijkt dat het horloge teruggestuurd moet worden naar SPANJE. Je wordt verwezen naar een DHL site die in het Engels is. Op zich is dit geen probleem voor iemand die deze taal beheerst. Ware het niet dat je gewoon niet weet wat je moet doen. Informatie verstrekt door FitnessDigital komt niet overeen met de website van DHL.

Vervolgens heb ik wederom contact opgenomen met Fitness Digital. Zij gaven aan dat zij het geregeld hadden. DHL zou mijn horloge komen ophalen. Ik neem vervolgens vrij van mij werk. Wat denk je? Geen DHL. Vervolgens is een nieuwe afspraak gepland met DHL vanuit Fitness Digital. Wederom geen DHL aan de deur.

Ik was op dat moment helemaal klaar met Fitness Digital. De eurofie van mijn nieuwe sporthologe was helemaal weg door de ellende van de slechte Klantenservice.

Ik heb vriendelijk verzocht of ik mijn geld terug kon krijgen. Na diverse keren aandringen heb ik die toezegging gekregen. Ik diende het horloge wel zelf terug te sturen. De kosten daarvan zouden voor mijn eigen rekening zijn. Ik heb dit met opzet op deze wijze geregeld, want volgens hun algemene voorwaarden rekenen zij € 50 voor ophaalkosten?!!!! In een andere recencie lees je dat dit een feit is. Lees ajb de algemene voorwaarden goed door alvorens een bestelling te plaatsen.

Ik kreeg een toezegging dat ik mijn geld terug zou krijgen als het horloge in Maastricht was gearriveerd. Na een aantal dagen krijg ik een melding dat ik een nieuw horloge uit Spanje toegezonden zou krijgen?! Dat was dus niet conform afspraak. Het geld had ik ook nog niet binnen. Vervolgens heb ik wederom contact moeten zoeken met Fitness Digital. Ik moest het horloge maar weigeren aan de deur. Ze zouden het zo snel mogelijk in orde maken. We zijn nu wederom een paar dagen verder. Het horloge heb ik inderdaad geweigerd, maar ik heb ook nog steeds mijn geld niet terug.

Ik waarschuw iedereen die apparatuur wil kopen via Fitness Digital. Ze zijn wellicht iets goedkoper dan de meest aansprekende online koophuizen zoals Bol.com of Wehkamp. Bij deze koophuizen ben je echter wel verzekerd van een goede klantenservice! Ik heb alleen gekeken naar geld. Dat bleek een domme keuze te zijn geweest. Achteraf heb ik nog meer betaald dan bij Bol.com bijvoorbeeld. Kortom: bedenk goed wat je belangrijk vindt: een euro goedkoper of een betrouwbaar online warenhuis met een gedegen klantenservice die de moeite neemt om problemen op een passende wijze op te lossen.

16-2-2017: Update:
Ik heb inmiddels mijn geld terug mogen ontvangen. De ervaring blijft staan op 1 ster!

Daarnaast een antwoord op het antwoord van Fitness Digital. Jullie geven aan dat jullie de service willen verbeteren. Ik krijg de indruk dat dit loze woorden zijn als ik menige ervaring op deze site lees. De verzending is volgens mij goed geregeld, echter alle klachten t.a.v. after sales zijn hetzelfde: slecht bereikbaar, klantonvriendelijk en niet bereidwillend om snel tot een oplossing te komen.

Aangezien jullie de after sales willen verbeteren: dit staat letterlijk vermeld in de algemene voorwaarden: "De verkoper draagt gedurende een periode van 2 jaar vanaf het moment van levering de verantwoordelijkheid voor eventuele klachten over het product". Waarom word ik dan verwezen naar Polar? Ook iets om mee te doen!

Ik geef daarnaast netjes aan dat het bedrag is teruggestort. Kom ajb niet aan dat het moment van uitbetalen volgens afspraak is. Dan had ik het geld namelijk al veel eerder moeten ontvangen!

Daarnaast wekt jullie antwoord alleen maar meer irritatie op. Eventuele toekomstige kopers wil ik uitdagen om eens stil te gaan staan waarom ik zoveel moeite neem om mijn ervaring te delen. Ik wil een ieder behoeden wat mij is overkomen. Deze wijze van reageren ligt normaliter helemaal niet in mijn aard.

10 lutego 2017

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste J Kamerink, ten eerste verontschuldigingen dat u deze indruk heeft gekregen van onze aftersales service. Wij zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren en zo elke dag weer verbeteringen door te voeren. Ten tweede willen wij toch wat aantekeningen maken bij uw conclusies, in geen geval dient u te betalen voor de retour van een ondeugdelijk product, om die reden bieden wij ook aan dit op te laten halen op onze kosten met DHL. Dat hier helaas wat problemen bij zijn opgetreden spijt ons zeer en daar hebben wij DHL ook op aangeproken. De ophaalkosten die u noemt zijn tevens niet correct. Er wordt 15 euro gerekend wanneer het om een normale retour van een klein pakketje gaat, dat staat ook in onze algemene voorwaarden die u bevestigd bij bestelling. En tenslotte is het bedrag van uw bestelling vorige week reeds teruggestort zoals afspraak. Hopende hiermee een en ander duidelijk te hebben gemaakt en mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag. Nogmaals dank voor uw feedback, met vriendelijke groet, fitnessdigital

Prima prijs, vlugge levering

Gisteren besteld, vandaag al geleverd en dit allemaal aan een scherpe prijs - TOP!

4 stycznia 2017

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dat waarderen wij zeer, met vriendelijke groet, de klantenservice

Welke klantenservice?

Ik probeer al ruim een uur de klantenservice te bereiken. Deze zou van 9 tot 18 uur geopend zijn maar ik krijg geen gehoor, ondanks dat ik met 2 telefoons continu achter elkaar bel. Volgens de mail zou ik mijn volledige bestelling ontvangen. In de doos zat slechts 1 van de 3 bestelde dingen. Op de leverbon stond ook niets aan gegeven dat er iets in back order staat. Beetje vreemd. Ik wacht op reactie op mijn email en blijf tot 18 uur elke minuut bellen.

28 grudnia 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Christy, zoals besproken via de emails hebben wij dit inmiddels opgelost en zijn de ontbrekende producten naar u onderweg. Nogmaals verontschuldigingen voor het ongemak veroorzaakt en dank voor uw begrip, met vriendelijke groet, de klantenservice

Fitnessdigital kan niet leveren

Ik heb een personen weegschaal besteld.
Het probleem is dat fitnessdigital niet kan leveren bij een afhaalpunt in Ede.
Ik had de weegschaal besteld, maar ik werk 5 dagen per week tot 18:00.
Dus bij de eerste levering was ik niet thuis. De 2e levering (vrijdag 23 december) was ik thuis. De weegschaal is niet bezorgd.
Ik heb fitnessdigital 2 x gevraagd (per mail) waarom er niet bezorgd wordt op een afhaalpunt in Ede. Dan kan ik het product ophalen wanneer ik tijd heb. Bij andere webshops kan dat wel.
Hier heb ik tot nu toe geen antwoord op gehad.
Ik vind het heel vreemd dat dit kan.
Gezien mijn ervaringen met Fitnessdigital bestel zal ik er in de toekomst nooit meer wat bestellen.
Ik vind het namelijk schandalig dat ik wel betaal voor mijn weegschaal, maar hem niet krijg en geen antwoord krijg op mijn vraag.

24 grudnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Snelle levering maar communicatie verloopt bijzonder moeizaam.

Ik ben enorm ontgoocheld in fitnessdigital. Ik heb in het verleden al verschillende zaken besteld via de website en op de levering kan ik niets aanmerken. Die is correct en snel. Het probleem is echter, als er iets ontbreekt bij de bestelling of als iets onduidelijk is (wat nu het geval is bij mij), dan loopt het helemaal mis. Op hun website staat dat ze binnen 24u reageren maar niets is minder waar. Verschillende mails die ik heb gestuurd blijven een week lang onbeantwoord. Nee, niet tevreden over de dienst na verkoop

22 listopada 2016
Oceniono na 3 z 5

Op de levertermijn na, geen klachten

Buiten de niet nagekomen afspraken met het transportbedrijf i.v.m. de levering, heb ik tot hiertoe geen negatieve ervaring met fitnessdigital zelf. Het toestel is uiteindelijk in goede staat afgeleverd.

16 września 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste C van der Linden, het spijt ons zeer dat de levering op deze manier verlopen is. Inderdaad is de bestelling na 8 werkdagen geleverd en niet na de beloofde maximale 5 zoals aangegeven bij bestelling. Wij hebben hierover zoals aan u medegedeeld contact gehad met het transportbedrijf en hierover een klacht ingediend. Onze welgemeende verontschuldigingen en hartelijk dank voor uw geduld, met vriendelijke groet, de klantenservice.

Oceniono na 3 z 5

Gebrekkige informatie

Bestelling geplaatst op fitnessdigital voor de beloofde snelle levering.
Echter verkeerde product toegestuurd gekregen, hier dan mail over ontvangen dat dit zou opgehaald worden.
2 verzonden mails later nog geen antwoord. Telefonisch contact opgenomen en ze zouden deze week de verkeerde zending komen ophalen en mij hierover mailen.
Geen mail ontvangen, dag na telefonisch contact 's ochtends plots persoon aan de deur om pakket op te halen. Opnieuw gebeld wanneer de correcte zending dan wel zou toekomen, blijkbaar dag na ophalen van de verkeerde zending.
Ondertussen al 8 dagen moeten wachten op het correcte product en 2x wakkergebeld voor niets tijdens nachtshiften. Zeer jammer!

18 sierpnia 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste, onze verontschuldigingen dat dit zo gelopen is, wij begrijpen dat dit zeer vervelend is voor u, zeker omdat het gaat om een fout die is begaan aan onze kant. Wij hopen dat u inmiddels van het juiste product gebruik kunt maken en mocht er toch nog iets zijn neem dan gerust even contact met ons op via de klantenservice, wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, het fitnessdigital team

Niks op aan te merken!

Ondanks de negatieve beoordelingen hier op TrustPilot toch besloten om product bij FitnessDigital te bestellen. Zij gaven immers de beste prijs.
Product zondagnacht besteld, woensdag in huis, dus keurig binnen de genoemde levertijd. Product was goed en netjes verpakt. Tussendoor ook keurig via email op de hoogte gehouden van verzendprocedure.
Enige kleine aanmerking: in de email staat dat TNT de levering doet, maar TNT bestaat al een tijd niet meer. Dit moet natuurlijk PostNL zijn :)

6 lipca 2016

jammer

Ik wilde gaan bestellen maar na het lezen van de zeer slechte recensies heb ik er maar vanaf gezien. Het gaat om een apparaat van 770,00 beetje te veel geld voor het risico. jammer want de wellbox zou goed van pas komen.

9 marca 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Wat jammer dat u ons niet het voordeel van de twijfel geeft! Wij nodigen u toch uit om onze service uit te proberen, de Wellbox hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij u leveren en u kunt tevens de betaling doen bij levering indien u niet vooraf wilt betalen. Mocht u verder vragen hebben kunt u telefonisch contact met ons opnemen op t. 085 5605101 of via de mail klantenservice@fitnessdigital.nl, met vriendelijke groet, de klantenservice

tenskabels

Bestelling binnen 3 werkdagen ontvangen en tussendoor heel goed op de hoogte gehouden van de zending. Fantastisch!

9 marca 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Goed dit te horen, bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, de klantenservice

3 keer de kans gegeven, maar de service blijft dramatisch

In totaal 3 bestellingen geplaatst, waarvan 2 erg slecht zijn afgehandeld. Een webshop met dergelijke service zou verboden moeten worden anno 2016.
1e bestelling: Op de website stond een levertijd van 48-72 uur. Mijn bestelling werd pas na ruim 10 dagen geleverd. Ik moest zelf telkens de klantenservice bellen om te vragen waar de bestelling blijft. Achteraf bleek dat er geen vrachtwagens reden vanuit Spanje (ja, daar is het magazijn!!) vanwege de vakantieperiode. Het was fijn geweest als ik pro actief door Fitnessdigital op de hoogte was gehouden en de levertijden aangepast waren online.

2e bestelling: Op tijd geleverd, niets op aan te merken

3e bestelling: Opnieuw stond online een levertijd van max 72 uur (3 dagen). Nadat de bestelling na 1 week nog niet was geleverd, heb ik de bestelling geannuleerd en daar een bevestiging van ontvangen. Helaas zijn de producten alsnog geleverd (bij de buren?!) en werd mij €50,- retour kosten gevraagd (totale kosten aanschaf was €94,50)! Ik heb de producten zelf persoonlijk afgegeven bij hun verzamelpunt in Maastricht. Vervolgens moest ik 3x bellen om te vragen waar mijn geld blijft! Na welgeteld 3 weken kreeg ik het bedrag teruggestort!

Denk svp na voordat je hier iets bestelt, er zijn genoeg alternatieve sites.

30 stycznia 2016

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste klant, het spijt ons dat u deze indruk heeft gekregen van onze service. Inderdaad heeft de levering van uw eerste bestelling vanwege omstandigheden bij het transportbedrijf langer geduurd dan verwacht en wij bieden u daar nogmaals onze verontschuldigingen voor aan. Wat uw laatste bestelling betreft, uw annulering hebben wij op de 28e ontvangen terwijl de bestelling ontvangen op de 23e december geplaatst reeds de 24e was verstuurd vandaar dat deze geleverd is. Onze retourvoorwaarden en bijbehorende kosten staan duidelijk op onze site. Terugbetalingen worden gedaan zodra het product door de inspectie van ons magazijn heen is. Hopende hiermee een en ander uitgelegd te hebben en wij danken u hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, de klantenservice

Prima!

Garmin Forerunner 230 donderdagmiddag besteld, netjes op de hoogte gehouden van de bestelstatus en direct een tracking nummer van DHL ontvangen. Vrijdagmiddag heb ik de bestelling ontvangen, in prima staat. Een klein minpuntje was de verpakking: de doos van het horloge zat los in een plastic zak, hierin zat ook een stuk bubbelplastic los bij. Als gevolg was de verpakking licht beschadigd. Met het product zelf was niks mis.

4 grudnia 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor uw feedback! Deze week zijn wij begonnen met het versturen van hartslagmeters in extra kartonnen doosjes, dit om in het vervolg te voorkomen dat inderdaad de verpakking en/of het product kunnen beschadigen tijdens transport. Met vriendelijke groet, de klantenservice

PROFORM ENDURANCE M7 LOOPBAND

Ik stelde een eenvoudige vraag en wacht nu al 15 dagen op het juiste antwoord... verkopen kunnen ze enkel door hun prijs, niet door hun service... intriest !!! incompetente klantendienst-medewerkers die niet weten waarover ze praten en veel onnodige en enerverende vragen stellen die niets vandoen hebben met het probleem !!!

erik vdh

2 grudnia 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste E van den Heuvel, hartelijk dank voor uw feedback, echter even voor alle duidelijkheid, wij hebben uw vraag de zaterdag de 28e ontvangen en op maandag de 30e hebben wij u om een drietal gegevens gevraagd die standaard zijn bij elke klacht die ingediend wordt. Zonder deze gegevens kan de klacht niet in behandeling genomen worden. Nu u deze gegevens aan ons heeft doorgegeven zal de technische dienst zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag geven. Hartelijk dank voor uw geduld en begrip in deze, met vriendelijke groet, de klantenservice.

Oceniono na 5 z 5

In tegenstelling tot alle negatieve recenties echt een topservice!

Zelf kende ik Fitnessdigital nog niet. Ik kwam op deze website terecht omdat ze een product als een van de weinige nog verkochten en ook nog eens tegen een gunstige prijs. Echter kwam ik overal redelijk negatieve recenties tegen. Deze dateerde wel rond 2012 en besloot de gok toch maar te wagen. Het was echt een perfecte service, heel goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was door middel van meerdere mailtjes en smsjes. Heb het nog nooit zo meegemaakt! Echt top! Laat je dus niet leiden door de oudere recenties.

12 lipca 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor de feedback Sandra, en de genomen moeite om te reageren, met vriendelijke groet, fitnessdigital

Algemene indruk

Ook ik was geintresseert om iets te kopen bij FitnessDigital echter gelukkig is er nog Trustpilot.Het lijkt mij duidelijk al is de helft maar waar dan toch niets kopen!

19 maja 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Jan Peter, wij nodigen u bij deze uit iets bij ons te kopen en vervolgens uw mening over de aankoop en het bestelproces te plaatsen, graag horen wij van u! Met vriendelijke groet, fitnessdigital

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed, snel en vriendelijk geholpen.

Bij FitnessDigital een USB uitlezer gekocht voor een oude polar hartslagmeter. De oude polar bleek niet meer goed te functioneren dus de USB uitlezer retour gestuurd. Een week later een nieuwe hartslagmeter en ook een fitnessmat uitgekozen en gevraagd of zij het retourbedrag konden verrekenen met de nieuwe aanschaf. Dat was geen probleem. Binnen 4 weken probleemloos geholpen. Ik ben zeer tevreden.

16 kwietnia 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor de genomen moeite uw posiitieve feedback te geven, wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, fitnessdigital

Slechte service, incompleet product

De doos waarin de activitytracker die ik bestelde verpakt zit is wel HEEL stevig (weer) dichtgeplakt. Kabel en adapter missen. Geheel maakt een al eens gebruikte indruk. Contact gezocht met servicedesk. Product kan worden opgehaald, maar pas twee dagen later kan een nieuwe geleverd worden. Geld wordt pas geretourneerd als de tracker weer in het magazijn ontvangen en beoordeeld is. Hoezo? Ik betaal toch ook vooruit voor een product dat ik nog niet heb? Slecht. Eens maar nooit meer FitnessDigital.

14 kwietnia 2015

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste G van Leeuwen, wij hebben u direct na uw contact met ons oplossingen gegeven om het eventuele probleem op te lossen. Omdat u daar vanaf heeft gezien is het volledige bedrag van uw bestelling na ontvangst van het product door ons teruggestort naar u. Na ontvangst hebben wij tevens kunnen constateren dat de kabel wel degelijk in de doos zat en u een compleet product had ontvangen. Hopende u hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de gang van zaken, met vriendelijke groet, fitnessdigital

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej