Banner for Fiberby

Fiberby Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det hele har været et nemt og lige til forløb. Det var nemt at købe en router gennem Fiberby og super nemt at tilslutte den nye fiberforbindelse i vores lejlighed.

Oceniono na 5 z 5

The most stable internet connection I had in Denmark! Super quick and easy to install and start a membership and you basically have internet on the same day. Their customer service very friendly and h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Operator telewizji kablowej
  3. Dostawca usług internetowych

O Fiberby

Napisane przez firmę

Hurtigt og driftssikkert internet med ekstraordinær kundeservice
Med Fiberby får jeres boligforening lynhurtigt, driftssikkert internet med nem adgang til kundeservice uden lange telefonkøer.

Klik her og bestil tilbud online i dag!
Fordele for beboerne:
✅ Hurtigt og driftsikkert internet.
✅ Spar penge og få større valgfrihed.
✅ Nem adgang til support.

Klik her og beregn jeres besparelse
Vi lover boligforeningen:
> Garanteret 1000/1000 Mbit i hver lejlighed og frivillig tilmelding.
> Nem adgang til kompetent og hjælpsom kundeservice - uden lange telefonkøer.
> Driftssikkert netværk, døgnovervåget af vores egne teknikere.
> Robust backbone-netværk som dækker København og hele tiden bliver udvidet.

Hvad betyder "internet vi selv ville vælge?"
Fiberby adskiller sig fra de landsdækkende internetudbydere ved, at I som boligforening selv ejer netværket i ejendommen. På den måde undgår I at betale en månedlig leje til det landsdækkende selskab, som ellers ejer internetkablerne i jeres ejendom. Derfor er Fiberbys priser meget lavere, samtidig med at kvaliteten er i top. Dét er "internet vi selv ville vælge".

FIBERBY - Internet til byens folk

"Internet vi selv ville vælge"

Napisane przez firmę

🟢 Hurtig og driftsikker internetforbindelse
🟢 Optimal til streaming og gaming
🟢 Professionel support med minimal ventetid
Vi leverer internet til 1000 boligforeninger

Internet til en fast, lav pris

... også efter 6 måneder

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 110

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God information inden opstart samt…

God information inden opstart samt hjælp ved opsætning.

22 kwietnia 2026

Hej Ingrid

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Hurtig og nem betjening

Hurtig og nem betjening

23 kwietnia 2026

Hej L.T.G.B.

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det lyder lige som det skal være. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Tilfredse med Fiberby

Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i opgangen at Fiberby, at de havde fået installeret internet hos dem.
Jeg ringede staks til Fiberby, for at høre, hvordan vi skulle gribe det an. De foreslog et møde, hvor de fremlagde planer, hvordan vi skulle gribe det an. Her kom de også ind på prisen som var kr. 125,- pr. måned, hvilket var væsentlig under den pris vi gav nu.
Vi er en ejerforening på 80 lejligheder, og på den aftalte installationsdag, kom der 6 mand fra Fiberby, og installerede det i de enkelte lejligheder, og det kørte perfekte fra starten.
En solstrålehistorie fra hverdagen, hvor man ellers kun
møder de stik modsatte historier.

Helge Krogh

Hej Helge

Sikke en solstråle historie, og sikke en solstråle anmeldelse! Vi kan simpelthen ikke andet end at takke og bukke. Det har været en fornøjelse at samarbejde helt fra din første henvendelse, til vi igen mødtes til Hjælpedagen i går, hvor vi ikke mindst fik hjulpet dig godt i gang, men også dine skønne naboer.
Vi sætter virkelig stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Godt arbejde

Christian, Casper og Mohammed knoklede på for at få det til at køre for/hos mig. De var i gang i 1 time og da de gik fungerede alt til perfektion - tak for flot indsats :-)
Kirsten -Lindevangsterrasserne.

Hej Kirsten

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at alt kom til at spille perfekt efter et besøg af vores dygtige kolleger. Vi er så glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

Perfekt oplevelse. ⭐️

Sødeste mennesker. Alt fungerer bare, fra start til slut. 1000 tak. Er ked af vi ik kan tá dem med videre.

29 kwietnia 2026

Hej Jeannette

Sikke en fin - dog en smule vemodig - anmeldelse! Tusinde tak for den. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Husk, at du altid er velkommen til at tage fat i os på salg@fiberby.dk - så undersøger vi, om det vil være muligt at få Fiberby på din nye adresse.

Indtil da: Tak for denne gang. Vi håber at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Fiberby

Jeg vil gerne give en stor ros til Fiberby for deres arbejde med installation af internet i vores ejerforening, Lindevangsterrasserne.

Hele processen blev gennemført hurtigt, effektivt og uden problemer, hvilket vi som beboere virkelig har sat pris på. Det er tydeligt, at der er styr på både planlægning og udførelse.

En særlig tak skal lyde til Anette og Mikkel, som leverede en virkelig god service i forbindelse med installation af router, fjernsyn m.v. De var både professionelle, imødekommende og gode til at forklare tingene undervejs, så man følte sig tryg i processen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – klart anbefalelsesværdigt!

