Det har været en utrolig god oplevelse at booke ferie/cykeltur med event4cykling. Meget hurtige svar og god opfølgning med relevante oplysninger. Dejligt at vi kan gå og glæde os til turen, vidende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg rejste med Event4Cykling til Altea i 2024, og nu glæder jeg mig bare til endnu en dejlig tur i 2026. Glæder mig til det gode selskab med ligesindede ryttere, de fantastisk bjerge, udfordrende stig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem booking, rimelig pris og et gennemtænkt arrangement. Har været med på en tur tidligere og hotellet ligger rigtig godt, har en høj standard og er perfekt til cykelryttere.
Reakcja na opinię
Godt hotel med meget venlig betjening. Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie. Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol... Zobacz więcej
Vi er en gruppe af cykel etuitaster som har en passionen for den fantastiske motionsform som cykelmotion er. Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser til andre cykelmotionister, i form af træningsture, rejser, m.m. og dette med motioncyklingens glæde og fællesskabfølelse som omdrejningspunkt.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tak for en rigtig godt arrangeret tir til Altea hvor vi fra Byens Tag @ Facade deltog med 8 personer.
Alt klappede som det skulle og både forplejning, cykel ture og rejse var i top.
Bedste anbefalinger herfra

Odpowiedź od Event4cykling
Fantastisk arrangeret tur, hvor der var styr på det hele. Det gælder alt ligefra hotel, leje af cykler og de dagligt arrangerede cykelture i det fantastiske cykel område i Altea😀🚴♀️.

Odpowiedź od Event4cykling
Fantastisk service,hurtigt og kompetent.
Meget cykel for pengene..

Fantastisk hurtig service.
Svarer meget hurtig
De varmeste anbefalinger herfra

Odpowiedź od Event4cykling
Super service - fandt den vare jeg skulle bruge som nærmest var umulig at få fat på ved andre cykelforhandlere . Mine bedste anbefalinger herfra :-)

Odpowiedź od Event4cykling
Leverede den bestilte vare hurtigt - god service.

Odpowiedź od Event4cykling
Super fed Cykel meget stiv og vind stabil og en fantastisk god service hos Event4cykling
En lang og fantastisk hyggelig og smuk tur i det Fynske, et kæmpe godt arrangement, forplejning på ruten og til sidst en hyggelig afslutning i slyngelstuen..
Fantastisk weekend.. 😁
Hilsen Moesgaard
På cykelferie med Hjerterytterne, en uge med rigtig god forplejning, en OK cykelkælder og gode cykelruter.
Rigtig fin tur til Calella i Spanien.
Godt hotel til meget rimelig pris.
Gode cykelruter.
Har kun godt at sige om Event4cykling 👍🏼
Super hotel og lækker mad, styr på sagerne og aftaler med Event4cyckling😊👌👌🚴♀️
Fantastisk organisering af ture, ruter & overnatning.
Professionelt og seriøst hele vejen igennem
Jeg deltog i Det rigtige Sjælland rundt i juni 2018, og jeg vil gerne sige tak for et rigtig godt arrangement. Der har absolut ikke været noget at klage over. Arrangementet var fra start med en professionel tilgang til afvikling af et sådan cykelløb.
Jeg vil helt klart anbefale event4cycling til andre cykelmotionister, som gerne vil have en på opleveren.
Med venlig hilsen,
Kaptajn på hold 2 - KP
Super arrangement, god rute, godt tempo med kompetente hold kaptajner, perfekt forplejning og overnatning, kan anbefales.
Godt hotel med meget venlig betjening.
Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie.
Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol (hvilket er yderst rimeligt, når man opgraderes) Grundet konstant skygge var det første værelse under standard, vil jeg mene.
God service fra Event4cykling hele vejen igennem.
Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at tage afsted i år, for pengekassen var efter skilmisse temmelig slunken, men jeg gjorde det alligevel og har ikke fortrudt. Jeg fandt at hotellet fuldt og helt levede op til forventningerne og lidt til. Buffeten var i top og i forhold til cykling var placeringen genial. Man kunne uden for megen trafik komme direkte ud i terrænet.
Venlig hilsen Hans Henrik Ekner.
har virkelig haft en god tur til Mallorca, med en masse gode oplevelser
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.