Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super betjening og fantastisk mad. Vi var 5 personer i dag, som fik den bedste service og mad. Det er vores ynglings reststaurant
Reakcja na opinię
Vi havde den dejligste familieaften på Ferdinands Bøfhus, hvor alt bare spillede fra start til slut. Stemningen var varm og afslappet, servicen var imødekommende, og maden… helt i særklasse! Vi bes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte bord til tirsdag aften, hvor der blev taget godt imod os, og alle forholdsreglerne i forbindelsen med Covid-19 blev overholdt. Vi valgte flere forskellige forretter til deling som levede o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Her kan du få en Burger der smager af rigtigt kød!

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God og ærlig mad tilberedt med kærlighed. Hyggelig stemning og rar betjening gør oplevelsen fuldendt. Og så det hele til en rimelig penge.

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Utrolig lækker mad og fantastisk god betjening. En upåklagelig oplevelse ❤️

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Et par år siden jeg var på Ferdinands sidst, og der var det også godt.
Dette besøg var simpelthen fremragende, perfekt stor steak virkelig gode håndskårne fritter med en super Bearnaise sauce til.
Alt i alt fremragende og min kæreste var ligeså imponeret som jeg
Hyggelige omgivelser og dygtige tjenere skal da også lige nævnes
Kommer snart igen ;-)

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad, veltillavet, velanrettet og behagelig betjening😊

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Første besøg her til aften med min kæreste. Bestilte 350 grams Entrecote og 200 grams plankebøf til fruen:
Afsindig lækre tilberedte bøffer - tjek!
Nøje udvalgt garniture og kartoffel hurlumhej der passede helt perfekt - tjek!
Whisky- og bearnaisesaucen der smagte helt fantastisk - tjek!
God og personlig betjening, gør det bare at man kommer tilbage - tjek! (og det gør jeg)
Alt i alt en lækkert besøg som jeg agter at gøre igen og igen og..

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Et rigtig godt og hyggelig spisested.
God betjening og mad. Absolut intet at klage over.

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God ærlig mad glimrende vin og rigtig fin betjening i hyggelige omgivelser

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Første besøg hos Ferdinands. Rigtig lækker mad og god betjening. Det er helt sikkert at vi vender tilbage 🍽️🍷👌

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Har aldrig fået andet end god mad, god betjening og god atmosfære når jeg har besøgt Ferdinands bøfhus. Jeg kan kun anbefale det, specielt hvis man en dag skulle få lyst til knaveben/spareribs de er virkelig gode!

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Jeg har lige fået aftensmad herfra, og det er noget af det lækreste kød og salat jeg har fået længe. Maden var velkrydret og mine spareribs havde ingen brusk.

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super hyggeligt og lækket bøfhus! Maden var over al forventning, og betjeningen var helt i top!
De har lidt for en hver smag. Helt klart et besøg værd og så oven i købet til overkommelige priser!
⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Helt perfekt frokost vi var 7 personer og ikke en finger at sætte på hverken mad eller betjening det er en oplevelse værd det kan varmt anbefales

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Det var de bedste bøffer man kan forestille sig, og synes det er rigtig godt at de sparer på tilbehøret for at undgå for meget madspild, og vi havde mulighed for at bede om ekstra sovs og tilbehør, det var dog ikke nødvendigt for os. Vi havde en utrolig god tjener som virkede meget passioneret for maden og vidste hvad han snakkede om, og generelt rigtig god service. Prisen var en smule højere end de steder jeg normalt spiser, men det var også på et helt andet niveau, så helt sikkert pengene værd, og slet ikke dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg vil helt sikkert anbefale Ferdinands.

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super lækker mad og professionel servering...Følte os godt tilpas...Det er ikke sidste gang vi besøger dette sted
Pia Hansen

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Rigtig god oplevelse - maden smagte fantastisk og service var god. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Odpowiedź od Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.