De er nogen som kun går efter penge jeg sidder i saksen med et skyldner beløb på næsten 8000 også selvom min konto er lukket for meget langt tid siden så håber de svin får taget sig sammen ellers må... Zobacz więcej
Firstdate hæver et voldsomt højt beløb for at være betalende medlem. De ignorerer totalt ens klage/spørgsmål om hvad der kan være hendt. Siten giver udtryk for at være en ærlig side da ma... Zobacz więcej
Be glad when you get more members
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Skandinaviens snabbast växande datingsite - En ny medlem var 30e sekund - 70% hittar någon på Firstdate
Szwecja
- www.firstdate.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
HELT UMULIG Å FÅ TAK I FIRSTDATE!!!!
Samme problemet her !!! Dette må jo gjøres noe med!!!
De har ikke kunde service, så det går jo ikke an å avbestille!!

svindel og humbug
jeg har nu flere gange skrevet for at afmelde mit medlemskab.der står at man kan sende en kopi til sin egen mailadresse.men der kommer aldrig noget.de hæver hver måned 249 kr på min konto og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få det stoppet?
Med venlig hilsen Jesper Damm

Odpowiedź od Firsdate
90 dages tvunget medlemskab...
Som alle andre herinde, blev jeg fanget af denne sides tilbud der lokkede med 19kr intro-tilbud. Der bliver nævnt i betingelserne, at man forpligtiger sig til at være medlem i 2-3 måneder, efter introduktionstilbudets udløb. Dette bliver dog kun gjort i en lille, næsten usynlig sektion, gemt væk blandt alle de andre informationer.
Jeg synes det er forkasteligt, at man bevidst gemmer sådan en information væk, i en lille afkrog!
Hold jer væk fra den side!
Mere er der ikke at sige.

Skjulte udgifter
Jeg tog imod deres tilbud til 19,- kr. og en måned senere trækker de 239,- fra min konto og en måned senere igen trækker de 249,- og så kontakter jeg dem og de henviser til 90 opsigelses periode og jeg prøver alt for at få mine 249,- men uden hel
Jeg synes at det skulle være ulovligt og have 90 opsigelse man max. 30 dage og men skal modtage en mail på sin opsigelses.
det er hvad jeg synes...
FIRSTDATE = FUSK, SVINDEL, TYVERI.. Hvis de går fri for lov anklager så slip da også Stein B. Fri!!
RØD LAMPE RØD LAMPE RØD LAMPE... TIlmeld dig ALDRIG firstdate, 19kr om måneden, mmm - NEJ 19 kr FØRSTE MÅNED, herefter 270DK/md og så er der lige 3x270KR for opsigelses perioden
STAY AWAY from Firstdate!!!!!!
Jeg er igang med en anmeldelse til forbruger ombudsmanden her i DK. Firstdates handels politik er IKKE lovlig, da du ikke har UNDERSKREVET noget som helst dokument. Jeg henviser forbruger ombudsmanden til denne blog for at synliggøre omfanget af deres ureglementerede handlinger om indgriben på brugernes kontier.
Bedste tip for nu, få din bank til og spærre for trækket de laver, kan de ikke det, så opret nyt kreditkort og få det gamle lukket pronto.
ingen support and seriøst scam site!
det her er det største scam site jeg nogensinde har set! opret dig for 19kr og og når du afmelder blir de ved med at trække. wtf??
der må sku da kunne gøres noget kan da ikke være rigtigt
organiseret svindel
Firstdate reklamerer med møde garanti og lover en måned for 19 kr. Langt inde i betingelserne står der så at der er 90 dages opsigelse. Total prisen bliver ikke oplyst hvilket er i strid med den danske markedsføringslov. Efter oprettelsen bliver man oversvømmet af beskeder dels fra mail robotter og dels fra brugere. Beskederne fra brugerne viser sig dog også at være sendt af mail robotter. Der er heller ikke mulighed for at vælge hvilke lande man ønsker at modtage mails fra. Jeg får i gennemsnit 4 mails om dagen med besked om at der 1) er nye brugere, 2) er ulæste beskeder og 3) reklame spam. Totalt useriøst firma på linje med be2
Useriøse, så det grænser til svindel.
Som medlem modtager du næsten enslydende henvelser fra - er jeg sikker på - fiktive medlemmer!
Meldte mig hurtigt ud, modtog bekræftelse herpå, og måtte - efter 3 måneder, hvor de bare blev ved at trække medlemsgebyr på min konto og konsekvent ikke svarede på mine henvender - bestille et nyt Visakort.
Min værste oplevelse på nettet overhovedet!!!!!
Varning för bedrägeri
Registrerade mig för 2 dgr sedan utan att betala. Efter att ha läst recensioner som de nedan har jag valt att snabbt avregistrera mig - vilket dock hittills varit helt omöjligt att göra... Enligt siten så ska ett bekräftelsemejl med vidare instruktioner komma men så sker ej. Har försökt kontakta dem utan svar.
Siten verkar lurigt uppbyggd då sk Lovemails ramlar in i mängder. Nog för att jag är en trevlig kille men jag är inte naiv och kan se att siten är uppbyggd kring falska profiler.
Varning för denna site alltså!!
Svindel Svindel
for det første så siger de at det er gratis og lave en profil og efter man har lavet en så koster det penge og bruge den og det er ulovligt for det andet så hvis man er førstegangs bruger så for man en guldpakke af dem fom vare i et bestemt stykke til det er så fint nok hvis man så også bare fik den hvilket man jo ikke gør og det er igen ulovligt så ja hold jer langt væk fra det her svindel sted Ps når kontant starter igen så ryger der en mail til den on det her svindel sted og jeg vil opfordre jer andre til og gøre det samme.-
CRAP!!!
Svare aldrig og bliver ved med at hæve penge selvom man ikke er medlem, mega fusk!
Voldsomt høj betaling.
Firstdate hæver et voldsomt højt beløb for at være betalende medlem.
De ignorerer totalt ens klage/spørgsmål om hvad der kan være hendt.
Siten giver udtryk for at være en ærlig side da man ser den i forbindelse med Dating i the dark på Kanal 5.
Sammentidig vælter det ind med post - faktisk så meget at det UMULIGT kan være sandt. TOTALT FAKE datingsite der kun stjæler folk penge.
Mangler du også pludselig penge på din konto?!
Firstdate hæver penge fra min konto mod min vilje. De ignorere mine henvendelser og fortsætter hvad jeg betragter som tyveri! Jeg tog sågar fat i en af ejerne, Chris - som var MEGET SVÆR at finde frem til - og han var pisse ligeglad - det er derfor ikke elendig kundeservice og masser af fejl. Nu VED jeg med 100% sikkerhed at de er fuldt bevidst om det de laver. Har spugt Kanal5 hvordan de kan samarbejde med sådan nogle, og afventer nu svar fra dem.
Hæver penge, selvom man er afmeldt
Har efter et tilbud på en Point side, valgt at oprette mig som medlem hos firstdate. Da jeg oprettede mig, var det for at prøve deres side, og se hvad det var for noget.
Efter jeg ikke brugte den så meget mere, afmeldte jeg mig hos dem. Nu ca. 3 måneder efter jeg har afmeldt mig, hæver de stadigvæk godt 200,- kr. fra min konto.
Jeg har afmeldt mit medlemskab, og sørget for at få det gjort rigtigt, men alligevel hæver de penge, som jeg kunne have brugt på noget meget bedre.
Jeg er skuffet og sur over denne behandling, og jeg undrer mig også over deres sides opbygning generelt. Der er intet telefon nr. at kontakte dem på, ingen bekræftelse på at man har stoppet og slettet sit medlemskab. Dette tyder jo på ren svindel, og når jeg ikke kan dokumentere det, kan jeg jo ikke gøre noget som helst, for at få det stoppet.
Jeg har jo som sagt meget få midler i denne sag, og derfor vælger jeg at skrive min anmeldelse herinde, da jeg gerne vil ud med noget info, som andre vil kunne gøre god brug af.
Har læst om andre der har haft nøjagtig samme problem, og samme fremgangsmåde som ved mig.
Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge denne side.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.