Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik had een fout gemaakt bij een boeking. Normaal gezien was er geen mogelijkheid tot wijziging. Echter, na contacten met Expedia alsook met het hotel, zijn we er in geslaagd de boeking te wijzigen. Ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had een pakketreis geboekt, vlucht en hotel naar Turkije. Na enkele dagen bleek dat de vlucht niet beschikbaar was. Contact genomen met Expedia....eerst zeiden ze dat dat niet hun probleem was, maa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agregator turystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Expedia is the worst company to book…

Expedia is the worst company to book anything. They sell products that when you get to the airline ticket counter are not acknowledged. When you try and prove that you paid for something, they all answer “Call Expedia”. The absolute worse company in the world. Never book anything with them. They don’t care what they sell and what problems and additional costs they incur on their clients. Absolute criminal.

9 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Huisvriendelijke kamer geboekt samen…

Huisdiervriendelijke kamer geboekt samen met mijn ouders, na confirmatie met het hotel, bleken er helemaal geen huisdiervriendelijke kamers beschikbaar te zijn en de annuleringsverzekering blijkt ook onzin te zijn want ik krijg geen geld terug.

30 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Creditcard gegijzeld door Expedia!

We kunnen stellen dat als het allemaal in een keer werkt dan is het prima en is Expedia best een fijn platform om een reis te boeken, je hebt dan met Expedia een prima ervaring. Maar als er iets fout gaat dan heb je een probleem.

Gisteren geprobeerd een boeking te maken, helaas ging er iets mis met de betaling, nu is er een bedrag gereserveerd op mijn creditcard omdat Expedia de bedragen door de partijen die de reis verzorgen zelf af laat schrijven. Het gevolg is dat sommige delen van de reis dan succesvol zijn gereserveerd terwijl de gehele boeking niet is afgerond. Er blijft dan een bedrag gegijzeld totdat de onderliggende partijen dat weer vrijgeven op je creditcard. Hierdoor kan je de boeking dus niet meer afronden totdat alle reserveringen zijn geannuleerd.

Dit betekend nu dat ik 72 uur moet gaan wachten op mijn eigen geld, daarna kan ik pas een nieuwe boeking maken. Mogelijk is de reis dan dus niet eens meer beschikbaar en omdat we met een paar dagen al op vakantie willen, is dit dus een probleem.

Expedia moet er dus voor gaan zorgen dat ze het gehele bedrag in een keer af schrijven op een creditcard, als er dan iets mislukt dan wordt het geheel ook in een keer geannuleerd.

Dan nog even het puntje "contact opnemen". Expedia heeft ook een klantenservice die je kan bellen, heel fijn. Helaas is deze alleen maar bereikbaar als je succesvol langs de BOT komt door een reisplan nummer in te voeren. Ik kon dus geen contact opnemen want de boeking was niet geslaagd en ik had dus geen reisplan nummer. Omdat ik uiteindelijk een oude reis kon vinden in mijn email die wel een nummer had, ben ik toch door deze hobbel heen gekomen, maar dit is natuurlijk belachelijk. Echt Expedia, ook mensen die de reis nog niet hebben geboekt, willen soms even bellen!.

3 listopada 2024

Niet boeken!!

Wat een slechte service!! Koffers kwijtgeraakt en bij de luchtvaartmaatschappij geen enkele reactie. Als verantwoordelijke reisorganisatie te horen gekregen dat ze ons niet verder gaan helpen. Nooit meer boeken via deze waardeloze reisorganisatie.

30 października 2024

Afrader

Afrader! Bij ons is het dubbel afgeschreven en ik ben al maanden bezig om contact te zoeken zodat het terugbetaald word.

25 sierpnia 2024

GA NIET IN ZEE MET EXPEDIA

Bij Expedia een pakket geboekt, waarin een vliegreis èn huurauto. Ter plekke kregen wij de huurauto niet mee, omdat de creditcard niet valide zou zijn, daarom waren we genoodzaakt op het vliegveld ergens anders een auto te huren, waar we 3x zo veel voor moesten betalen.
Natuurlijk was er niets mis met die mastercard, we hebben ( naast diverse e-mails tijdens onze vakantie in Italie) notabene Expedia nog een foto hiervan gemaild zodat men dat zelf kon checken.
Terug in Nederland eisen wij de gemaakte kosten voor de nieuwe huurauto terug. Expedia wringt zich in allerlei bochten om hier onderuit te komen, eerst verwijzen naar de auto verhuurder, die natuurlijk ook niet'thuis geeft,dan houden ze toch weer vol dat de mastercard een prepaid card zou zijn, en nu klopt de naam weer niet op de kaart. ( bij het boeken wordt voor de vliegreis om de volledige voornamen gevraagd, op de credit card staan alleen de voorletters vermeld)
Wij beschouwen Expedia als de verantwoordelijke partij, omdat we daar immers hebben geboekt.
Inmiddels hebben we aangifte gedaan bij diverse instanties.
Mensen, neem een wijze raad aan: BLIJF WEG BIJ EXPEDIA, HET ZIJN OPLICHTERS.

