Banner for Fiberby

Fiberby Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det hele har været et nemt og lige til forløb. Det var nemt at købe en router gennem Fiberby og super nemt at tilslutte den nye fiberforbindelse i vores lejlighed.

Oceniono na 5 z 5

The most stable internet connection I had in Denmark! Super quick and easy to install and start a membership and you basically have internet on the same day. Their customer service very friendly and h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Operator telewizji kablowej
  3. Dostawca usług internetowych

O Fiberby

Napisane przez firmę

Hurtigt og driftssikkert internet med ekstraordinær kundeservice
Med Fiberby får jeres boligforening lynhurtigt, driftssikkert internet med nem adgang til kundeservice uden lange telefonkøer.

Klik her og bestil tilbud online i dag!
Fordele for beboerne:
✅ Hurtigt og driftsikkert internet.
✅ Spar penge og få større valgfrihed.
✅ Nem adgang til support.

Klik her og beregn jeres besparelse
Vi lover boligforeningen:
> Garanteret 1000/1000 Mbit i hver lejlighed og frivillig tilmelding.
> Nem adgang til kompetent og hjælpsom kundeservice - uden lange telefonkøer.
> Driftssikkert netværk, døgnovervåget af vores egne teknikere.
> Robust backbone-netværk som dækker København og hele tiden bliver udvidet.

Hvad betyder "internet vi selv ville vælge?"
Fiberby adskiller sig fra de landsdækkende internetudbydere ved, at I som boligforening selv ejer netværket i ejendommen. På den måde undgår I at betale en månedlig leje til det landsdækkende selskab, som ellers ejer internetkablerne i jeres ejendom. Derfor er Fiberbys priser meget lavere, samtidig med at kvaliteten er i top. Dét er "internet vi selv ville vælge".

FIBERBY - Internet til byens folk

"Internet vi selv ville vælge"

Napisane przez firmę

🟢 Hurtig og driftsikker internetforbindelse
🟢 Optimal til streaming og gaming
🟢 Professionel support med minimal ventetid
Vi leverer internet til 1000 boligforeninger

Internet til en fast, lav pris

... også efter 6 måneder

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 110

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God, venlig, tålmodig og informativ service 🤩

13 marca 2025

Hej Marina

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige kundeservice.

Nemt!

Meget nemt at sætte op, tog virkelig ingen tid.
Og jeg fik god vejledning på forhånd - god service!

21 lutego 2025

Hej Simone

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

18 lutego 2025

Hej Charlotte

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

OBS! Hvis du ønsker at kunne slå wifi fra

Jeg må nu d. 1.3.2025 korrigere min opfattelse af Fiberbys håndtering af denne sag med køb af router.

Stor tak til Anette fra Fiberby!

Anette gjorde mig opmærksom på, at det er slet ikke nødvendigt med en router, når man som jeg ønsker at slippe for wifi!
Samtalen med Anette resulterede i, at Fiberby tog min router retur, gav mig pengene tilbage og gav mig en lille fordeler, så jeg både kan tilslutte computer, telefon og fjernsyn til min internetforbindelse gennem Fiberby. Desuden fik jeg et kapel, så jeg evt. kan tage min bærbare computer med ind i stuen og stadig have internetforbindelse.
Det er service. Jeg er meget taknemmelig.

D. 13.2. 2025 skrev jeg: Det fungerer sikkert fint fremover. Men det viste sig ikke at være en fordel at få købe en router, der forud er konfigureret, og få en router der ikke har en afbryderknap til wifi.
Jeg måtte have flere samtaler med ASUS, fordi jeg ønskede at kunne slå wifi fra og kun bruge ledning. Wifi kan slås fra via ASUS, men det krævede en omkonfigurering af routeren.

13 lutego 2025

Hej Kirsten

Vi er kede af at høre, at du ikke har været helt tilfreds med processen indtil videre. En router er en maskine der danner wifi, så hvis du slet ikke ønsker at benytte wifi, så behøver du reelt set heller ikke en router. I et sådant tilfælde vil du med fordel kunne bruge enten et direkte kabel til eksempelvis en computer, eller en mini switch hvis du ønsker at kable til flere enheder.

