Det hele har været et nemt og lige til forløb. Det var nemt at købe en router gennem Fiberby og super nemt at tilslutte den nye fiberforbindelse i vores lejlighed.

Reakcja na opinię
The most stable internet connection I had in Denmark! Super quick and easy to install and start a membership and you basically have internet on the same day. Their customer service very friendly and h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Otto Busses Vej 3A, 2450, København SV, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God information inden opstart samt hjælp ved opsætning.

Odpowiedź od Fiberby
Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i opgangen at Fiberby, at de havde fået installeret internet hos dem.
Jeg ringede staks til Fiberby, for at høre, hvordan vi skulle gribe det an. De foreslog et møde, hvor de fremlagde planer, hvordan vi skulle gribe det an. Her kom de også ind på prisen som var kr. 125,- pr. måned, hvilket var væsentlig under den pris vi gav nu.
Vi er en ejerforening på 80 lejligheder, og på den aftalte installationsdag, kom der 6 mand fra Fiberby, og installerede det i de enkelte lejligheder, og det kørte perfekte fra starten.
En solstrålehistorie fra hverdagen, hvor man ellers kun
møder de stik modsatte historier.
Helge Krogh

Odpowiedź od Fiberby
Christian, Casper og Mohammed knoklede på for at få det til at køre for/hos mig. De var i gang i 1 time og da de gik fungerede alt til perfektion - tak for flot indsats :-)
Kirsten -Lindevangsterrasserne.

Odpowiedź od Fiberby
Sødeste mennesker. Alt fungerer bare, fra start til slut. 1000 tak. Er ked af vi ik kan tá dem med videre.

Odpowiedź od Fiberby
Jeg vil gerne give en stor ros til Fiberby for deres arbejde med installation af internet i vores ejerforening, Lindevangsterrasserne.
Hele processen blev gennemført hurtigt, effektivt og uden problemer, hvilket vi som beboere virkelig har sat pris på. Det er tydeligt, at der er styr på både planlægning og udførelse.
En særlig tak skal lyde til Anette og Mikkel, som leverede en virkelig god service i forbindelse med installation af router, fjernsyn m.v. De var både professionelle, imødekommende og gode til at forklare tingene undervejs, så man følte sig tryg i processen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – klart anbefalelsesværdigt!

Odpowiedź od Fiberby
Sindssyg god kunderservice på telefonen i dag!

Tog 2 min så var jeg opsagt, og havde internet på anden adresse

Odpowiedź od Fiberby
Super god service. Router defekt, svar fra dem. Kom og byt til ny. Ikke så meget snak, bare god service hele vejen.🙏

Odpowiedź od Fiberby
Super god service og helt igennem hurtigt og stabilt internet

Odpowiedź od Fiberby
Alt spillede. Venlig betjening og en installation der var lettere end at klø sig i ... 😁

Odpowiedź od Fiberby
Jeg fik en helt fantastisk service, da jeg kontaktede kundeservice. Sjældent set bedre.

Odpowiedź od Fiberby
Har kun haft gode oplevelser med fiberby! Simpelthen så sød og god og hurtig kundeservice. Der er bare styr på det og alle mennesker jeg har været i kontakt med har været så søde. Alt fra tilmelding til opsigelse er smooth og nemt og hvis der har været problemer undervejs har de hjulpet med det samme.
Plejer ikke skrive anmeldelser uopfordret men det synes jeg fiberby fortjener. :)

Odpowiedź od Fiberby
Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt fungerede, som det skulle.
Det var især betryggende, at han tjekkede installationen flere gange, så jeg var helt sikker på, at forbindelsen var stabil. Han tog sig også tid til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og rar.
Jeg kan varmt anbefale Fiberby til alle – både dem med stor teknisk erfaring og dem uden digitale spidskompetencer. Det er virkelig en hjælp at få tingene sat korrekt op fra starten. Tak for det 👌👌
Biljana

Odpowiedź od Fiberby
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.