Reakcja na opinię

Reakcja na opinię
Nieuwe gazelle e bike gekocht. Kreeg deskundig advies en ze denken met je mee. En bij ophalen alles netjes gecontroleerd en heeft de vriendelijke medewerker meteen verzekering afgesloten Ook we... Zobacz więcej
Mijn dochter haar fiets was door onbekende reden vertraagd en er is uiteindelijk alles aan gedaan om een mooie andere fiets te kunnen kopen. De verkoper was erg meedenkend.
Vandaag in Zoetermeer filiaal voor mijn Kalkhoff een dubbele fietstas, helm en smartphone houder gekocht dit een goed advies van verkoper Ivan Straver. Werd goed en behulpzaam geholpen, eea werd net... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Coppeliaschouw 36, 2726 JB, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Bij vragen wordt het goed uitgelegd waarom hoe of wat. Medewerkers zijn beleefd en weten overal van.
Helaas was de huls waarde zadelpen in de fiets steekt geknakt met een scheurtje. Ik ben vrij lang, waardoor deze er blijkbaar niet diep genoeg in zat. Reparatie was niet makkelijk, want dit is integraal onderdeel van het frame. Wat dat betreft nog wel een paar verbeterpuntjes voor de Urban Arrow. Maar dan de service van de fietswerkplaats te Zoetermeer, daar is niks op af te dingen. Ondanks een drukke agenda hebben ze met veel ijver en toeweiding ervoor gezorgd dat ik weer met zadel kon vertrekken (fietste een stuk fijner). Tussendoor in de winkel me geinformeerd over andere fietsen en vriendelijk en kundig te woord gestaan. Klaar terwijl ik wachtte en kostenloos opgelost. Heren, dank en tot de volgende onderhoudsbeurt! Groeten, Paul
Goed advies, prettige verkoper. Helaas waren de banden niet goed op spanning bij aflevering.
Erg lang moeten wachten op de fiets, waardeloze communicatie omtrent de levering. Lange wachttijd in de winkel toen ik de fiets kwam halen. Geen uitleg gekregen over de fiets omdat de verkoper eerst een andere klant ging helpen en ik het inmiddels spuugzat was.
Kortom de volgende fiets weer via een kleine fietsenmaker, dan maar iets meer betalen!

Odpowiedź od Fietsvoordeelshop - Zoetermeer
Hele vriendelijke en behulpzame verkopers die hele goede adviezen en tips hebben gegeven, daardoor een heerlijke fiets kunnen kopen
Goed geholpen met fiets uitzoeken, maar waardeloos bij afhalen fiets. Ook de verzekering afsluiten via de winkel veel duurder dan rechtstreeks bij ANWB.

Odpowiedź od Fietsvoordeelshop - Zoetermeer
Nieuwe gazelle e bike gekocht.
Ook werd alles uitgelegd over het gebruik zoals mob app downloaden en koppelen
En bij aanschaf fietstas+kettingslot kreeg ik korting op
Enige kleine minpuntje bij eerste service beurt dat ze dit in rekening brengen
Verder zeer tevreden over deze winkel
Beste, ik heb een fiets besteld en deze liep vertraging op, heb gevraagd of de showmodel klaar gemaakt kon worden.
Dezelfde dag kon ik deze meenemen en het is direct klaargemaakt mt de benodigde service.
De scholier blij ik ook.
Een dikke tien.
Top gedaan Jongens.
Een heel blij kind (en moeder) vandaag! Super service van Ivan: hij begreep waar we tegen aan liepen en loste het naar onze wens op. Heel fijn!
They help me to buy mi first e-bike, really recommended options and explained everything crystal clear. super Friendly :)
Vriendelijke personeel goede service
Goed advies gekregen
Zeer vakkundig geholpen en goede uitleg van de nieuwe fiets .
stond niet op de verwachte datum klaar,
Zou de volgende dag einde van middag klaarstaan.
ik zou een bericht krijgen na 3 dagen nog geen bericht.
gebeld naar klantenservice bevestigd dat hij klaar stond.
In de winkel zeiden ze dat de fiets niet klaar was.
ik zei dat het wel raar is en dat het nu wel lang duurde.
Uiteindelijk is er iemand achter gaan kijken en was de fiets ineens klaar.
Vindt het jammer dat het is gegaan is toch een flink uitgave.

Odpowiedź od Fietsvoordeelshop - Zoetermeer
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.