Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig sc... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Zobacz więcej
De jongens van Fastcleanservice hebben weer een prachtig resultaat geleverd. Auto was na maanden (winter) toe aan een schoonmaakbeurt en na ruim 2 uur non-stop met het reinigen van de auto bezig te zi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Czyszczenie samochodów
- Myjnia samochodowa
- Usługa sprzątania
- Usługi sprzątania dla biznesu
- Sprzątanie domów
Napisane przez firmę
Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.
Dane kontaktowe
Oude blaauwweg 14, 1521RN, Wormerveer, Holandia
- 020 - 244 099 4
- info@fastcleanservice.nl
- www.fastcleanservice.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Tevreden
Auto perfect schoon (wel laatjes onder de stoelen vóór vergeten). De schoonmaak is erg nat: misschien meer iets voor de warmere maanden, want de richtingaanwijzer deed het even niet en de auto heeft nog dagen later veel condens binnen. Aardige lui, al kan de communicatie iets beter. Maar ze nemen hun werk serieus, en dat vind ik mooi.
super schone auto
Goede communicatie, netjes op tijd en wat natuurlijk het allerbelangrijkste is: een super schone auto, als nieuw!
Niet gehouden aan afspraken
Op tijdstip komen van de afspraak. Het werd 6 uur later. Wel vroegtijdig hierover met mij tel. contact opgenomen, maar het werd niet alsnog het beloofde begin van de middag. Daarnaast zou ik de week erop worden gebeld over een vervolgafspraak voor polijsten 2 plekken op het dak, maar helaas niet gebeld.
De twee mannen waren wel heel beleefd, net zoals mijn eerste ervaring mei vorig jaar.
Super fris
Het was een weelde om in een schone auto te stappen.
Heerlijk fris.
Aardige jongen die actief aan het werk ging.
Keurig
Echt een aanbeveling
Het was top kwaliteit van werk.
Ik werd snel en goed…
Ik werd snel en goed geholpen.duidelijke afspraken geen verassingen achteraf.vriendelijke jonge man die weet wat hij doet kortom supper.bedankt voor je tijd 👍👍
Goede service!!!
Zeer professioneel en snel!!
Top service!!!
Wat een snelle service. Afspraak binnen 1 dag.Weg alle schaamte om een lifter mee te nemen. En een beschaafde jonge man die alle tijd nam.Advies:Doen!
Snel afspraak gemaakt goede service
Snel afspraak gemaakt. En auto boven verwachting gereinigd.
Goede service perfect resultaat.
Alles naar wens verlopen
Alles naar wens verlopen. Ik heb geen 5 steren gegeven omdat de deurgreep van binnen was niet helemaal schoon, ook de dashboard was niet nagekeken.
Vriendelijk en zeer kundig
Vriendelijk en zeer kundig. Ik heb het interieur laten reinigen omdat ik het zelf niet goed schoon kreeg. Na afloop zag het er weer als nieuw uit. Ik kan het van harte aanbevelen.
Top service!
Ik zag ze een jaar of twee de auto van iemand uit de buurt reinigen. Ik heb ze meteen hun telefoonnummer gevraagd en sindsdien worden de auto's door hun gereinigd.
Vriendelijke jongeman
De afspraak wordt altijd nagekomen en er wordt keurig voor tijd gemeld dat hij onder weg is
Is hij te druk, dan wordt er altijd een collega ingezet
Het maakt niet uit waar ik ben, hij komt thuis of de zaak
Hij neemt alle tijd om de auto's in showroomstaat te krijgen
De reiniging wordt nu maandelijks uitbesteedt aan Fastcleanservice.
Perfect gedaan
Netje, zoals vooraf afgesproken, schoon gemaakt. En dat voor een normale prijs. Hebben alles zelf mee.
Snelle er nette service
Snelle er nette service, prima resultaat met schone nette auto's.
Erg tevreden
Erg tevreden, echter had de communicatie qua te laat komen wel echt beter gekund.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.