Fasanvejens Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Sklep z karmą dla zwierząt

O Fasanvejens Dyreklinik

Napisane przez firmę

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi et brændende ønske om at arbejde ud fra ”gold standard” princippet. Det betyder at du som dyreejer, er garanteret at få tilbudt den bedste behandling til dit dyr, hver gang i besøger klinikken.
Vi arbejder evidensbaseret (dvs. på baggrund af studier og forskning), og rådgiver altid ud fra nyeste viden på området.

Samtidig har vi et stort fokus på at gøre besøget hos os så tryg som mulig for både patienter og ejere. Vi forsøger at håndtere patienterne så stressfrit som muligt og vi bruger gerne lidt ekstra tid, på at gøre det til den bedst mulige oplevelse for den enkelte hund eller kat.

​ ​Vi oplever ofte, at der kan være flere muligheder for behandlinger af en patient. Derfor ligger en stor del af vores arbejde i videreformidling af disse behandlingsmuligheder, så vi i samråd med dig, kan beslutte, hvad der er den bedste løsning for netop dig og din hund eller kat.

​ Vi er så heldige at vores team har en størrelse, hvor der er tid og rum til, at man kan specialisere sig. Vi investerer kontinuerligt i moderne udstyr og den nyeste medicin. Derudover bruger vi mange ressourcer på efteruddannelse af vores personale. Det betyder, at vi kan imødekomme stort set alle henvendelser, også selvom det er akut opstået sygdom, og langt de fleste patientforløb bliver løst på klinikken. Dog vil der også fra tid til anden være komplicerede forløb, som kræver hospitalisering. I disse tilfælde sørger vi for en tryg overlevering til vores dygtige henvisningskollegaer.

​ Vi beskæftiger os primært med udredning og behandling af hunde og katte. Hos kaniner kan vi være behjælpelige med både kastration, sterilisation og vaccination. Ved sygdom plejer vi at henvise både kaniner, gnavere og mere eksotiske dyr. Det gør vi fordi der findes kollegaer som har dedikeret deres karriere til at dygtiggøre sig indenfor behandling af disse små patienter. Vi synes selvfølgelig også at de fortjener den mest kompetente behandling i branchen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

342 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det bliver bare ikke bedre end her!

Det bliver bare ikke bedre end her. Det sødeste og mest kompetente hold vi nogensinde har besøgt.

22 września 2025

Kære Sebastian
Mange tak for din flotte anmeldelse! Jeg er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og at vores team har levet op til dine forventninger. :) Tak fordi du tog dig tid til at give os sådan en flot anmeldelse.

Fantastisk personale

Fantastisk personale, som altid er der for vores hund, når der er brug for det - tak for jer. ❤️

10 października 2025

Kære Ulla og Ozzy
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores søde og professionelle team. Vi sætter stor pris på din tillid og er så glade for, at du er tilfreds.

Informative

Informative, professionelle og meget søde medarbejdere. Meget tilfreds

14 października 2025

Kære Lone
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛

De bedste Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Alt ved mit første besøg var perfekt

Alt ved mit første besøg var perfekt. Meget professionelle medarbejder og man føler at oplevelse er personlig og tryg for både mig og min hund.

17 października 2025

Kære Line og Molly
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🐾
Det gør os virkelig glade at høre, at både du og din hund følte jer trygge og godt taget imod. Vi gør os umage for, at hver oplevelse skal føles personlig og kærlig – så det varmer at vide, at det kunne mærkes.
Vi glæder os allerede til at se jer igen!

Oceniono na 5 z 5

Altid super venlig betjening og…

Altid super venlig betjening og udstråling af kærlighed til de besøgende dyr.

9 października 2025

Kære Jane
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🐾
Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores betjening som venlig, og at vores kærlighed til dyrene skinner igennem. Vi gør os umage for, at både dyr og ejere altid føler sig trygge og velkomne – så din tilbagemelding gør os rigtig glade!

Oceniono na 1 z 5

Misdiagnosed our dog several times

Misdiagnosed our dog several times. Overcharge for every little thing super bad service.

9 października 2025

Dear Vanessa.

We’re truly sorry to hear that your experience with us wasn’t a positive one. We care deeply about our patients and their families, and it’s important to us that you feel well taken care of.

We would really appreciate the chance to talk with you about this and understand more about your experience. Please feel free to reach out to us anytime.

Warm regards
Laura

God dyrlæge

Jeg har haft fasanvejens dyrlæge over 20 år. Og har altid været tilfreds.. de er søde og hjælpsomme og det vigtigste er de er søde ved mine katte❤️

20 sierpnia 2025

Kære Mia
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ og din trofaste tillid gennem over 20 år!
Det betyder rigtig meget for os, at vi har fået lov til at følge og passe på Buller, Luna og Pepsi 🐾🐾 – og det glæder os virkelig meget at høre, at både du og kattene føler jer godt behandlet hos os 🐱❤️ Vi gør os umage for at være både imødekommende, hjælpsomme og ikke mindst kærlige over for vores dyrepatienter, så det betyder meget at få det bekræftet.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive ✨

De varmeste hilsner

Altid god betjening og hjælpsomhed

Altid god betjening og hjælpsomhed

15 września 2025

Kære Morten
Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord!
Det betyder meget for os, at du oplever både god betjening og hjælpsomhed – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores klienter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sød dyrlæge

Sød dyrlæge. Fin behandling

4 września 2025

Kære Dorthe
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede både en sød dyrlæge og en god behandling hos os. Det betyder meget, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi ser frem til at byde dig, Aslan og Buster velkommen igen. :)

Fantastisk personale

Fantastisk personale. Man føler sig så velkommen og så god vejledning.

2 września 2025

Kære Maria
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du følte dig velkommen og godt vejledt – præcis sådan ønsker vi, det skal være. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at se dig og dit kæledyr igen snart. 🐾

De varmeste hilsner

Et rart og trygt sted

Imødekommende og fantastisk behagelige ansatte . Meget professionelt . Alt gik perfekt .

8 września 2025

Kære Christian
Tusind tak for dine dejlige ord!
Det glæder os enormt, at du har oplevet vores klinik som et trygt sted, og at vores team har gjort et godt indtryk. Vi gør os umage for at give både dyr og ejere den bedst mulige oplevelse – så det varmer virkelig at høre, at alt gik perfekt.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 🐶🐱

De mega søde

De mega søde, og dygtige.
Rimelige priser 😊

11 września 2025

Kære Alex
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🐾
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – både med vores team og vores priser. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig og din firbenede ven velkommen igen. :)
De bedste hilsen

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk professionelle og virkelig…

Fantastisk professionelle og virkelig søde lige fra vi fik vores hund og til sidst. Kan kun anbefales

4 września 2025

Kære Thomas

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra I fik jeres hund og til slut. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt behandlet og i trygge hænder.

Tak fordi du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på! 💚

Meget professionelle og dygtige

Meget professionelle og dygtige

27 sierpnia 2025

Kære Anne
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!
Vi sætter stor pris på din anerkendelse.

Oceniono na 4 z 5

Altid et venligt og imødekommende personale.

Det som gjorde det til en god oplevelse at besøge Fasanvejens Dyreklinik var at det er et venligt og imødekommende personale som altid har tid til at snakke på trods at I for det meste har meget travlt.

29 sierpnia 2025

Kære Kim
Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord!
Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet personalet som venligt og imødekommende – og at du føler, vi tager os tid, også når der er travlt.
Vi gør os umage for, at både dyr og mennesker føler sig set og hørt, hver gang de besøger os – så det glæder os virkelig at det skinner igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi glæder os til at se dig igen!
De bedste Hilsen

5 stjerner er ikke nok.

De absolut mest professionelle, kompetente, dygtige, ordentlige, empatiske, medmenneskelige, handlekraftige og tryghedsskabende dyrlæger jeg nogensinde har oplevet.
Man kan tydeligt mærke den stærke kærlige kampånd for dyrenes trivsel og for båndet mellem dyr og ejer.
I har reddet Honeys liv og vi er jer evigt taknemmelige.

19 sierpnia 2025

Kære Joanna og co

Tusind, tusind tak for dine utroligt smukke ord – de rørte os dybt.
Vi føler os meget beærede over jeres tillid og over at få lov til at være en del af Honeys rejse. Hun har en helt særlig plads i hjertet hos os alle på klinikken – hendes mod, milde væsen og stærke bånd til jer som familie er noget helt særligt.

At vi har været med til at redde hendes liv og skabe tryghed i en svær tid, er den største gave og påmindelse om, hvorfor vi gør det, vi gør.
Tak fordi I ser os – og tak fordi vi må se Honey ❤️

Vi glæder os altid til at tage imod hende (og jer) – og give hende det, hun har brug for, med kærlighed og omsorg.

De kærligste hilsner

Oceniono na 3 z 5

Dårlig stemning

Jeg har brugt Fasanvejens Dyreklinik i en del år og har altid fået en rar og meget kvalificeret behandling.
Sidst var det dog ikke nogen særlig god oplevelse. Det føltes som om der var en generel dårlig stemning både ude i receptionen og hos dyrlægen.
Fagligt var det helt ok.
Annette.

28 sierpnia 2025

Kære Annette
Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og for den store tillid, du har vist os gennem årene. Vi er rigtig glade for, at du oplevede den faglige behandling som i orden, men kede af, at stemningen ikke var, hvor den skulle være ved dit seneste besøg.
Vi ved synes også selv, at atmosfæren betyder lige så meget som det faglige. Din feedback er en kærkommen reminder til os om at huske smilene, selv når vi har hænderne fulde.
Vi håber, du mærker mere af den varme og energi, du kender os for, næste gang du kigger forbi.
De bedste hilsner,
Laura

God og tryg oplevelse

God og tryg oplevelse. Vi er meget glade for Fasanvejens Dyreklinik.

18 sierpnia 2025

Kære Lene
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft en god og tryg oplevelse – og at I er glade for Fasanvejens Dyreklinik. Vi gør os umage hver dag for at skabe netop det, både for dyr og ejere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Fair pris

Fair pris, god behandling af kæledyr og mennesker 😀

22 sierpnia 2025

Kære Anya
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både en fair pris og god behandling – det betyder meget for os, at både kæledyr og ejere føler sig trygge og godt taget imod.
Vi håber at se jer igen, hvis behovet opstår – tak for tilliden!

Oceniono na 5 z 5

Har haft den bedste første gangs…

Har haft den bedste første gangs oplevelse med hvalp hos dyrlægen. De tog bare så godt imod os og vores dejlige, glade golden hvalp. Vi gik derfra med en virkelig god fornemmelse og følte os virkelig mødt af alle de søde mennesker vi mødte hos dyrlægen. Vi er bestemt glade for at have valgt denne dyrlæge 😊

25 sierpnia 2025

Kære Anne Karina

Hvor er det dejligt at høre, at jeres første besøg med jeres lille golden hvalp blev en god oplevelse! Tak fordi I tog jer tid til at dele det her – det betyder rigtig meget for os.

Vi ved, hvor vigtigt det første møde er, og vi er glade for, at både I og jeres hvalp følte jer trygge og godt taget imod. Vi glæder os til at følge jer fremover og give jer den bedste start på jeres fælles rejse 🐶💛

Nikoline

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej