Onlangs 2 fietsen aangeschaft bij deze winkel,en beide keren echt heel goed en netjes geholpen!! Daar nemen ze echt de tijd voor je zodat je een goeie keuze kan maken uit het grote aanbod!! Aanrader... Zobacz więcej

Lokalizacja
Zmień lokalizacjęHoge Rijndijk 293A, 2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel goed geholpen!! Ik heb met verschillende medewerkers contact gehad. Ze namen allemaal de tijd voor advies en ik voelde geen enkele druk om te kopen. En juist daarom hier een mooie Ebike gekocht.... Zobacz więcej
5 weken geduurt voordat mijn fiets klaar was na besteld te hebben, heb zelf 3 keer moeten bellen wanneer ik hem kon ophalen. Uiteindelijk bleek die beschadigd te zijn. Geen eens excuses hiervoor. Uite... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vriendelijke benadering van het personeel, veel keuze en juiste passende informatievoorziening. De aflevering kwam zelfs week eerder dan verwacht en de uitleg van de nieuwe fiets werd door Bochuslaw... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Napisane przez firmę
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Dane kontaktowe
Hoge Rijndijk 293A, 2382 AN, Zoeterwoude-Rijndijk, Zuid-Holland, Holandia
- 071 303 09 34
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Tipje
Men neemt de tijd voor je en denken mee.
En de service is top.
Klein tipje geen fietsen aanbieden/ verkopen met verwachte levertijd. Dit voorkomt teleurstelling als de fiets nog niet binnen is en weer maanden uitgesteld wordt.
Ik ben netjes geholpen
Ik ben netjes geholpen. Jullie hebben het verschrikkelijk druk maar maken altijd tijd voor iedereen. Een winkel om aan te bevelen. Vriendelijk personeel.
Enthousiasme
Enthousiasme
Goede uitleg fiets
Keuze fiets hadden we vooraf al zelf gemaakt
Goed geholpen in de winkel
Goed geholpen in de winkel. Het personeel nam de tijd om goed de juiste maat fiets te adviseren.
Rustig en geduldig geholpen
Rustig en geduldig geholpen. Uitgebreide uitleg en informatie.
Gewoon een hele fijne winkel ervaring
we werden vriendelijk en keurig…
we werden vriendelijk en keurig geholpen en ook duidelijk van hoe en wat.
We werden goed geïnformeerd tijdens de…
We werden goed geïnformeerd tijdens de aankoop.
De fiets was eerder klaar dan de afgesproken tijd.
De aflevering was ook goed.Alles werd netjes uitgelegd.Al met al een tevreden klant.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Telefonische klantenservice is ruk
Mijn bakfiets heeft iets van 3a4 weken ergens in een magazijn gestaan. Als ik belde kreeg ik de klantenservice aan de lijn elke x en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ze nemen zo snel mogelijk contact op werd er gemeld. Tot op de dag van vandaag geen mail ontvangen. Eenmaal de winkel aan de lijn werd er wel actie ondernomen. Hadden een dag afgesproken dat we de fiets konden ophalen en kwamen voor joker. Omdat er geen ruimte meer in de bus was voor de bakfiets. Al met al inmiddels de fijne fiets in ontvangst mogen nemen. Het winkelpersoneel is (en dat mag gezegd worden) uiterst vriendelijk en behulpzaam. En zoeken naar oplossingen in tegenstelling met de klantenservice. Toen we de fiets op kwamen halen uitgebreide uitleg gehad en tips.

Odpowiedź od Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Werd prima geholpen
Werd prima geholpen, keurig en netjes. Helaas werd wel een gps-tracker pas na herinneren geïnstalleerd.
Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen
Altijd geïnteresseerd
Mooie winkel
Fijne en eerlijke no-nonsens advies en…
Fijne en eerlijke no-nonsens advies en service. Wij waarderen de medewerkers van de vestiging in Zoeterwoude Rijndijk enorm.
Al direct bij de aankoop van onze fietsen en nog altijd blij met de aandacht en het vakmanschap bij het onderhoud van onze fietsen.
klantvriendelijk
In de winkel goede klantvriendelijk ze nemen de tijd. Ik ging er heen voor de voordeelprijs. Levertijd iets langer dan beloofd.
Ik was er voor de aanschaf van mijn…
Ik was er voor de aanschaf van mijn tweede fiets ben weer uitstekend geholpen bedankt, heren!
Fijne zaak!
Fijne zaak! Goed geadviseerd over de aanschaf van mijn eerste elektrische fiets. Bij het afhalen bleek de fietsleverancier de verkeerde kleur fiets aan de winkel te hebben geleverd. Dat is heel goed en snel opgelost door de winkel. Ik ben erg tevreden!
Met aandacht geholpen bij keuze
Met aandacht geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets voor mij. Alles uitstekend geregeld, vakkundig. Ondanks drukte bij het ophalen van de fiets werd alles rustig en netjes geregeld. De zaak in Zoeterwoude Rijndjk wordt echt top geleid.
Meer dan alleen fietsvoordeel
In de winkel uiterst vriendelijk en snel geholpen, fiets snel bezorgd en prima op de hoogte gehouden van datum en tijdstip bezorging. Fiets door aardige chauffeur netjes afgeleverd en zadel en stuur afgesteld.
We werden goed geholpen en men nam de…
We werden goed geholpen en men nam de tijd voor ons
Vriendelijk personeel, helaas wel lang wachten.
Na best wel lang wachten werden we netjes geholpen.
Vriendelijk personeel
Nette overzichtelijke website
Nette overzichtelijke website. Uiteindelijk kon ik mijn fiets afhalen in Hazerswoude Rijndijk. Er was weinig personeel beschikbaar in de winkel, ik moest een half uur wachten voordat ik aan de beurt was. De jongeman die mij hielp was vriendelijk en moest continue uitgebreid geeuwen. Ik kreeg minimaal uitleg over de fiets en ook naar het aanpassen van zadel- en stuurhoogte moest ik zelf vragen. Er stonden 3 mensen achter mij in de rij óók te wachten op hun nieuwe fiets dus het aanpassen van zadel- en stuurhoogte heb ik thuis zelf maar gedaan.
Edit: de fiets die ik gekocht heb bleek 4 dagen later 200 euro goedkoper te zijn. Na overleg met de filiaalmanager kreeg ik zonder morren het verschil terugbetaald. Topservice!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Odpowiedź od Fietsvoordeelshop - Zoeterwoude-Rijndijk
Doświadczenie Trustpilot