Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det bliver bare ikke bedre end her. Det sødeste og mest kompetente hold vi nogensinde har besøgt.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Fantastisk personale, som altid er der for vores hund, når der er brug for det - tak for jer. ❤️

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Informative, professionelle og meget søde medarbejdere. Meget tilfreds

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Alt ved mit første besøg var perfekt. Meget professionelle medarbejder og man føler at oplevelse er personlig og tryg for både mig og min hund.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Altid super venlig betjening og udstråling af kærlighed til de besøgende dyr.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Misdiagnosed our dog several times. Overcharge for every little thing super bad service.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg har haft fasanvejens dyrlæge over 20 år. Og har altid været tilfreds.. de er søde og hjælpsomme og det vigtigste er de er søde ved mine katte❤️

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Fantastisk personale. Man føler sig så velkommen og så god vejledning.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Imødekommende og fantastisk behagelige ansatte . Meget professionelt . Alt gik perfekt .

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Fantastisk professionelle og virkelig søde lige fra vi fik vores hund og til sidst. Kan kun anbefales

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Det som gjorde det til en god oplevelse at besøge Fasanvejens Dyreklinik var at det er et venligt og imødekommende personale som altid har tid til at snakke på trods at I for det meste har meget travlt.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
De absolut mest professionelle, kompetente, dygtige, ordentlige, empatiske, medmenneskelige, handlekraftige og tryghedsskabende dyrlæger jeg nogensinde har oplevet.
Man kan tydeligt mærke den stærke kærlige kampånd for dyrenes trivsel og for båndet mellem dyr og ejer.
I har reddet Honeys liv og vi er jer evigt taknemmelige.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg har brugt Fasanvejens Dyreklinik i en del år og har altid fået en rar og meget kvalificeret behandling.
Sidst var det dog ikke nogen særlig god oplevelse. Det føltes som om der var en generel dårlig stemning både ude i receptionen og hos dyrlægen.
Fagligt var det helt ok.
Annette.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
God og tryg oplevelse. Vi er meget glade for Fasanvejens Dyreklinik.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Har haft den bedste første gangs oplevelse med hvalp hos dyrlægen. De tog bare så godt imod os og vores dejlige, glade golden hvalp. Vi gik derfra med en virkelig god fornemmelse og følte os virkelig mødt af alle de søde mennesker vi mødte hos dyrlægen. Vi er bestemt glade for at have valgt denne dyrlæge 😊