Det hele har været et nemt og lige til forløb. Det var nemt at købe en router gennem Fiberby og super nemt at tilslutte den nye fiberforbindelse i vores lejlighed.

Reakcja na opinię
The most stable internet connection I had in Denmark! Super quick and easy to install and start a membership and you basically have internet on the same day. Their customer service very friendly and h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Otto Busses Vej 3A, 2450, København SV, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Fiberby
Perfekt opstart for vores afdeling .
Fiberby mødte op med et stort hold, som var parate til at gå med beboerne op i lejlighederne - så alle kom på uden problemer.
Gratis router- billig net- og hjælp ved opstart. God begyndelse på samarbejdet.

Odpowiedź od Fiberby
Tak til de to som hjælp med at sætte den op de var meget hjælpsom supper dygtig og meget venlige

Odpowiedź od Fiberby
Efter at have været (ellers glad) kunde hos YouSee er det helt fantastisk at blive kunde hos Fiberby.
Billigere og mindst lige så gode.
Sødeste kundeservice både på telefon og på deres kontor.
Anbefales uforbeholdent.

Odpowiedź od Fiberby
Jeg har fået en virkelig god service fra Christian hos Fiberby. Alt blev ordnet hurtigt og effektivt, og han var både meget venlig og professionel.
Internethastigheden lever fuldt ud op til vores forventninger, og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi kan klart anbefale Fiberby.

Odpowiedź od Fiberby
Mikkel var helt utrolig venlig og hjælpsom, og hjalp med at sætte mit nye internet op.

Odpowiedź od Fiberby
Tusind tak Mikkel for den store hjælp med opsætning af internet og Chromecast.
Mvh
Rose Frank

Odpowiedź od Fiberby
God vejledning til installation. Og da det baksede lidt kom den søde tekniker Mikkel og fiksede det hurtigt og effektivt👍

Odpowiedź od Fiberby
Opdateret: Fibernet lagt ind endeligt, d 17 dec - min profil oprettet forkert og havde meget langsomt net, tekniker kom og fixede og siden har jeg fået stabilt og hurtigt internet uden problemer. Tak Fiberby
Fik ikke lagt fibernet ind som adviseret d 02 okt og ingen information. Måtte selv skrive og bede om svar - fik det endeligt så nu j fibernet d 17 dec.
I mellemtiden har jeg modtaget "velkommen til Fiberby" og "Nu begynder vi at levere til dig d 27 okt" - samt en folder med tilbud om gratis router - den har jeg benyttet mig af, selvom jeg hverken ved om jeg får indlagt fibernet 17 dec eller om jeg vil have det. Så min oplevelse = Dårlig kommunikation og det er det værste man kan tilbyde en måske kommende kunde! Så spørg mig igen når og hvis jeg får fibernet d 17 dec og når og hvis jeg vælger at benytte Fiberby til internet!

Odpowiedź od Fiberby
Meget venlig og hjælpsom betjening.
Hurtig handling på min henvendelse.
Billig internet forbindelse.

Odpowiedź od Fiberby
Fiberby strutter af kompetente og beredvillige medarbejdere! Jeg har lige fået god og kyndig hjælp fra deres kundeservice! Deres internet er hurtigt og upåklageligt, og deres kundeservice er top notch, hver gang! 👍

Odpowiedź od Fiberby
Vores Internetforbindelse fra Fiberby har været super stabil i mange år nu, og deres supportere hjælper beredvilligt med både fakturaer og tekniske spørgsmål. De har hurtig svartid på mail, så man ikke behøver at ringe.

Odpowiedź od Fiberby
Hurtigt, stabilt og billigt internet.
Vi har i vores andelsboligforeningen fået Fiberby som internetudbyder og overgangen gik flydende.
Hele processen op til skiftet har været yderst behageligt og al kontakt med kundeservice efterfølgende er håndteret over al forventning.

Odpowiedź od Fiberby
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.