Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bedste anbefalinger til service og produkt. Købt PETIT CRABE UV cardigan og soltrøje. Str passer, sidder tæt og kan derfor bæres under andet tøj. Produktet forebygger soleksem og solallergi. Ville øns... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Faktorforbi har tilrettelagt sine kunders købsoplevelse således, at den er personlig og minder om den, man modtager i de butikker, hvor ejeren står bag disken. Måske bare lidt bedre :) Jeg bestilte en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte badeheldragt til min datter sidst på eftermiddagen igår og har allerede modtaget min pakke idag ved middagstid :-) varen levede fuldt ud op til billedet på siden. Det var dejligt nemt at b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super lækre produkter, og hurtig og personlig ekspedition. Skulle bruge et produkt ret hurtigt, og med gratis fragt og info om afsendelse samme dag eller dagen efter, lagde jeg min ordre her. To dage... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

O Faktorfobi

Napisane przez firmę

🇩🇰 Faktorfobi er en dansk webshop, der sælger alt i UV badetøj til både baby, børn, teenagere og voksne.

Udover solbeskyttende badetøj, finder du også svømmeudstyr som snorkelsæt, svømmevinger, svømmebriller m.m.

Faktorfobi blev stiftet i 2010 og er drevet af Anne Lønstrup.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Jeg bestilte d

Jeg bestilte d. 2. dec. en julegave til mit barnebarn, den blev afsendt d 3. dec. Det kan man da kun være tilfreds med. Håber også mit barnebarn bliver glad for badedragten.
Handler helt sikkert hos Faktorfobi igen hvis der kommer flere ønsker på badetøj. 👌🏼

5 grudnia 2024

Venlig og imødekommende

Har handlet her før og var yderst tilfreds. Det er jeg bestemt også denne gang: Stiller nogle spørgsmål og får hurtigt et imødekommende svar. Bestiller varen og får den leveret hurtigt. Kan helt klart anbefales også til voksne.

23 listopada 2024
Logo Faktorfobi

Odpowiedź od Faktorfobi

TAK ♡
Du gjorde lige min dag utroligt meget bedre.

Køb af UV trøje…

Faktorfobi har en fin og hyggelig hjemmeside med nogle gode produkter. Jeg bestilte en UV trøje og fik straks en sød og venlig respons fra Anne...og trøjen blev stort set pakket øjeblikkeligt, så jeg modtog den næste dag. Og Anne har en sød, venlig og absolut ikke påtrængende måde at følge op på ordren, på en personlig måde.

5 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Som altid lynhurtig og venlig service

Som altid lynhurtig og venlig service. Produkterne er SÅ gode og jeg sætter virkelig pris på den gode og ærlige beskrivelse Anne laver til hvert enkelt produkt på hjemmesiden - det gør det så meget nemmere at vælge lige den rigtige vare :-)

20 sierpnia 2024

Faktorfobi skuffer aldrig

Faktorfobi er min go-to butik, når der skal handles UV-tøj til mine børn. Der er et godt udvalg - og endnu vigtigere: lynhurtig levering med et smil.

19 lipca 2024

Lækker tøj

Lækker tøj, anvisning mht til størrelser stemmer godt. Jeg bl andet købt herre st small , dom passer til kvinde , som er lille medium over skuldrene.

5 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej