Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Snaren besteld, afleveradres anders dan factuuradres. Snaren arriveerden op het goede adres, maar waren verkeerde set. Over gebeld, ik kon de sets houden (dat was aardig) en de juiste sets opgestuur... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z instrumentami muzycznymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Teleurgesteld

Recent heb ik een Ibanez RG8 besteld bij Feedback, deze moest eerst van het pand in eindhoven naar Rotterdam om vervolgens daarna pas richting mij te komen. Hierbij werd mij een datum van bezorging beloofd maar ook daar is niet aan voldaan.
Na de klantenservice te hebben gebeld bleek dat de gitaar na de afgesproken bezorgdatum nog steeds in het magazijn stond..

Na een hoop gedoe kwam de gitaar dan eindelijk binnen... ingewikkeld in wat bubbeltjesfolie en zo in een kartonnen omdoos gedonderd, geen bescherming of wat dan ook. Bij het verwijderen van de folie brak m'n klomp pas echt, de gitaar zat helemaal onder de vette vingerafdrukken, overal krassen, compleet niet afgesteld...

Dit was zeker weten de laatste keer dat ik bij Feedback besteld heb.

30 czerwca 2013

Beste meneer van Beest,

bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent in de afhandeling van uw bestelling, waarvoor onze excuses. Uit uw review maken we op dat er verschillende zaken niet goed zijn gegaan. U ontvangt vandaag een bericht van de klantenservice met daarin een voorstel om deze kwestie op te lossen.

Oceniono na 3 z 5

Service helaas niet consistent...

Op 24 mei jl. schafte ik bij Feedback Utrecht een Fender Telecaster aan met daarbij een Fender versterker (Mustang III). Omdat de desbetreffende verkoper toch bij mij in de buurt moest zijn, kon hij de aankoop 's avonds nog langs brengen; dan had ik het sneller in huis dan met TNT Post. Geweldig, kun je diezelfde dag nog aan de slag en lead, zogezegd. Helaas, het werd toch zaterdagochtend, daarna toch weer tegen de avond. Geen probleem. Zeer enthousiast nam ik die avond de spullen in ontvangst en gaf de verkoper als blijk van waardering voor de service een cd cadeau (Kenny Burrell, niet de eerste de beste). Na de gitaar uitgebreid te hebben bespeeld, was het de beurt aan de versterker. Hé, geen netsnoer! Even de verkoper mobiel gebeld. Hij zou hem de woensdag naleveren. Wat mij betrof kon hij deze voor zijn gemak in zijn woonplaats afleveren bij een filiaal van Hans Anders; dan kwam het wel bij mij terecht. Niets ontvangen. Vervolgens per sms aangegeven dat hij ook opgestuurd mocht worden (adresgegevens meegezonden). Nu ruim een maand later heb ik nog steeds niets ontvangen. Als ik niet beschikte over een reserve netsnoer had ik de versterker dus al weken niet kunnen gebruiken. Dat ben ik absoluut niet gewend van Feedback. Erg jammer in een tijd dat je je klanten zou moeten koesteren. Helaas niet in de lijn met de online service waar ik zeer tevreden over ben.

29 czerwca 2013

Beste meneer van Toor,

wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en dit had zeker niet mogen gebeuren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij sturen vandaag een extra netsnoer naar u op.

Oceniono na 5 z 5

100% naar wens: product, aflevering en betaling.

Ik was opzoek naar een Ibanez acc/elec.gitaar. Nu een mooie aanbieding met versterker, band en hoes voor minder dan het bedrag dat ik wilde uitgeven. Gelukkig was ik net op tijd voor de aanbieding. Product is perfect naar wens, snel geleverd. Al jarenlang positieve ervaring met Feedback, nu via webshop gaat het ook perfect! Moet toch voor de inspiratie en gezelligheid af en toe naar de shop zelf (R'dam).

29 czerwca 2013

Kwaliteitslevering

De bestelling 's avonds geplaatst en de volgende dag binnen. Aangezien het ene deel op voorraad was en het andere deel niet, ontving ik het laatste deel een dag later. Dat had wat mij betreft niet gehoeven maar het was een snelle en goede levering. De spullen zaten daarbij netjes en stevig verpakt zodat de kans op schade minimaal gehouden werd. Dit getuigt, wat mij betreft, van een "klant is koning mentaliteit".

28 czerwca 2013
Oceniono na 2 z 5

Wel besteld, maar nog steeds niets ontvangen...(

Zou leuk kunnen zijn, maar ik wacht een bestelling die al drie dagen geleden zou zijn verstuurd, maar nog steeds niet is geleverd.

27 czerwca 2013

Beste meneer, mevrouw,

bedankt voor uw review. De bestelling is op 25 juni door ons verzonden. Volgens de track & trace pagina van PostNL is deze gisteren op 26 juni bij u afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Oceniono na 4 z 5

snelle en goede levering, voor een lage prijs

De producten zijn altijd optijd of soms zelfs sneller dan dat aagegeven staat op de site. Ik heb een aantal keer iets besteld, maar bij de eerste twee bestellingen ontbraken er producten, dat vond ik echt een minpunt. Maar vervolgens was een mailtje naar de klantenservice genoeg om het product de volgende dag nog binnen te krijgen. De service is erg goed!

27 czerwca 2013
Oceniono na 3 z 5

Levering is goed verlopen, maar geen bevestigingsmail ontvangen

In tegenstelling tot wat er in de webshop staat te lezen, heb ik geen bevestigingsmail ontvangen nadat de bestelling was geplaatst en betaald. Vervolgens was Feedback-Rotterdam telefonisch totaal onbereikbaar. Via de mail kreeg ik na ca. 4 uur een antwoord op mijn mail. Daarin werd bevestigd dat de bestelling binnen was en dezelfde dag zou worden verzonden. Dat bleek ook het geval. Dus de communicatie verliep nogal moeizaam, maar de levering was dik in orde.

roland hd3 el.drum via Feedback perfect

Woensdagmiddag online besteld en betaald, de volgende middag al bezorgd! Nette en zorgvuldige verpakking en makkelijke installatie via beknopte handleiding; 6 exemplaren, elk in een andere taal. Daarnaast nog een uitgebreide gebruikershandleiding. Mooi apparaat en licht in gewicht. Erg tevreden klant.

Oceniono na 5 z 5

Feedback is afspraak is afspraak

Voordat ik mijn bestelling van een FBV express MKii plaatste ben ik al zeer goed telefonisch te woord gestaan door medewerkers van Feedback Eindhoven. Top

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej