FedExRecenzje

51 760

1,2

BEZNADZIEJNA FIRMA JA WSZEDZIE ZAZNACZAM ZE NIE ODBIERAM PRZESYŁEK OD TEJ PSEUDO FIRMY INACZEJ REZYGNUJE Z ZAKUPU! dzis tj 1 lipiec 26 rok oświadczył mi ze przesyłka bedzie dostarczona nie ma... Zobacz więcej

Nie wiem czy zasługują na 1 gwiazdkę. Beznadziejna firma. Wczoraj dostaje SMS że kurier podjedzie midzye 10-13...brak kontaktu, brak przyjazdu. Nie można się dodzwonić na infolinie. Gada tylko jakiś b... Zobacz więcej

Nie polecam kuriera FedEx który miał do mnie paczkę imienia nie znam dzwonił gdzie ma przywieźć paczkę po chwili dzwoni żebym wyszedł i przyszedł za most po paczkę i że tłumacząc się że przejecha... Zobacz więcej

Aroganccy ,nierzetelni, nieżyczliwi kurierzy. Nie poczekali 5 min na otwarcie bramy i odjechali z przesyłką.. To wszystko przy obłożnie chorej osobie w domu... Omijać szerokim łukiem ! Moje doświadcze... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Shipping - Logistics Management - Supply Chain Management from FedEx Corporation: FedEx.com offers a complete suite of online services for shipment preparation, package tracking, shipment rates and tools tailored to the needs of international shippers and small businesses.

Bardzo słaba

52 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

(51 760)

Sprzeczne informacje i brak kontaktu

Po zmianie terminu przesyłki na inny dzień z dziś, dostałem potwierdzenie, że moja prośba została zarejestrowana. Kilka godzin później dostałem maila z informacją, że kurier dostarczy przesyłkę dziś. Kontakt z firmą niemożliwy, nie licząc niefunkcjonalnego i niepomocnego AI.

26 marca 2026

Paczka USA- Polska miała kosztować 120…

Paczka USA- Polska miała kosztować 120 zł, oo czym po 2 tyg przyszła faktura za dodatkowe 146zł. wartość rzeczy w paczce była niższa od kosztu paczki. Najwięksi oszuści z jakimi miałem kiedykolwiek doczynienia. Na dodatek przy dostarczeniu pomylili adres. Tylko dzięki uczciwości tamtej osoby paczka dotarła do mnie. Nigdy więcej nie skorzystam z usług Fedex.

23 marca 2026

Debilna Firma

Witam.
Przesyłka dostarczana prze FedEx to tragedia. Otrzymałem wiadomość że przesyłkę otrzymam między godziną 11-13 Jest godzina 17 a kuriera niema. W przesyłce są leki na które oczekuję. Powiadomienie otrzymałem o 7 rano, zawaliłem cały dzień na durnym oczekiwaniu. Firma która przysyła mi leki korzysta tylko z Fedexu. Co cztery miesiące jest to samo. Infolinia jest do bani, nie można uzyskać żadnej normalnej informacji. Ostrzegam wszystkich o korzystaniu z usług tej firmy kurierskiej. Muszą tam pracować sami kretyni. Zero kontaktu ,zero odpowiedzialności.
Mieczysław Grabianko

23 marca 2026

Kurier awizowal bezpodstawnie przesyłkę

Kurier awizowal przesyłkę ze odbiorcy nie bylo w domu mimo iż nie podjął próby dostarczenia, mam na to dowody nagran z monitoringu, nie bylo cały dzień kuriera, czekalam na przesylke, na ten dzien wzięłam urlop, natomiast olewcze podejscie kuriera do sprawy pokazuje jak firma fedex traktuje klienta.

20 marca 2026

Nieuwaga Kuriera M.

Kurier przy dostarczeniu paczki, nie zwrócił uwagi na adres nadania jej. W ten sposób moja paczka trafiła do innej zupełnie Osoby.
Zgłaszając błąd do siedziby FedEx - tutaj przyznam działali dość szybko, zweryfikowali cykl podróży oraz kto odebrał paczkę. Kurier miał jeszcze tego samego dnia dostarczyć paczkę.
Całe szczęście moja paczka trafiła do Rzetelnych Ludzi, znaleźli mój numer telefonu i poprostu zadzwonili. Serdecznie Dziękuje Państwu.

16 marca 2026

Wysłana paczka do klienta .

Wysłana paczka do klienta .
Kurier podjeżdża z towarem i w tym samej minuty odjeżdża nie zostawiając żadnej informacji .
W aplikacji widnieje awizo.
Innym razem firma dolicza opłatę że paczka nie startowa, kurier odbierający mówił że nie ma problemu.
Nie polecam tej firmy . Więcej nie skorzystam

11 marca 2026

Beznadzieja

Przychodzi wiadomość E-mail : paczka dostarczona. Tylko jakim cudem kiedy nie ma mnie w domu? Oczywiście dzwonię na infolinię i pytam gdzie moja paczka bo to niemożliwe, że odebrałam kiedy nikogo nie ma w domu. Dowiedziałam się na infolinii, że paczka została dostarczona do sąsiada z parteru. Zero informacji ze strony kuriera, zero kontaktu czy może tak zrobić. W takiej sytuacji paczkę można uznać za zaginioną... Dlaczego nie ma kontaktu przez kuriera, czy może zostawić paczkę u sąsiada? Przecież nie wszyscy żyją ze sobą w zgodzie i przyjaźni...!!!

13 marca 2026

Paczka magicznie zniknęła

Niestety pierwszy raz od lat musiałem skorzystać z innej firmy niż inpost i jakie było moje zdziwienie gdy paczka nie przyszła najpierw że nie było nikogo w domu choć byłem, parę dniu później to samo paczka magicznie zniknęła na szczęście dzięki pomocy sklepu odzyskałem pieniądze paczka o wartości 8000zł także radzę uważać z cwaniakami.

12 marca 2026

Zero kontaktu z kimkolwiek.

O 7 rano dostalem SMS ze paczka przyjdzie dzisiaj. Jest 13:50 i paczki nie ma. Brak kontaktu z kurierem. Numer sledzenia "nie istnieje". Infolinia odsyla mnie do czata na stronie a czat na stronie odsyla mnie na infolinie. Kontakt z jakimkolwiek czlowiekiem jest tutaj kompletnie niemozliwy. NAJGORSZA FIRMA Z JAKA MIALEM DO CZYNIENIA.

UWAGA!!! Infolinia (ten czatbot AI) jest platna u wiekszosci operatorow. To nie jest zart XD

7 marca 2026

Usługi FedEx

Otrzymałem powiadomienie że przesyłka zostanie dostarczona w godzinach 9-11, niestety równo o godzinie 9 została wbita odmowa mimo że kurier nie podjął żadnej próby doręczenia. Od razu otrzymałem powiadomienie o przekierowaniu przesyłki do pobliskiego punktu, niestety przesyłka również nigdy tam nie dotarła.
Otrzymałem jeszcze powiadomienie o tym że kurier spróbuje ją dostarczyć „do końca dnia” - co niestety również się nie wydarzyło. Następnego dnia dostałem jedynie informację że przesyłka została zwrócona do nadawcy, dodam również że przesyłka nie wymagała pisemnego potwierdzenia odbioru. Zdecydowanie odradzam

5 marca 2026

Niezawodny partner logistyczny

Korzystałem z usług FedEx zarówno prywatnie, jak i przy wysyłkach firmowych i zawsze wszystko przebiegało bezproblemowo. Duży plus za wygodne narzędzia online i elastyczne opcje dostawy. To firma, której można zaufać przy ważnych przesyłkach.

5 marca 2026

Polecam. Zamówiona duża paczka i ciężka. Kurier zadzwonił 15 minut przed przyjazdem, potwierdzić moją obecność w domu. Paczkę wniósł do mieszkania. Paczka przyjechała zgodnie z zapowiedzią na mailu. Krótko mówiąc - dostawa szybka i bezproblemowa.

24 lutego 2026

Nigdy więcej FedEx

Ta firma kurierska to jakaś jedna wielka pomyłka. Za każdym razem gdy czekam na przesyłkę, która ma doręczyć FedEx to na 99,9% kurier napewno nawet nie podejmie próby doręczenia, tylko zostawi przesyłkę w jakimś punkcie odbioru.

Za każdym razem kiedy ma przyjść przesyłka jestem w domu i jeszcze nigdy nie zdażyło sie żeby zadzwonił kurier FedEx dostarczył przesyłkę. Za dużym razem dostaje maila, ze próba doręczenia nie powiodła sie, bo nikogo nie bylo w domu... absurd absurdow

Jest to najgorsza firma kurierska jaka znam.

23 lutego 2026

Na poczcie powiedziano że przesyłki w…

Na poczcie powiedziano że przesyłki w ogóle nie dochodzą. Wysłałam Fedexem z Epaki potem widziałam że paczka czeka na granicy interweniowałam 3 razy. Paczka została zwrócona mam ponieść dodatkowy koszt za zwrot 272 zł Zastanawiam się teraz czy paczki w ogóle dochodzą w USA do odbiorcy czy też jest to działanie specjalne a FEDEX zar i7abia podwójnie. Czy komuś doszła paczka w USA do adresata od czasu kiedy weszły cła.

21 lutego 2026