Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det er altid en god oplevelse både for dyr som ejer at komme til tjek med sit dyr hos Fasanvejens dyreklinik servicen er helt i top man får en fantastisk behandling både med råd og vejledning til ens dyr kan kun varmt anbefale Fasanvejens dyreklinik har været fast kunde der siden 2005. MVH.Claus Larsen

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Altid søde og venlige og man føler, at man trygt kan overlade sit dyr i deres varetægt.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
De er altid så hjælpsomme hos Theas dyrlæge, hvis vi har er spørgsmål giver de sig altid tid til at besvare det, og vores Thea har det som blomme i et æg når hun er der

Advarsel mod Fasanvejens dyreklinik
Jeg blev mødt af en kølig dyrlæge 6/8 der ikke mødte min hund med kærtegn,omsorg og interesse.
Hun var en usikker dyrlæge der fejlvurderede hans vægt, kunne ikke tage en blodprøve, (blod ud over gulvet og på hans tøj )kunne ikke give en diagnose.
Der var også beskidt og stank af zoo i konsultationsrummet.
Klinikejeren er upartisk og forsvarer den dårlige behandling.
Spildt 3500 kr og fået en Meget dårlig oplevelse.
I deres svar vedkender de sig intet hvilket var forventet, da det er et ubehageligt og beskidt sted, og jeg ønsker ikke nogen skal opleve det samme.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Klinikken løser "opgaven" hurtigt og er meget serviceminded.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Altid venlig og kompetent vejledning, hvor man føler, at ens kæledyr er i gode hænder!

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Altid imødekommende dyrlæger med godt tække og god rådgivning!

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Som altid hurtig og kompetent behandling af vores hund, dejligt at vide hun er i de bedste hænder mens hun er hos jer og den opfølgning på behandlingen som følger efter besøget. De bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Heidi , min dyrlæge , er utrolig sød ,smilende og meget omsorgsfuld over for mig , og min Hellig Birma Sofus .Heidi har en rigtig god kontakt til Sofus , og omvendt. Jeg
får altid svar på mine tvivls spørgsmål , ang Sofus ' s adfærd og trivsel . Grundig undersøgelse af Sofus !!
Heidi er simpelthen en Super Dyrlæge 5 stjerner !!

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Very caring, friendly, and trustworthy. They are great at explaining things, too.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Søde og imødekommende personale, fandt det jeg skulle bruge

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Dygtig og kompetent personale som på en kærlig måde tog sig af vores hund der skulle steriliseres 🐾

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Dejligt og trygt sted at komme med sin hund, det betyder meget, og det er godt arbejde de laver 🤗🐕😍

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Du bliver altid mødt af en nærværende og kompetent person uanset om det er ved velkomsten eller inde hos selve dyrlægenerne.
Vi kan kun sende de varmeste anbefalinger til Fasanvejens Dyreklinik

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Venligt personale man kan være helt trygge ved og god kommunikation og opfølgning.