Da du ikke umiddelbart har brug for en router, vil jeg selvfølgelig gerne tilbyde at tage den retur, og så finde en løsning der fungerer for dig - hvad end det er kabel eller mini switch med flere kabler. Du må meget gerne sende mig en mail på support@fiberby.dk ATT: Anette, og så finder vi selvfølgelig en løsning.

Super forbindelse

Super forbindelse, Super service :-)

17 lutego 2025

Hej Anders

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde utrolig svært ved at sætte vores router op

Vi havde utrolig svært ved at sætte vores internet router op, så vi blev nød til at ringe ind til fiberby. Vi kom i snak med den mest flinke medarbejder som hed Sofus. Han var god til at hjælpe og gennemgå hvert et step med os i forhold til hvorfor det ikke virkede. Det endte med at virkelig til sidst men kæmpe ros til Sofus for den fantastiske hjælp han gav som gjorde vi fik internet :)

25 lutego 2025

Hej Cecilie

Sikke en anmeldelse af vores skønne Sofus! Tusinde tak! Vi er så glade for at høre, at det i fællesskab lykkedes jer at få installeret routeren og komme online. Vi er så glade for, at du har delt din oplevelse her. Sofus får selvfølgelig videregivet dine flotte ord!

Stabilt, hurtigt og billigt

Jeg har fiber med 1000/1000 og det har kørt stabilt. Jeg har oplevet et enkelt udfald på <2 minutter, bortset fra det, har det kørt perfekt.

Support er gode til at hjælpe, hvis der er brug for det.

Selve installationen i vores forening gik smertefrit - en enbefaling til andre foreninger er, at give beboere mulighed for at vælge placeringen af netværksstikket inde i boligen (ellers bliver det placeret inden for døren).

Vær opmærksom på, at Fiberby er CGN (Carrier-Grade NAT) netværk, som er en slags NAT. Hvis du har brug for at tilgå udstyr på dit netværk "udefra", så skal du købe fast IP adresse.

24 lutego 2025

Hej J!

Sikke en anmeldelse! Tusinde tak for den! Vi er så glade for at høre, at installationen er gået godt, og at vores dygtige Kundeservice har været til god hjælp. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse og erfaringer med os her.

Oceniono na 5 z 5

Super service hos Fiberby.

Super service hos Fiberby ifm. udskiftning af router.

14 lutego 2025

Hej Dennis

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det er gået godt med skiftet af router! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Billigt og stabilt internet.

23 lutego 2025

Hej Mikkel

Rigtig god kundeservice

Søde og hjælpsomme medarbejdere. Stabil og hurtig internetforbindelse.

Det er en fornøjelse at være kunde hos fiberby.

18 lutego 2025

Hej Frederik

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at det er en gennemgående god oplevelse at være kunde hos os. Vi er så glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

meget hurtigt!

7 lutego 2025

Hej Konstantina

Oceniono na 5 z 5

Fiberby leverer hurtigt og stabilt…

Fiberby leverer hurtigt og stabilt internet og rigtig god kundeservice

5 lutego 2025

Hej Morten

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores forbindelse og søde kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Oceniono na 4 z 5

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har delt din oplevelse med os her. Men, vi kan ikke lade være med at være nysgerrige på, hvad der kunne have givet dig en 5-stjernet oplevelse. Du er meget vekommen til at sende os en mail på support@fiberby.dk med feedback.

Har oprettet 3 forbindelser

Har oprettet 3 forbindelser, og alle spiller bare med det samme, en gik ned i hastighed, og det krævede kun et enkelt opkald, så kørte den på fuld hastighed igen.

12 lutego 2025

Hej Kunde

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at det hele spiller på alle 3 forbindelser, selvom den ene drillede lidt. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Alt godt!

Super hurtig levering og god service! Nemt at få til at virke

6 lutego 2025

Hej Malene

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre dine rosende ord, og sætter stor pris på at du har delt dem med os her.

Oceniono na 5 z 5

Man er straks på internettet og jeg kan…

Man er straks på internettet og jeg kan høre radio

28 stycznia 2025

Hej Leon

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er kommet godt online og nu igen kan høre radio. Vi er meget glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

Rigtig god hjælp

Kort ventetid, og meget professionel og venlig hjælp.

29 stycznia 2025

Hej Peter

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Super venlig kundeservice

21 stycznia 2025

Hej Zeljko

Anette, Fiberby

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej