Vi kom hjem fra Kreta i Søndags boede på Tropicana, Kato Stalos, Synes det er uforskammet at skulle betale: 770 kr ( ca 100 euro), når hotellets pris er 6 euro i 14 dage = 84 euro (... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vi har flere gange rejst uspecificeret med Spies. I år prøvede vi Falk Lauridsen og endte på et privatejet pensionat, hvor ingen talte engelsk og værelserne var af meget lav standard. I badeværelserne... Zobacz więcej
Vi rejser flere gange om året. og har altid fået super service med falk lauritsen, danske guider, de står allerede i lufthavnen og kommer jævnligt på hotellerne og hjælper med et smil.. vi har mange d... Zobacz więcej
VI havde en fantastisk ferie til Mallorca, hvor der var styr på det meste. Guiderne lavede dog en kæmpe brøler - vi havde bestilt en bil, men guiden havde glemt at bestille den hos udlejningsfirmaet,... Zobacz więcej
Find din næste ferierejse på www.falklauritsen.dk
Bredgade 24, 1. sal, 7400, Herning, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Aldrig har jeg oplevet et så dårligt sted, maden og rengøring var langt under dansk Mc donald standare på trods af at man skrev i rejsebeskrivelsen at man kunne spise i alcarte resturanter 3 aftner ??
Kold grillet ørrede eller en soya burger Hmmmmm
det burde ikke finde sted på en rejse til 5500 Pr. person
men falk lauritsen har da også efter længere ventetid Ca. 9 Uger og fejlet her også i deres behandling givet os den store kompensation på 1500 for 4 personer.
Så pas på hvad de lover for det bliver ikke holdt....
Husk at få rejseguden på stedet til at se disse fejl og mangler for de har ingen selv indsigt de skal blot have lukket sagen, billigst muligt
Vi rejste med Falk Lauritsen for første og sidste gang den 6.8.2012.
Vi skulle indlogeres på hotel WOW Bodrum Resort et super 4 stjernet hotel med all inclusive.
Falk Lauritsen rejseguiden gad ikke følge os ind på hotellet og vi fik derfor et værelse med lokaltrafik, næsten som om de kørte inde på værelset i 24 timer i døgnet.
Vi klagede og kunne flytte efter 3 dage. Kommunikationen med guiden foregik pr. sms? Fint nok, men stemningen i familierne var røget på denne konto.
Det er bare ikke godt nok Falk Lauritsen, vi bruger ikke et rejsebureau mere som er så ligeglade med kunderne, selvom ferien er på et "såkaldt" 4 stjernet hotel med fantastisk beliggenhed.
Hold jer væk fra Falk Lauritsen samt WOW Hotel Resort Bodrum, idet hotellet har hele 40 værelser placeret med megen lokaltrafik, og dette burde fremgå af Falk Lauritsen hjemmesiden.
1 stjerne kan det blive til, for meget for en uprofessionel behandling, urigtig hjemmeside og et særdeles dårligt og nedslidt værelse.
Vores datter fik desværre skoldkopper på en ellers glimrende ferie bestilt gennem Falk Lauritsen til Fuerteventura - Vi fik super god hjælp fra Falk Lauritsens medarbejdere på stedet - De hjalp med alt hvad vi havde brug for fulgte op på alt ting. Stor ros!
en god handel, et godt sted, flinke guider, så vi skal til skiatos igen i år.
og glæder os meget.
Kan kun anbefale Falk Lauritsen til alle som gerne vil afsted på ferie, de har styr på deres ting, levere varen til en god pris, personalet både i Danmark og på destinationen er serviceminded og søde, har kun haft gode oplevelser og kan helt sikker anbefale andre at rejse med Falk Lauritsen :-)
Rigtig god tur,.
Vi har altid fået en kanon service. Hotel og rejsemål lever fuldt ud op til det lovede. Servicen via telefonen er altid utrolig venlig, smilende og yderst hjælpsom.
Det bedste rejsebureau vi har benyttet og vi har rejst med flere selskaber til forskellige destinationer. Her er både selskab og rejsemål i top
Vi har som familie rejst mange gange med Falk Lauritzen ofte til Egypten, der har intet været at klage over, søde guider på stedet.
Super god service, og fantastiske og behjælpelige guider.
Har rejst med dem flere gange og har aldrig haft en finger at sætte på noget. Er der opstået problemer eller små udfordringer har der altid været super service og problemerne er blevet løst på bedste vis.
Vi har aldrig før rejst med Falk-Lauritsen, men det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med dette selskab. God flyrejse (SAS) Perfekte rejseguider, som taler DANSK og alletideres lejlighed (Iro) i Chania .
Altid været glad for at rejse med Falk Lauritsen, sødt personale og
guider. Rejst mange gange med Jer.
Næste gang 18/2-2012 til El Gouna glæder os !!!
vh.
Anita Eghoff
Har rejst en del med Falk Lauritzen og min datter har været guide ved dem i ca. halvandet år og hun har altid været glad ved at være på arbejde siger det ikke alt sidste gang vi var i Hurgarda havde falk lauritzen en kunde som de var ude og købe en helt specielt buket blomster til hun havde nemlig 50 gangs jubilæum siger det ikke lidt at rejse med det samme selskab 50 gange det er flot
Jeg benytter Falk Lauritsen når jeg og min familie rejser på ferie til Marmaris i Tyrkiet.
Alt har bare fungeret perfekt hver gang, eddergod service og alt svarer til hvad selskabet lover.
Har nu rejst tre gange med Falk Lauritsen og har intet at udsætte på deres rejser, alt er i orden og incl. i deres pakkerejser
De har gode udflugter på de forskelige rejsemål. Har rejst med dem flere gange
Vi var med Falk-Lauritsen i Bitez ved Bodrum i Tyrkiet i foråret. For så vidt gik turen rigtig godt og guiderne var flinke. MEN desværre fik vi ødelagt en del af ferieglæden, fordi der om aftenen var ekstremt støj fra baren. Det var personalet der spillede musik så højt, at det ikke var til at opholde sig udenfor. Mange klagede ...
Efter hjemkomst klagede vi til kundeservice, men fik et langt velskrevet svarbrev med en sludder om at sådan var det altid sydpå og det måtte man forvente... sådan noget vrøvl.
Vi har været i Tyrkiet mange gange og har aldrig oplevet noget lignende, så det sludder kan vi ikke bruge til noget. Vi må konkludere, at Falk-Lauritsen ikke har forstand på at udvælge de rigtige samarbejdspartnere der har styr på hvordan personalet opfører sig.
Vi rejser aldrig med Falk-Lauritsen mere efter den oplevelse.
Vi har lige været 1 uge på den græske ø Skiatos i en dejlig lejlighed, Villa Anni, beliggende i rolige omgivelser. Søde guider som er meget hjælpsomme og vidende om rejsemålet. Også rigtig god service i SAS-flyet. Kun ros til jer og vi anbefaler jer gerne til venner og bekendte
Jeg har rejst med Falk Lauritsen to gange, og jeg har kun haft 100 % gode oplevelser med guider og informationsniveau :)
Mig og kæresten havde taget ferie i Marts måned, vores krav var blot afslapning, sol og varme, vi tog til Rejser for Alle i Herning Messecenter, var rundt til forskellige rejseselskaber og forhøre om mulighederne.
Der var ingen tvivl om Falklauritsen havde det bedste tilbud, en rejse til Jordan som vi aldrig havde hørt om eller overvejet, men deres sælger var så flink og troværdig det ikke tog os mange minutter at bestemme os for denne rejse var helt perfekt.
Og mon ikke, det er nok en af de bedste oplevelser i mit liv, helt fantastisk sted og ferie :o)