Det har været en utrolig god oplevelse at booke ferie/cykeltur med event4cykling. Meget hurtige svar og god opfølgning med relevante oplysninger. Dejligt at vi kan gå og glæde os til turen, vidende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem booking, rimelig pris og et gennemtænkt arrangement. Har været med på en tur tidligere og hotellet ligger rigtig godt, har en høj standard og er perfekt til cykelryttere.
Reakcja na opinię
Godt hotel med meget venlig betjening. Godt beliggende hotel - perfekt for en cykelferie. Måtte betale lidt ekstra for at bytte et mørkt værelse på 1. sal med et højere beliggende værelse med sol... Zobacz więcej
Vi er en gruppe af cykel etuitaster som har en passionen for den fantastiske motionsform som cykelmotion er. Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser til andre cykelmotionister, i form af træningsture, rejser, m.m. og dette med motioncyklingens glæde og fællesskabfølelse som omdrejningspunkt.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nem booking, rimelig pris og et gennemtænkt arrangement.

Odpowiedź od Event4cykling
Meget hurtige svar og god opfølgning med relevante oplysninger.
Dejligt at vi kan gå og glæde os til turen, vidende at event4cykling holder deltagerne rigtig godt orienteret

Odpowiedź od Event4cykling
Jeg rejste med Event4Cykling til Altea i 2024, og nu glæder jeg mig bare til endnu en dejlig tur i 2026. Glæder mig til det gode selskab med ligesindede ryttere, de fantastisk bjerge, udfordrende stigninger og førsteklasses hotel. Og ikke mindst, en pakkerejse, hvor jeg kan fokusere på det jeg er bedst til: Cykle, spise og nyde tilværelsen :-)

Alt fungere super godt
Godt hotel med skønt pool-område.
Fantastiske cykelruter.

Odpowiedź od Event4cykling
Fine tur i godt selskab. Hotelværelse dårligt beliggende mod vej og by med kraftigt støj om natten, hvilket trækker kraftigt ned.
Anbefalede cykeludlejning Topbike udviste ekstremt ringe service, ved problem med dårlige pedaler, og cykler generelt udslidte i drivline.

Odpowiedź od Event4cykling
Det bedste firma at bruge til rejser med cyklen. Altid bedste hoteller og bedste service. Kan klart anbefales og sig det gerne til din nabo også

Odpowiedź od Event4cykling
Virkelig god service og meget behagelige folk bag Event4cycling.
Fantastiske ture og godt arrangerede cykelløb (Superbrugsenløbet)
Anbefaler virkelig dette firma :-)

Odpowiedź od Event4cykling
Super godt arrangeret event, der er styr på tingene:-)

Helt fantastisk cykelferie.....
Godt planlægt og med logistikken i orden.
Dejligt hotel med god mad og perfekt til cykelferie, med værksted, vaskeplads samt opbevaring af cykler i hotellets kælder.
Vi ses til næste år :-)

Odpowiedź od Event4cykling
Fantastisk tur med gode guider, alt blev som håbet inden afgang.
Fint beliggende hotel med alle nødvendige faciliteter,
Vil gerne deltage igen en anden gang.

Odpowiedź od Event4cykling
Super tur - dejligt hotel og fantastiske cykelruter
Det eneste jeg var utilfreds med var cykeludlejningen som ikke levede op til mine forventninger

Odpowiedź od Event4cykling
Konge oplevelser at tid planlagt til mindste detalje.
Der er plads til alle der holder af at cykle og møde andre med ditto interesse

Odpowiedź od Event4cykling
Gode og hyggelige cykel entusiater der skaber ditto events - og der er styr på sagerne

Odpowiedź od Event4cykling
Det er ikke første gang jeg er med til et cykel løb arrangeret af Event4cykling.
det spiller bare altid max.
Som altid en fornøjelse, alt er på plads intet overladt til tilfældighederne og ikke mindst glade mennesker.
Flot arrangement og en rigtig god cykeltur. I starten lidt uro med, hvor stærkt kører vi, venter vi på hinanden, og lign., men efter holdopdeling gik det rigtig fint.
Dejlige rammer til socialt samvær efterfølgende og med rigtig dejlig og velsmagende suppe.
Jeg deltager gerne igen, også når vejret bliver bedre 👍😄
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.