Bedste anbefalinger til service og produkt. Købt PETIT CRABE UV cardigan og soltrøje. Str passer, sidder tæt og kan derfor bæres under andet tøj. Produktet forebygger soleksem og solallergi. Ville øns... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Faktorforbi har tilrettelagt sine kunders købsoplevelse således, at den er personlig og minder om den, man modtager i de butikker, hvor ejeren står bag disken. Måske bare lidt bedre :) Jeg bestilte en... Zobacz więcej
Bestilte badeheldragt til min datter sidst på eftermiddagen igår og har allerede modtaget min pakke idag ved middagstid :-) varen levede fuldt ud op til billedet på siden. Det var dejligt nemt at b... Zobacz więcej
Super lækre produkter, og hurtig og personlig ekspedition. Skulle bruge et produkt ret hurtigt, og med gratis fragt og info om afsendelse samme dag eller dagen efter, lagde jeg min ordre her. To dage... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Faktorfobi
Napisane przez firmę
🇩🇰 Faktorfobi er en dansk webshop, der sælger alt i UV badetøj til både baby, børn, teenagere og voksne.
Udover solbeskyttende badetøj, finder du også svømmeudstyr som snorkelsæt, svømmevinger, svømmebriller m.m.
Faktorfobi blev stiftet i 2010 og er drevet af Anne Lønstrup.
Dane kontaktowe
Birkevej 5, 9000, Aalborg, Dania
- anne@faktorfobi.dk
- www.faktorfobi.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service
Super service og meget hurtig levering. Et af de få steder på nettet jeg kunne finde uv-tøj til større børn. Kan helt klart anbefales.
God service og super behandling
God service og super behandling
Efter et lille uheld med returpost, retter Anne op på det, og mere til! Et rigtig rart menneske bag denne webshop.
Hurtig og venlig service
Lidt problemer med leveringen men meget hurtig besvarelse af email og fin håndtering af leveringsproblemet.
Fantastisk service
Klart det sted jeg helst vil købe badetøj til mine børn. Skønt med fri fragt og at man i den grad kan "mærke" et rigtig rart menneske bag webshoppen og en med en masse engagement og viden om sine produkter :)
Særlig god behandling
Utrolig sød og god behandling, og hurtig service, efter der skete en lille fejl rettede Anne straks op på den!!! Jeg kan kort anbefale at handle hos hende, og jeg vil helt sikkert gøre det igen!
God service og hurtig levering.
Hurtig besvarelse på mail og meget hjælpsomhed i forhold til valg af størrelse. Hurtig levering.
Glimrende oplevelse
Hurtig levering - og en meget personlig og god betjening ;-)
Alt er som det skal være
Hurtig og præcis behandling. Varen er som lovet. Har ikke noget at klage over.
Hurtig levering og personlig service
Faktorfobi leverer gode produkter. De bliver sendt samme dag og der er samme personlige service som hvis du gik ind i en fysisk butik. Vi køber altid bade- og strandtøj til vores barn på denne side!
Fantastisk service
Super udvalg af varer ... og derudover en helt igennem god og nærværende service; Hurtig levering og hurtig og meget venlig respons, da jeg skulle bytte en vare til en anden størrelse.
Alt som det skal være
Har handlet 2 gange, inkl. en returnering. Ingen problemer
Helt igennem en god oplevelse!
Jeg har sjældent mødt så god og personlig service og vil til ENHVER tid anbefale Faktorfobi til andre! Her kan I handle trygt:-)
Super god og personlig service
Har handlet på Faktorfobi flere gange. Både pga udvalg men også fordi der er gratis fragt, hvilket jeg vægter højt.
Denne gang skulle jeg bruge noget specifikt, og jeg skrev derfor en mail til Anne. Hun svarede indenfor en halv time, og vi skrev frem og tilbage flere gange og hun kom med gode anbefalinger.
Jeg fik, ud over det jeg skulle bruge, også en super god og personlig service og jeg handler helt sikkert hos Faktorfobi hver gang fra nu af.
Lækre varer og hurtig ekspedition
Drengene er ellevilde med deres sorte UV-trøjer fra QuickSilver :)
God nethandel
Lækre varer og godt udvalgt. Hurtig ekspedering og levering.
Hurtig og fragtfri levering
God info om levering, hurtig levering og ingen fragtomkostninger så man ved hvad man skal betale. Kun godt at sige om Faktorfobi
Hurtig levering og lækre varer!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.