Rudehejset i venstre side af min MX 5 stod af midt i ferien, så ruden ikke kunne lukkes. Jeg ringede onsdag til værkstedet hos FAE og talte med Brian. De tog bilen ind samme dag, trods reduceret mands... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionel betjening. Klar kommunikation så man kan forstå hvad der skal ske og hvorfor.
Reakcja na opinię
Værksted og skadecenter 5 velfortjente stjerner. Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skadecenter - 10/10 Virkelig god service. Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter. fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot... Zobacz więcej
Forside
Runetoften 21, 8210, Århus V, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Kan klart anbefale Finn Allan Eriksen Automobiler, både ved handel af bil og ikke mindst værkstedet. Er, i husstanden, vel efterhånden oppe på 8 fabriksnye biler derfra siden 2002, og hver gang er vi gået derfra med følelsen af at der gjorde vi en god handel. Vi har haft både Suzuki, Mazda i flere udgaver og Nissan i flere udgaver. Hver gang taget udgangspunkt i hvad vi lige nu har behov for. Sidste skud er nu en Qashqai, med alt i udstyr og så på leasingaftale med 50.000 km. om året. Det har jeg ikke kunnet finde andre steder end ved Nissan. Også her god information fra Peter Strandgaard i den handel. Fleksibiliteten er i højsædet.
Værkstedet har vi også altid brugt, og både ved bestilling af tid, ved modtagelsen ved værkstedet, ved afhentning af bil og ikke mindst opfølgning på hvad der er blevet lavet, har altid været fremragende. Der kan sagtens være besøg på værkstedet hvor man lige tager en samtale om fakturaen, men det sker altid i en god tone. Det er klart det bedste værksted jeg har oplevet igennem alle mine år med biler (+40 år)

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Jeg var ude at prøve den nye Mazda 3 i weekenden. Super flot bil og kører rigtig godt. Da jeg kommer tilbage fra prøveturen, spørger jeg om jeg også må prøve en MX-5. Til min overraskelse får jeg et nej. Jeg får at vide, at de har mange som gerne vil prøve den, og at det ikke ville være så godt hvis jeg nu kørte bilen ind i et træ.
Det gælder vel for alle biler, at det ikke er godt hvis man kører ind i et træ, så det var en ret mærkelig "begrundelse" at give for at jeg ikke måtte prøve bilen.
Jeg kommer ikke til at lægge mine penge hos denne forhandler.
Respons til svar fra Finn Allan Eriksen Automobiler A/S:
Det er ikke korrekt når i svarer, at jeg sagde jeg udelukkende var interesseret i leasing. Jeg kunne sagtens finde på at købe en MX-5, da jeg synes det er en super fed bil. Måske nu, måske om et par år.
Det er selvfølgelig jeres valg om i vil lade en potentiel kunde prøvekøre en bil eller ej, det er jeres fulde ret. Jeg kommer bare aldrig til at lægge mine penge hos jer, med så blank en afvisning som jeg fik hos jer.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Super værksted. Lige fået min Swift hjem efter service. Super venlig, og god behandling. Kommer igen.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Hvis du gerne vil helt op i det røde felt og slutte af med, at måbe over din regning, fordi den er næsten dobbelt så stor som aftalt, så kan du roligt vælge dette værksted.
Rigtig flot klargøring af den brugte bil jeg købte, man skulle tro bilen var ny og ikke 5 år gammel. super service fra Peter.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Vildt god service! Jeg var derinde med bilen til service og blev mødt af super dygtige medarbejdere fra jeg skulle ind med bilen til jeg skulle hente den. Mega fedt i går op i så god service og at jeres kunder er tilfredse 😄

Oplevede virkelig dårlig service på en CX5 det kostede
371,00 kr at få lidt luft i hjulene lampen for lavt dæktryk kunne
ikke slukke.
Bilen er ikke købt hos Finn Allan Eriksen deres byttepris var ca. 60.000-(Elev vurderede den brugte bil) for lavt.
Men jeg har brugt værkstedet siden bilen var ny (2017)
Gert.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Er du til markeds bedste pris og en service der lever op til forventningerne. kan sige det er fordi det er anden gang jeg køber bil (her) så er det her jo det helt rigtige sted 👍🏻🎉🙂 hilsen en glad ejer

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har kun gode oplever med forhandler og værksted. Har nu købt 2 Mazda’er af dem - har i begge tilfælde fået en god pris andre ikke kunne matche. Har kørt til service med den første bil igennem 3 år, og de ting der dukkede op blev lavet og ordnet på en god måde og altid i en god tone.
Jeg er glad for at komme der og vil blive ved med at komme så længe de forsætter den gode service og behagelige væremåde 🙂

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik en god behandling og priserne var meget tilfredsstillende. Har været kunde hos dem i 10 år og i alle årene har der aldrig været noget bøvl. Vi regner stærkt med at være lige så tilfredse med den nye bil og de kommende ture til service og dækskift.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Været kunde i mange år - altid god betjening og fine priser. Der bliver ikke lige pludselig tilføjet mere på regningen end det man har aftalt. Hvis der skal laves mere, ringer de og giver en pris. Har ikke haft grund til at finde andet værksted

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Altid god kommunikation og service med såvel salgsafdelingen som værkstedet.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Fantastisk service og glade smilende folk.... der altid hjælper....

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Fik den bedste vejledning og betjening hele vejen igennem. Peter og Danny har leveret varen til top karakter. Kan kun anbefale dem😊👍🏻
Kan kun anbefale Finn Allan Eriksen Automomobilforretning.
Venlige mennesker, der holder hvad de lover.
Har handlet hos dem flere gange og kommer gerne igen.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har haft mange forskellige bilmærker og mange franske, men vi har lige købt vores allerførste Nissan (Qashqai) hos Finn Allan Eriksen. Igennem hele forløbet har vi fået en rigtigt gode service af Matthias og god oplevelse. Det vil ikke være sidste gang vi tager derud, når denne bil engang skal skiftes ud, hvis vi ellers bliver glad for Nissan. :-)

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Framragende service af Mathias. Han var så kompetent, dygtig og imødekommende. Tak for købet. Jeg er så glad for min Mazda2.