De er nogen som kun går efter penge jeg sidder i saksen med et skyldner beløb på næsten 8000 også selvom min konto er lukket for meget langt tid siden så håber de svin får taget sig sammen ellers må... Zobacz więcej
Firstdate hæver et voldsomt højt beløb for at være betalende medlem. De ignorerer totalt ens klage/spørgsmål om hvad der kan være hendt. Siten giver udtryk for at være en ærlig side da ma... Zobacz więcej
Be glad when you get more members
Som alle andre herinde, blev jeg fanget af denne sides tilbud der lokkede med 19kr intro-tilbud. Der bliver nævnt i betingelserne, at man forpligtiger sig til at være medlem i 2-3 måneder, efter i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Skandinaviens snabbast växande datingsite - En ny medlem var 30e sekund - 70% hittar någon på Firstdate
Szwecja
- www.firstdate.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bondefangeri!
Jeg kan kun på det kraftigste fraråde andre at oprette profil på Firstdate. Jeg er lige blevet trukket 249kr på min konto af Firstdate og har i nogen tid prøvet at slette min profil men uden held. Har derefter ledt efter en mailadresse i et forsøg på at kommunikere med dem men har ingen mailadresse fundet. Deres såkaldte "ticket-system" til at kontakte dem fungerer heller ikke.. Har desuden prøvet at ringe men når jeg har ringet op på deres nummer indenfor den angivne telefontid kommer der besked om at det ikke er muligt at komme i kontakt med pågældende telefon. Kort sagt: Bondefangeri!

Odpowiedź od Firsdate
Udnyttelse af lukke profil.
FÅ få måneder siden, fik jeg pludselig mails om post på min Firstdate profil! Som jeg lukkede ned sidste år!!!!
Når jeg går ind for at lukke min profil ned, vil Firstdate have mig til at logge ind.....Hvilket resulterer i at jeg igen bliver "aktiv" på siden og der bliver trukket penge fra min konto.
Så FirstDate - Vær venlig at lukke min profil (Solerus) NU!
Ud over at der er irriterende at få mails hele tiden, så tænker jeg også på de mænd der skriver/liker mig, og som ikke ved at jeg ikke er single længere....
På forhånd tak.
Christina

Svindlere...
Lavede den fejl ikke at tjekke herinde inden jeg tilmeldte mig...
Afmeldte automatisk betaling to dage efter oprettelsen så jeg kun skulle betale prøveperioden - troede jeg!
Et par uger efter trak de 249,- med begrundelsen at det var for den måneds opsigelsesperiode, der er - fair nok tænkte jeg. Det er der så mange der bruger.
I dag har de så trukket 249,- igen! På trods af jeg har været i dialog med deres kunde"support", og har en skriftlig bekræftelse pr 20. maj på at de IKKE vil trække flere penge... og så gør de det alligevel!!
(Dette har jeg desuden screenshot af hvis nu ens supportsag belejligt skulle forsvinde)
Hold jer langt væk fra de svindlere...
PS. Når nu Firstdate.com læser denne og beder mig oprette en supportsag (som de har gjort med alle andre, der har skrevet en dårlig anmeldelse), så henviser jeg hermed til min eksisterende support-sag med ID #401489.
Svindel i den stor ende.
Jeg startede med, at betale 1 kr. og lige efter afmeldte jeg det, med har betalt 249 kr. 7 gange indtil nu trods det jeg har mailet og afmeldt det 5 gange. så det er svindel af høj kvalitet.
Kaj

Bondefangeri
Ved at lokke med en uges prøve medlemskab til 1 kr. bliver der ulovligt fratrukket 1188 kr. fra ens konto. Brug ALDRIG First date.

svensk fusk
Som alle andre oprettet jeg en profil, som endte med og koste 279 kr. Fik slettet min profil med det samme, altså samme dag som jeg oprettede profilen. 14 dage efter blev der trukket yderligere 279 kr. Har prøvet og kontakte dem i snart 2 mdr, uden held. Sagen er meldt til politiet, og jeg har på egen hånd fremskaffet adresse, på nogle som skulle have med firstdate. Det næste bliver en frisk køretur til Sverige, for og besøge firmaet. Turen er planlagt i starten af maj, og vi er 2 biler afsted. Hvis nogen skulle være interesseret i og få deres sag hørt, så kontakt mig herover, for yderligere info. Dette skal stoppes, har indtil videre talt sammen til omkring 133 personer er blevet snydt, og det er kun dem jeg ved af. Der er nok mange flere. Så vil slutte af med og sige farvel og vi ses snart "firstdate" måske skulle i skifte navn til NO DATE.

SVINDEL
Bondefangeri.
Og kom ikke med at der kan tages kontakt til support. Er sket uden reaktion fra sites side.

Svindel!!!!!!!!!!
Hvad sker der for at den virkser så seriøs! og når man så er fanget i deres net så pisser de op og ned af ryggen!! I Burde Lukkes ned ! Jeg kan ikke likke min profil også selvom jeg gentagende gange har henvendt mig til Suporten på first date! De trækker 250 kr for en måneds indmelding! det ville også have været det dyreste site vis det havde været reeael! Du får heller ikke afvide at de trækker det beløb det sker bare!
Jeg håber aldrig der er flere der sætter deres lid til denne hjemme side! det er fup og svindel!

SVINDEL - TRÆKKER UAUTORISERET FRA MIT KREDITKORT
Jeg har skrevet mig op til en gratis prøveperiode hos firstdate.com, hvor jeg blev bedt om at angive betalingsinfo. Jeg er sidenhen blevet opmærksom på at der nu 2 gange er trukket 249 kr fra min konto, som jeg vel at mærke IKKE har autoriseret! - jeg har efterladt besked på firstdate.com men modtager intet svar. Jeg har forsøgt at melde mig ud af firstdate.com men det er umuligt at slette sin profil - der findes ganske enkelt IKKE en funktion hvor man kan udmelde sig og slette sin konto (jeg programmerer selv hjemmesider så jeg ved hvad jeg taler om). Siden er udelukkende etableret for at lokke os i fælden og derefter dræne vores konti. Jeg er nu nødt til at anmode min bank om at spærre mit betalingskort og tilbageføre de nu 500 kr der er uretmæssigt trukket. HOLD JER LANGT VÆK - DET ER SVINDEL!!!

bombes med mails
Da jeg endelig fik slettet min profil , startede et mail helvede fra Firstdate , og på trods af mail fra dem hvor de lover at stoppe med at sende mails kommer de stadig , bare her til aften er der kommet fire.
Så mit råd er hold jer langt væk fra siden

ADVARSEL OPRET JER ALDRIG PÅ FIRSTDATE.COM
Jeg har nu kontaktet Support ikke mindre end 7 gange ang. et problem med min email adresse. Jeg får et latterligt autosvar tilbage hvergang, der omhandler opsigelse af mit abonnement ( det må handle om at alle forståeligt nok vil opsige det) Har også prøvet at skrive direkte til den email de oplyser længere nede i KLAGESAGERNE herinde, men det link fører bare til deres Support, hvor man får endnu et autosvar. Har kontaktet min bank for at stoppe at First Date overhovedet kan hæve en enkelt krone på min konto.
Jeg er så vred, håber at menneskerne bag dette FUP-FIRMA kan se sig selv i øjnene.
HOLD JER LANGT VÆK !!!!
Jeg sidder med en ubehagelig fornemmelse af at deres svar til mig herinde lyder:
"For at opsige guldmedlemskab skal du opgive din kode bla bla bla.." altså endnu et helt ubrugeligt svar i forhold til hvad mit problem er :-(((
HOLD JER VÆK FRA FIRST DATING !!!

??????????????????????
de radera mitt konto och jag kan inte gå in.....och er tåg pengar från min bank kort varje månader! jag ska anmäla fristdata till polisen om jag får inget pengar tillbaka eller fri samtal med kontor som kan hjälpa er

Odpowiedź od Firsdate
Helt igennem plat og svindel
Man kan ikke melde sig ud og får de samme svar igen og igen fra kundeservice..

DR.Kontant....
Firstdate er et Svindlerfirma. Det er umuligt at melde sig ud....en ren pengesluger.....
En god ide vil være at kontakte DR Kontant, så vi engang for alle kan få sat en stopper for deres svindel.........
Hilsen Ingrid

Odpowiedź od Firsdate
Så fik man en spam mail igen..
Simpelthen utroligt at et svensk firma ikke kan finde ud af at overholde simpel lovgivning. Det er langt fra første gang at jeg får en e-mail fra Firstdate. Man kan ikke afmelde sig, for der er intet link i e-mailen. Man kan heller ikke logge ind og ændre tilmeldingen, da jeg ikke har nogen profil der inde.
Har derfor videresendt e-mailen til forbrugerombudsmanden, så vi kan få stoppet deres uønskede e-mails.
Der kommer stadig e-mails fra Firstdate, på trods at løfter om at de ville stoppe. Det her lugter langt væk af et utroværdigt amatør firma!
29/10-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
Kommuniker frit med vores singler!
Tænk, hvis du kunne skrive Lovemails til så mange havde lyst til... Tænk ikke, bare gør det! Nu kan du frit sende Lovemail og flirte med alle vores medlemmer!
Tøv ikke et sekund!
Send en Lovemail NU »
30/10-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
I aften er ALT gratis på Firstdate!
Mis ikke chancen for at prøve alle de sjove funktioner!
Du får 1 times gratis Guldmedlemskab i aften på Firstdate.
Timen starter lige når du logger ind! Held og lykke!
Firstdate helt GRATIS - Prøv straks »
04/11-2013
Har du problemer med at læse denne mail? Webversion:
Du deltager i udlodningen!
Weekenden er slut, men ugen på Firstdate er kun lige begyndt!
Få din mandagsangst til at forsvinde med masser af kærlighed på Firstdate!
For at se om du er blandt de 5, der har vundet et gratis Guldmedlemskab, besøg resultatsiden for at se, om netop DU vandt!
Er du en af vores vindere?
Se, om du har vundet, her »

Det er så dårligt!
Kan ikke komme ind og fjerne mig fra nyheds mail! det kan ikke være rigtigt.
og 9 ud af 10 gange kan jeg ikke logge ind og den ene gang kan man ikke finde der hvor man kan fjerne sin mail eller slette sin profil!
De snød mig til at betalt for 1 år. Brugte det i 2 uger. efter 2 min fandt jeg ud af hvor dårligt denne side var. men kan jeg kommer ud igen nej. Det er helt vildt så dårlig denne sider er!

Uacceptabelt
Jeg har prøvet at skjule min profil i restperioden. Jeg ved at jeg har indtastet den korrekte loginkode. Jeg håber at detaktiveringen/afmeldingen bliver meget mere synlig. Jeg vil godt have profilen slettet straks.
Hilsen
Jens Bredall
Profilnavn på firstdate: Bredall

Odpowiedź od Firsdate
Den værste dating side jeg har oplevet...........
Den her side er virkelig under nul for det eneste den gør er at fylde vores indbakke med reklamer og spam. Desuden er det en side der er så dårlig at man ikke kan beskrive det..Det eneste den gør er at fylde os med ´lort og spam og reklamer og intet nyttigt vi kan bruge da vi ikke har interesse at møde en fra Sverige Norge findland og hvor fanden det er og det betaler vi i dyre domme for. En anden ting er at vi ikke har en chance Jeg er færdig med at betale så meget som en krone til den side. Den er så dårlig at den får minus point selvom jeg har været på dating sider i flere år. Den her er under nul og desværre kan jeg ikke selv bestemme stjerner men jeg kan sgu skrive den er så langt under nul som den kan komme i mit point tal. Nul og nul og endnu engang nul og jeg har lavet mit eget pointtal,Som er -grader på et termometer.......Den ryger så langt ned at jeg er flov over at mennesker kan tillade sig at være sådan over for andre mennesker. men det er åbenbart tilfældet. Desværre.jeg håber bare på at den side får de største øretæver for er der noget de ikke kan så er det at køre en datingside........

Totalt uærlig virksomhed
Sender utroligt mange spammails. Det er ikke muligt at afmelde sig fra deres 'service'.

Odpowiedź od Firsdate
Pas på dine penge - firstdate!
PAS PÅ - PAS PÅ!!!
Når du køber abonnement fra firstdate, skal du være opmærksom på, at selvom du slår automatisk fornyelse fra - så er du stadig bundet af en måneds opsigelse.
Den betaler du, uanset om du har en profil eller ej og hvornår i forløbet, du gør det.
Så 19 kr. kan nemt blive til i hvert fald plus 249.- Som det lige er sket for mig.
To ting gør, at jeg ikke på nogen måde vil anbefale brugen af firstdate:
1: De tager gerne penge for ikke at yde noget til gengæld - kan lede tanker hen på en tyv, som også bare tager noget uden at give noget til gengæld?!
(jeg betaler for en profil, som jeg ikke længere har, hvilket, helt korrekt, er mit eget valg. Jeg betalte 19 kr. for abonnement (kan desværre ikke huske præcist, hvad det gik ud på, men mener, at det var 2 mdr. og så blev der lagt en gratis md. oveni). Jeg sletter min profil lang tid før udløb - og alligevel bliver jeg trukket for en måneds "opsigelse".
2: Man kan ikke få telefonisk kontakt med dem - og du kan nærmest slet ikke komme i kontakt med dem, hvis du ikke har profil.
(Det lykkedes mig at finde navn og adresse på det, som jeg regnede med var dem "firstdate international" - men igen, ikke noget telefon nummer.
Jeg har, efter at have skrevet brev til adressen (sendt som alm. brev og anbefalet) og fået en mail fra dem...igen ikke noget telefon nummer og helt anonym, ikke noget navn.
På hjemmesiden går du kun i ring (når du ikke er medlem), under kontakt punktet står der INTET og du kan intet.)
- Kan man sige, det er positivt, firstdate reagerer på min anmeldelse på trustpilot til trustpilot og ikke mener, det er en kunde, der har anmeldt dem?
- Kan man sige, det ikke er positivt, når firstdate ikke lader pengene komme retur, når de ikke kan finde mig som kunde i deres kartotek?
Der er mange ikke positive "penge anmeldelser" af firstdate, hvad med at tage dem til efterretning firstdate?!
Kan ikke anbefale dem!!

Odpowiedź od Firsdate
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.