Hej Preben

Sikke en anmeldelse - kæmpe tusinde tak!

Vi arbejder altid for, at det skal være så let og uproblematisk at få Fiberby som muligt, så at det også er dét der opleves, må siges at være drømmescenariet.

Og så ikke mindst: Tusinde tak for dine rosende ord til mig og Mikkel. Det var en fornøjelse, at få lov til at hjælpe dig og din søde kone på vores forbindelse, og være helt sikre på, at det hele spillede før vi gik.

Oceniono na 5 z 5

Sindssyg god kunderservice på telefonen…

Sindssyg god kunderservice på telefonen i dag!

23 kwietnia 2026

Hej Steen

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at du har haft en god snak med vores dygtige Kundeservice i dag. De får selvfølgelig tilsendt dine flotte ord. Vi sætter stor pris på, at du har delt oplevelsen med os her.

Super god service

Rigtig god service og lynhurtig internet

Hej Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse! Det lyder lige præcis, som det skal være, så det er vi glade for at høre. Vi er glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

Fungere fremragende 😊

Hej Emilie

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Den gør os simpelthen så glade. Vi sætter stor pris på, at du har delt den med os her.

Fungere helt fint

Fungere helt fint, intet at klage over :o)

Hej Oliver

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er lige dét, vi drømmer om at høre, så det er vi rigtig glade for at høre. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Tog 2 min.

Tog 2 min så var jeg opsagt, og havde internet på anden adresse

16 kwietnia 2026

Hej Søren

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at der ikke var nogen slinger i valsen. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.

7 kwietnia 2026

Hej Nikolaj

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det gør os så glade at høre. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Super god service

Super god service. Router defekt, svar fra dem. Kom og byt til ny. Ikke så meget snak, bare god service hele vejen.🙏

11 kwietnia 2026

Hej Rene

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Det duer simpelthen ikke, at noget ikke virker, så gør vi noget ved det. Jeg er glad for at høre, at du fik en god løsning med en frisk router. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Oceniono na 5 z 5

Super god service og helt igennem…

Super god service og helt igennem hurtigt og stabilt internet

Hej Helena

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er lige sådan en anmeldelse, der gør os glade indeni, for den rammer præcis dét, vi ønsker at være. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Alt spillede

Alt spillede. Venlig betjening og en installation der var lettere end at klø sig i ... 😁

Hej Carsten!

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at det er gået lettere end at klø sig i håret 😉 Vi er glade for, at du har delt oplevelsen med os her.

flot service

flot service

Hej Christian

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været glad for vores service. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Indtil videre okay

Indtil videre okay

Hej Jannie

Mange tak for din anmeldelse! Vi satser på, at det fortsætter godt, men ellers må du aldrig tøve med at tage fat i os. Vi er glade for, at du har delt din anmeldelse med os her.

Fantastisk service.

Jeg fik en helt fantastisk service, da jeg kontaktede kundeservice. Sjældent set bedre.

8 kwietnia 2026

Hej Niels

Sikke en anmeldelse - tusinde tak! Jeg er simpelthen så glad for, at du fik god hjælp af min dygtige kollega i Kundeservice. Rosen er naturligvis videregivet til en nu ekstra glad kollega. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Mange taknemmelige hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Har kun haft gode oplevelser med…

Har kun haft gode oplevelser med fiberby! Simpelthen så sød og god og hurtig kundeservice. Der er bare styr på det og alle mennesker jeg har været i kontakt med har været så søde. Alt fra tilmelding til opsigelse er smooth og nemt og hvis der har været problemer undervejs har de hjulpet med det samme.
Plejer ikke skrive anmeldelser uopfordret men det synes jeg fiberby fortjener. :)

8 kwietnia 2026

Hej Emma

Tusinde tak for din helt forrygende anmeldelse! Det gør os simpelthen så glade at høre, at alt er gået godt - og at det er blevet reageret på når der skulle være noget. Vi sætter stor pris på at du har delt din oplevelse med os her.

Vi håber på at se dig igen, men indtil da, skal du have et tak for nu!

Rigtig god service 😊

Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt fungerede, som det skulle.

Det var især betryggende, at han tjekkede installationen flere gange, så jeg var helt sikker på, at forbindelsen var stabil. Han tog sig også tid til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og rar.

Jeg kan varmt anbefale Fiberby til alle – både dem med stor teknisk erfaring og dem uden digitale spidskompetencer. Det er virkelig en hjælp at få tingene sat korrekt op fra starten. Tak for det 👌👌
Biljana

Hej Biljana

Tusinde tak - og wow! Sikke en anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at min gode kollega sørgede for at det hele spillede, og tjekkede alt igennem før han gik igen. Ingen skal være utrygge ved et internetskifte, og vi går hellere tingene igennem en ekstra gang, så alle har ro i maven. Tusinde tak, for at du har delt din oplevelse med os her - og velkommen hos Fiberby!

Anette

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej