Zobacz, co mówią recenzenci
Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Zobacz więcej
De jongens van Fastcleanservice hebben weer een prachtig resultaat geleverd. Auto was na maanden (winter) toe aan een schoonmaakbeurt en na ruim 2 uur non-stop met het reinigen van de auto bezig te zi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Czyszczenie samochodów
- Myjnia samochodowa
- Usługa sprzątania
- Usługi sprzątania dla biznesu
- Sprzątanie domów
Napisane przez firmę
Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.
Dane kontaktowe
Oude blaauwweg 14, 1521RN, Wormerveer, Holandia
- 020 - 244 099 4
- info@fastcleanservice.nl
- www.fastcleanservice.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top service super strak en schoon zien…
Top service super strak en schoon zien de auto’s er weer uit net zoals uit de showroom. Super.
Fastcleanservice
Over hun werk kan ik helaas niet oordelen. Ondanks herhaalde pogingen mijnerzijds werd niet gereageerd op mijn aanvraag voor een prijsopgave voor het polijsten van onze VW Beetle. Daarmee hebben zij zichzelf verwijderd van mijn shortlist. Jammer, maar weinig professioneel.
Aan hun PR zullen zij moeten werken.
Super schoonmakers
Fast Clean is altijd uitstekend, voor binnen en buiten.
Geven je auto weer de showroom uitstraling.
Goed resultaat
Goed resultaat. Vriendelijke dienstverlening en flexibel met de afspraken. Goede ervaring!
Professionals!
Ik kon snel terecht. Hele vriendelijke jongens. Super tevreden met het resultaat.
Netjes en echt schoon
Netjes en echt schoon.
Aardige medewerker en op kort termijn een afspraak in kunnen plannen
goede service
Wij maken nu al een aantal jaren gebruik van Fastclean als zakelijke klant. Wij zijn erg blij met ze, de auto's zijn schoon, en ze hebben een prettige duidelijke administratie. Geen verrassingen met de facturen alles netjes zoals afgesproken.
Hardnekkige geur volledig verdwenen
Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig schoongemaakt en ruikt weer helemaal fris. Het voelde voor mij echt alsof ik mijn auto opnieuw uit de showroom kwam ophalen. Professioneel, vriendelijk en met oog voor detail – absoluut een aanrader!
uitstekende service thuis
uitstekende service thuis, vriendelijke medewerker die accuraat de auto binnen en buiten heeft schoongemaakt. Top.
Goed gedaan
Op tijd, communicatief, deskundig, wist de opdracht ,netjes, aardig , grondig. Ik ben tevreden .
Alles is echt grondig gereinigd.TOP !
Alles is echt grondig gereinigd.
De auto ruikt weer fris en er zit geen vlekje meer op de bekleding.
top werk geleverd !
Uitgebreide schoonmaak!
Gekozen voor het meest uitgebreide pakket. Er is heel veel tijd en energie gestoken in de grondige reiniging en het polijsten van de auto. Professioneel en heel vriendelijk! Het resultaat is super, een echte aanrader!
Zeer toegewijde jongens
Zeer toegewijde jongens. De grondige schoonmaak is de prijs helemaal waard. Zelfs de moeilijkst verstopte hondenhaartjes kreeg hij er bijna allemaal uit!
Super goede service en heel vriendelijk!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.