Finn Allan Eriksen Automobiler A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rudehejset i venstre side af min MX 5 stod af midt i ferien, så ruden ikke kunne lukkes. Jeg ringede onsdag til værkstedet hos FAE og talte med Brian. De tog bilen ind samme dag, trods reduceret mands... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionel betjening. Klar kommunikation så man kan forstå hvad der skal ske og hvorfor.

Oceniono na 5 z 5

Værksted og skadecenter 5 velfortjente stjerner. Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skadecenter - 10/10 Virkelig god service. Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter. fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Forside

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Supergodt værksted

Jeg har fået bil serviceret ved Finn Allan Eriksen i næsten 20 år, og ikke een eneste gang har jeg haft en dårlig oplevelse. Alle er enormt kompetente og servicemindede. Senest fik jeg en meget grundig gennemgang af bilen ved Mark.

14 stycznia 2026

Hej Jan

Vi takker for denne super gode anmeldelse.

FAE, SERVICE TEAMET

Alle aftaler blev overholdt

Alle aftaler blev overholdt. Bilen gennemgået og foreslag til udskiftninger blev sendt på mail, til godkendelse.

16 stycznia 2026

Hej Jens

FAE TEAM

Oceniono na 5 z 5

Fik repareret og malet en for kofanger.

Fik repareret og malet en for kofanger.
Flot og veludført arbejde, rigtig fin info fra firmaet under forløbet. Tilmed færdig en dag før tid.

8 stycznia 2026

Hej Poul

Tak for den fine anmeldelse, den er vi glad for.

FAE TEAM

Fik udskiftet batteriet

Fik udskiftet batteriet. F.A.Eriksen's service var som sædvanligt helt i top - fra aftale til afhentning.
Har været kunde i mere end 40 år.

19 grudnia 2025

Hej Poul

Tak for den flotte anmeldelse, og tak fordi du har været en god kunde i mange år.

Oceniono na 5 z 5

I would like to sincerely thank the…

I would like to sincerely thank the entire team for the five years I have been a customer.

From the very first contact, led by salesman Mathias Mosegaard, I was given a truly outstanding experience as a first-time buyer of the brand. That initial trust and professionalism ultimately resulted in the purchase of two brand-new vehicles within less than three years, which speaks for itself.

I would also like to acknowledge the entire office and customer service team, including professionals such as Mark Pedersen, who is highly competent and knowledgeable in his field and has always been available whenever I needed guidance or clarification.
On the maintenance side, Gitte consistently demonstrated efficiency and a solution-oriented mindset, always making the effort to find the best possible outcome.

A very special thank you goes to Mr. Petter Strandgaard.
Despite being aware that I had purchased a vehicle from another brand, when he learned that the car would be delivered with summer tires leaving me without a winter tire solution due to “lack of workshop availability until January”, He immediately stepped in on behalf of the company he leads.
Without any prior appointment, he offered practical support by allowing me to store the new wheels at the dealership and, on the very day I received the car from Hjner Hessel / XPeng, he was ready to welcome me and personally ensure the wheels were changed. This prevented me from risking fines or unsafe driving conditions.

In addition, I will continue to store my tires with them and carry out seasonal tire changes through their facilities.

The difference in human approach and customer care is remarkable. Finn Allan Eriksen does more than sell cars, They make you feel that the money you invest truly matters and that you are valued as a customer.

This level of professionalism, empathy, and accountability is what builds long-term trust and loyalty.

15 grudnia 2025

Hi Claudio

Thank you for your great review of us here on Trustpilot.

Oceniono na 4 z 5

Jeg har intet dårligt at sige

Jeg har intet dårligt at sige. Jeg har købt biler og fået dem serviceret, det meste af mit liv. God service og gode mekaniske evner. Grunden til kun fire stjerner er, altid plads til forbedring alle steder. Thomas

12 grudnia 2025

Hej Thomas

Tak for anmeldelsen

Udbedring af skade

Vi fik lavet en skade på vores Tesla (forsikringsskade). Servicen var helt i top. Vi fik hurtig tid og vi fik en ny elbil som lånebil. Reparationen gik hurtigt og vi er virkelig glade for resultatet som virkelig er grundigt. Ved afhentningen var servicen hurtig og god - vores bil var nyvasket og rigtig fin. Vi vil klart anbefale skadescenteret til andre.

5 grudnia 2025

Hej Sandra

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi super glad for.

FAE

En super oplevelse

En super oplevelse. Giver mine varmeste anbefalinger.

12 grudnia 2025

Tak for den flotte anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

Lækkert arbejde ! Stor anbefaling!

Vi har netop hentet vores Model Y 2025 hos Finn Allan Eriksen.
De skulle rette op på en lakerings farveforskel som et anden værksted i byen havde lavet.

Hele processen ved Finn Allan Eriksen har været super, vi modtog en fin elbil som lånebil, så vi stadig kunne bruge vores clever abbonement.
Udover det var det endelige resultat af lakeringen til UG, og matcher perfekt.
Dette var vi selfølgelig rigtig glade for da det udgangspunkt som det andet værksted havde lavet var ekstremt ringe.

Vi modtog til stor overraskelse en nyvasket bil både inde og ude, dette havde vi ikke forventet, og var bare mega god stil af dem.
Kommunikationen med Finn Allan Eriksen automobiler fungerede super fint, og vi fik endda en bøtte lak med som vi kunne bruge til nogle af de stenslag vi har på bilen.

Alt i alt god oplevelse, og vil anbefale alle der skal have lakeret deres Teslaer at bruge dette værksted! :-)

Glædelig jul til alle på værkstedet
Mvh Magnus og Emma :)

11 grudnia 2025

Hej Magnus

FAE

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået lavet vores Hyundai ionic…

Vi har fået lavet vores Hyundai ionic Electric og alt er bare lavet godt . Vi fik lavet opretning på en side og bagende. Og det er bare så flot lavet . Og endnu mere lækkert var vi fik en elbil som lånebil mens den blev lavet . Vi havde budgetteret med det tog mindst en uge men det var så hurtig ekspedition .

4 listopada 2025

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Tak for den fine anmeldelse - den er vi glade for

god service

luxus service

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Tak for din flotte anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

God service. Har overholdt deres garanti på køb af en brugt bil, mere end man kunne forvente

21 listopada 2025

Hej Simon

Mvh

Fuld tilfredshed med Finn Allan Eriksen Automobiler

Jeg kører nu i den 4. bil indkøbt og serviceret hos Finn Allan Eriksen Automobiler. Uanset om det ser i salgsafdelingen, service / værksted eller skadescenter har jeg altid været 100% tilfreds med den ydelse jeg har modtaget. Jeg synes man får fuld valuta for pengene, og man kan stole på ens bil bliver serviceret, så det er fornøjelse at køre derfra.

20 listopada 2025

Hej Hans

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for

Oceniono na 5 z 5

Man kan altid regne med dem

Man kan altid regne med dem. 👍
De laver ikke noget unødvendigt og skipper ikke noget som skal laves.

20 listopada 2025

Tak for den flotte anmeldelse

God og hurtig service

God og hurtig service. Venligt personale

23 października 2025

Hej Helle

Tak for den gode anmeldelse

Alt godt

Super betjening… mekanikeren afleverede selv nøglen og forklarede hvad der var lavet

29 października 2025

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du oplevede super god betjening hos os.

Oceniono na 5 z 5

Man bliver altid venligt modtaget når man kommer ud til Finn Allan Erikson, vil klart anbefale dem til andre.

27 października 2025

Hej Helle

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du oplevede rigtig god service hos os.

Fin service

Fik nye vinterdæk påmonteret og alt arbejde blev udført perfekt. God service og hyggelige omgivelser på Runetoften.

24 października 2025

Hej Peter

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du oplevede rigtig god service hos os.

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej