Złodzieje, sprzedali Esprit,a ludzie mają karty podarunkowe, które Esprit sprzedawał do ostatniej chwili. Towar w sklepach Esprit nadal jest sprzedawany, a karty zablokowane, czy ktoś nad tym panuje... Zobacz więcej
Zamawian na ESPRIT od wielu lat. Nigdy nie było problemu ze zwrotem pieniędzy za zakupione rzeczy; a zwrotów robiłam sporo. Aktualnie firma znajduje się w sytuacji o której można przeczytać w internec... Zobacz więcej
Doświadczyłam długiego czasu dostawy z firmy Esprit, co było niezwykle frustrujące. Dostawa zamówienia trwała 10 dni i spowodowała niedogodności i konieczność ciągłego monitorowania statusu dostawy. W... Zobacz więcej
28 stycznia anulowałam zamówienie złożone tego samego dnia. Do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, mimo licznych maili i telefonów do BOK. BOK jedynie przeprasza i kilkukrotnie przekazuje sprawę d... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ESPRIT :: homepage - Homepage
Lindgreens Alle 9, 2300, København S
- 32646200
- www.esprit.com
Brak zwrotu pieniędzy
W dniu 22.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, że pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia dzisiejszego, tj 11.02.2024 , pomimo kilku interwencji mailowych, chociaż za każdym razem zapewniano mnie , że pieniądze zostały przekazane do zaksięgowania. Dostaje tylko durne wiadomości ze dziękują mi za cierpliwość i zrozumienie.
Problem z odzyskaniem pieniędzy za zwrócony towar !
W dniu 17.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, że pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia dzisiejszego, tj 01.02.2024 , pomimo kilku interwencji tel. i mail., chociaż za każdym razem zapewniano mnie , że pieniądze zostały przekazane do zaksięgowania.
Problem ze zwrotem środków za towar…
Problem ze zwrotem środków za towar zakupiony w sklepie internetowym!!!! Czekam na zwrot srodkow ponad 2 tygodni , w obsłudze klienta proszę uzbroić się w cierpliwość!!! Jak odzyskać swoje pieniądze ????
Jedna gwiazdka bo nie ma ujemnych!!!
Jedna gwiazdka bo nie ma ujemnych!!!
Zakupiony towar, tego samego dnia zwrocilam, zwrot pieniedzy mial nastapic w ciagu kilku dni roboczych...trwalo to ponad miesiac!!! Slano mi slodkie klamliwe emaile ze dzial ksiegowy juz sie tym zajmuje...no zenada!!! Nigdy wiecej!
Nie kupujcie w tym sklepie online! nie zwracają środków za zwrócony towar
Złożyłam w grudniu dwa zamówienia. Towary przysłano sprawnie, ale nie wszystko pasowało i zrobiłam zwroty przed świetami. Zwroty potwierdzono. Kazano przesłać maile z danymi do przelewu. Potem znów na innego maila, bo ten ibanmałpaesprit.eu powiedzieli, że ma techniczne problemy. Zwroty miały być w ciągu 3-5. dni. Nie ma ich do dziś. W jednym mailu napisali, że za jedno zamówienie wysłali zwrot środków przelewem w dn.10.01.24 a drugie wyjaśniają… Co tu wyjaśniać??? Tego przelewu z 10.01. nie mam do dziś i już nie odpisują na maile… Porażka! Oszuści! Omijajcie zakupy u nich!
Uwaga na Firmę ESPRIT!!!!!!
Uwaga na Firmę ESPRIT!!!!!!! PROBLEM Z ODZYSKANIEM PIENIĘDZY ZA ZWROT. KŁAMIĄ, KRĘCA. PONAD 3 TYGODNIE MINĘŁY A PIENIĘDZY NADAL NIE MA NA KONCIE.SPRAWA SKIEROWANA DO RZECZNIKA PRAW KONSUMETA.
Na zwrot środków czekam prawie miesiąc…
Na zwrot środków czekam prawie miesiąc w każdym mail przepraszają a przelewu jak nie było tak nie ma.
Od 2 listopada czekam na zwrot…
Od 2 listopada czekam na zwrot pieniędzy. W tej chwili mamy 5 stycznia. Brak informacji i pieniędzy.
Złodzieje!!
Uwaga! Nie oddają pieniędzy za zwroty! Czekam od maja a mamy lipiec. Brednie I kłamstwa na mailach!!! Paczki że sklepu nie odebrałam a czekam 6 tydzień aż paczka dotrze do sklepu- sami się gubią w tym bełkocie który ludziom wciskają.