Jeg glæder mig til hver en tand behandling hos Hans. Han er rolig, rar og svarer fagligt og forståeligt på alle mine spørgsmål. Taler ikke unødvendig small talk. Har humor og er særdeles grundig... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Var i dag i stolen til første etape af operation krone, og blev bedøvet perfekt og bedøvelsen forsvandt hurtigt, og alt gik SUPER godt, og glæder mig til sidste etape om 14 dage . Tak for den beds... Zobacz więcej
Endnu engang har jeg haft en rigtig god oplevelse hos denne tandklinik. Jeg bliver hver gang mødt med venlighed og professionalisme fra start til slut. Behandlinger m.m. bliver forklaret gru... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vores tænder skal holde hele livet. Vi hjælper dig med at passe godt på dem. Hos os kan du altid kan forvente en hurtig, smertefri og professionel behandling.
Dane kontaktowe
Farum Hovedgade 11 A, 3520, Farum, Dania
- 4495 0902
- klinik@farumtand.dk
- www.farumtand.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Altid i trygge hænder
Altid i trygge hænder. Min tandlægeskræk er helt borte!
God........
Som altid god behandling😊
Altid en fantastisk dejlig oplevelse at…
Altid en fantastisk dejlig oplevelse at komme til tandlægen hos jer. Jeg sætter stor pris på Henrik og Tanja som jeg går hos. Jeg bliver altid mødt at smilende og skønne mennesker, det er en stor fornøjelse at komme til tandlægen hos jer.
Dygtige og dejligt humør
Det er meget trygt at være til…
Det er meget trygt at være til behandling hos Henrik.Han er god til at lytte når man er bekymret og finder altid en løsning.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse - professionel indstilling fra start til slut. Kan kun anbefale dem.
En meget flink og rolig mand.
Jeg skulle have lavet en gammel…
Jeg skulle have lavet en gammel plastfyldning på fortanden, både farve og form skulle ændres. Var nervøs for resultatet men det er blevet SÅ flot. Et lille kunstværk. Kan varmt anbefales.
Et godt sted at komme for folk med tandlægeskræk
Et godt sted at komme, hvis man lider af tandlægeskræk, og det gør jeg.
Dejlig oplevelse venlige samtaler og…
Dejlig oplevelse venlige samtaler og god vejledning fra begge hilsen Jytte
Sød og professionel behandling kan…
Sød og professionel behandling kan varmt anbefales mvh Steen R
Omhyggelig, venlig og professionel behandling som jeg har tillid til
Jeg har fået en tandudtrækning hos Saba…
Jeg har fået en tandudtrækning hos Saba og Sara.
Det var en virkelig god service og en meget mild oplevelse.
Jeg lider af stor tandlæge skræk! Men de håndterede det så proffesionel og det gjorde på ingen måder ondt!
Det er ikke sidste gang jeg vælger denne tandlæge
Var i dag i stolen til første etape af…
Tak for den bedste tandlæge.
Dbh. Fra patienten med tandlæge skræk 👍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.