Update : ik zou iedereen willen zeggen: Geef niet op mensen, Expedia bluft! Dankzij de rechtsbijstandverzekering hebben wij ons geld terug.

22 września 2024

Waardeloos bedrijf!!

Vreselijk bedrijf. Ik heb via Expedia een hotel geboekt voor drie nachten in Turkije. Tijdens de boeking stond dat de tarieven gebaseerd zijn op de huidige valutakoersen en de betaling voldaan dient te worden bij de accommodatie, in de plaatselijke valuta. De prijs voor drie nachten was 12.000 lira was (en op dat moment was dat omgerekend €317,03, zoals ook in de boekingsbevestiging staat).

Het hotel heeft mij uiteindelijk in dollar laten betalen en niet in lira’s, terwijl dit wel de afspraak was. Hierdoor heb ik ruim €30 meer moeten betalen, namelijk €345,04 ($383,54).

Ik heb direct contact opgenomen met Expedia en in onze eerste contact kreeg ik ook gelijk. Ik heb een foto meegestuurd van onder andere het pinapparaat waar te zien is dat in dollar is belast. Ook is op mijn bankafschrift te zien dat er in dollar is betaald (en dit vervolgens is omgerekend naar euro, waardoor ik nóg duurder ben uitgekomen). Het hotel had dit niet mogen doen, dus ik zou het restant terug moeten krijgen. Hierna begint echter alle ellende, ondanks dat ik in eerste instantie gelijk kreeg.

In plaats van dat ik het restant heb teruggekregen van Expedia, heb ik ineens van meerdere werknemers verschillende mails ontvangen met ieder een ander mening. De ene is van mening dat het komt door de wisselkoers (wat niet zo is, want als er wordt gekeken naar de koers van de dag van betaling diende ik zelfs minder te betalen, namelijk €315,02), de ander is van mening dat het door mijn bank komt (is ook niet het geval) en de ander is weer van mening dat alles goed is gegaan. Daarnaast moet ik ook continu rappelleren tot ik een reactie krijg, en dan krijg ik dus helaas een reactie van iemand die waarschijnlijk helemaal niet begrijpt waar het probleem over gaat.

We zijn nu 1,5 maand verder en helaas heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Het is zo een simpele kwestie en een duidelijk verhaal met voldoende bewijsstukken, maar Expedia doet er alles aan om het niet te begrijpen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een deugdelijk onderzoek te doen en een klant te helpen?

Al met al zal ik hier NOOIT meer boeken en ik raad het ook iedereen aan om hier niet te boeken. Andere bedrijven zoals Booking.com doen wél altijd hun best om te helpen.

9 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik ben al een half jaar bezig met het…

Ik ben al een half jaar bezig met het geld terug proberen te krijgen van een mislukte boeking. Meerdere malen (inmiddels al 10 keer!!) contact gehad waar beloofd werd het geld binnen 2 weken of een maand op de rekening te hebben staan... En steeds NIKS. Een grote scam als je het mij vraagt. niet boeken bij Expedia!! En wat een belachelijke telefoon service je krijgt voor geen mogelijkheid een echte medewerker aan de lijn.

4 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Hotel overnachting geboekt maar geen bed..

Hotel overnachting geboekt en dus €55,82 afgeschreven van mijn rekening. Toen bleek er iets fout zijn gegaan met de boeking aan hun kant, en zou ik binnen 10 werkdagen mijn geld terug gestort krijgen. Inmidels meerdere malen contact gezocht en 4 maanden verder, maar nogsteeds niets retour gehad... nooit meer Expedia voor mij.

10 czerwca 2024

Zakzetters

Ik wou ging een vakantie boeken naar Italië, bij het betaling kreeg ik een error. Na het nazicht van mijn mail heb ik niks ontvangen over de boeking maar van mijn rekening werd er meer dan €500 euro afgehaald. Na contact op te nemen met de chatbox hoorde ik dat ik het binnen de 3 werkdagen ging terugbetaald worden. Na 2 weken is dit nog altijd niet het geval.

24 września 2024

Extra kosten bij vliegticket

Ik dacht een vliegticket te boeken bij Expedia voor €111 waarvan ik dacht dat het mij 3 tientjes zou schelen vergeleken met een andere aanbieder, tot ik erachter kwam dat er een bedrag is afgeschreven van €217 omdat er belastingen en toeslagen bij kwamen kijken. Ik ben nu al maanden aan het reizen via verschillende aanbieders en vliegtuigmaatschappijen en dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Dit is ronduit een smerige boevenstreek!!

27 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Mislukte boeking, geld wel terug.

Hotel geboekt, geld afgeschreven maar geen bevestiging. Door al deze reacties gedacht dat we het geld ook niet of heel laat terug zouden krijgen.

De klantenservice die buiten de Nederlandse kantoortijden open is, is inderdaad slecht. Ze adviseren je daar opnieuw te boeken maar dat wil je natuurlijk niet doen want de kans is groot dat het weer mis gaat.

De volgende dag de Nederlandse klantenservice gebeld en te horen gekregen dat het geld binnen 30 dagen weer op de rekening zou staan. Wederom door deze reacties krijg je weinig hoop, dus ook in de eerste week nog via de chat gepeild wat de stand van zaken was. Ik kreeg twee verschillende reacties wat nog meer frustratie opleverde.

Ik schrijf deze reactie omdat wij uiteindelijk ons geld binnen 7 dagen teruggekregen hebben. Maar dat Expedia dus wel gewoon terugbetaald en deze reacties juist voor veel paniek zorgen. Toegegeven is 7 dagen alsnog erg lang, helemaal als je geen geld hebt om bijvoorbeeld elders de boeking alsnog te maken.

21 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Bij het boeken mislukte de betaling

Bij het boeken mislukte de betaling, en is de datum zomaar gereset naar een andere datum dan de bedoeling was. Direct contact opgenomen, maar ze doen er niets mee, ondanks dat de fout uit hun systeem afkomstig was. Erg vervelend, ik ga hier niet meer boeken.

13 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Aanbieden van niet bestaande accommodaties

Eén verblijf geboekt via Expedia. In mijn gehele vakantie van 3 weken ging alleen de boeking bij Expedia niet goed. Zij boden een verblijf aan dat niet bestaat. Dit heb ik moeten vernemen door bij aankomst te arriveren bij een leeg veld met daarnaast het huis van de eigenaar. Foto's waren op professionele manier aangepast en Expedia verzuimt het om fraudemeldingen serieus te nemen. Klachten worden ook genegeerd. Telefonisch zeer onaardig te woord gestaan door een passief aggressive Bilal die bij de klantenservice werkt. Zijn begrip van zowel klantvriendelijk als de Nederlandse taal is ver te zoeken. Typische klantenservicemedewerker van het niveau callcenter. Expedia is een bedrijf dat fraudeurs faciliteert en zijn ogen gerust dichtknijpt bij malafide praktijken. Het is in ieder geval goed dat Expedia mensen zoals Bilal en de afdeling fraude van de straat houdt. In ieder geval heb ik toch een goed doel met een paar euro kunnen steunen. In de toekomst zal er echter geen bijdrage door deze consument gedaan worden aan deze stichting die handelt onder de noemer 'reisbureau'.

5 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Klanten service

Hotel heeft mij dubbele betaling gelapt en koud water in het hotel. De kanten service heeft meteen gebeld naar het hotel. 2de betaling meteen geannuleerd. 25 euro coupon gekregen voor het koude water. Super klanten service.

9 września 2024

Boek hier niet!

Smorgens hotel geboekt met een waarde van bijna 3000. Geen bevestiging mogen ontvangen. Na diverse pogingen tot communicatie zeer slecht geïnformeerd met een verhaal dat het probleem aan mijn kant zou liggen. Vervolgens met bank gebeld en achterhaald dat de overschrijving gewoon gelukt is. Vervolgens weer teruggebeld met Expedia en aangegeven dat de betaling gewoon is gelukt en zelfs betalingsdetails gedeeld, hier willen ze niks mee! Vervolgens de tip gehad om nogmaals te boeken, je raadt het al, gewoon 10% duurder! De volgende dag met de Nederlandse lijn gebeld en uitgelegd wat er is gebeurt, wederom geen oplossing. Pas op mensen je bent gewoon je geld 2 weken kwijt en ze laten je 10% meer betalen. Ook geen mogelijkheid om een klacht in te dienen. Boek hier niet!

8 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Expedia misleidt met de gegeven prijs van hotel

Expedia geeft ons een prijs voor 3 personen. Op de factuur staat duidelijk dat dit voor 3 personen is. Op de dag van aankomst belt het hotel ons om aan te geven dat we nog 80 euro extra moeten betalen voor de 3e persoon. Ze geven aan dat Expedia dit niet goed vermeldt op hun website. Dit is echt misleidend van Expedia. Je gaat accoord voor een bepaald bedrag en nergens wordt de prijs van 80 euro extra aangegeven. Expedia hoort de exacte prijs te geven. Een klant weet dan waar hij op moet rekenen. Pure misleiding. Ik heb dit ook aan Expedia doorgegeven, maar ze weten het natuurlijk zo te draaien dat we dat hadden kunnen weten. Al was dat via allerlei links en kleine letters wellicht met moeite uit te vinden, dan nog haal ik nergens dat exacte bedrag eruit. Het bedrijf is verplicht het precieze bedrag door te geven.

7 września 2024

Optie ruimbagage

Package deal geboekt met de optie ruimbagage (tegen een toeslag). Na betaling is dit nergens op de bevestiging terug te vinden. Dus gebeld. Mevrouw is een klein uur bezig geweest dit uit te zoeken waarvan ik grotendeels in de wacht heb gestaan. Conclusie: ze kan niet terugvinden dat ik ruimbagage heb bijgeboekt. Ik moet de luchtvaartmaatschappij maar bellen en wederom tegen betaling de koffers nog maar eens aanmelden.

4 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej