Selvom Express Delivery er gået konkurs, ville jeg lige sige et par ting om siden. Leveringen var altid til at stole på, men når det kom til service ... der var stort set ingen, blot en mail robo... Zobacz więcej
Expressdelivery
Zobacz, co mówią recenzenci
Sendte en 2 måneder gammel printer til reparation. Måtte derefter kæmpe 3 måneder for at få den tilbage. Blev undervejs sendt rund til både Midtdata og Infocare. Printeren blev endelig leveret og de... Zobacz więcej
Har vel handlet der 10 gange efterhånden. Har altid modtaget min vare til aftalt pris på aftalte leveringstidspunkt. Når jeg finder et produkt på EDBPriser, som jeg vil købe, så kigger jeg ned ov... Zobacz więcej
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma. Købte et bund + ny cpu hos firmaet, men bios'en på bundkortet var 14 måneder gammel og kunne derfor ikke genkende cpu'en. Jeg tog kontakt til firmaet for at... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
expressdelivery.dk er din første og bedste informationskilde om shoppe online. Her finder du også andre interessante links. Vi håber, du finder, hvad du søger!
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
No title
Jeg har handlet flere gange ved dem, og også haft fat i kundeservice. En god oplevelse hver gang. Har også udnyttet min returret et par gange, hvor jeg hurtigt fik mine penge tilbage. Har haft et produkt inde til reperation, som blev behandlet hurtigt og ombyttet til nyt.
Dog har jeg ved et par handler oplevet at deres oplyste leveringstid ikke holdte. Derfor "kun" 4 stjerner.
No title
Sendte vare der tydeligt var smadret inden afsendelse. Nægtede at tale med mig. Jeg måtte til banken og annulere betaligen for at få mine penge retur. Lad være med at handle med dem.
No title
Har handlet med dem, og det gik dejlig hurtigt, og ingen prioblemer overhovedet...
No title
Har handlet hos dem et par gange og aldrig haft problemer. Fik endda varene ret hurtigt i forhold til andre forhandlere.
No title
Har tit handlet hos Expressdelivery.dk, og jeg har aldrig haft problemer med dem. Hurtig levering, fornuftigt udvalg og gode priser.
Det er oftest kun de (uundgåelige) folk med problemer, som giver sig tid til at bedømme en butik. Ikke helt fair...
No title
Har handlet hos Express Delivery flere gange - og har ikke oplevet nogen problemer.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.