Erdal of Sweden Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otroligt snabb återkoppling och leverans, beställde på lördag morgon och på måndagen efter kom sängen. Bra och supertrevlig kontakt. Skön och snygg säng som var enkel att montera. Kan bara varmt rekom... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra service. Handläggaren tog kontakt via telefon efter jag la beställningen på en bäddmadrass och informerade mig att den inte var på lager men väntas hem om några dagar och ringde efter 3 vardagar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte en underbar säng! Krånglade till det med att beställa en annan sorts klädsel men det löste dem lätt. Jag är så nöjd, har mycket mindre ont i kroppen på morgonen och den är så snygg. Det enda s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde en sänggavel, den var väldigt fin och känns välgjord. Ett plus är att den INTE luktar nytt och kemiskt, som andra nya möbler kan göra. Hemsidan får gärna förtydligas lite - jag trodde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Supernöjd med sängen, mindre med extra kostnader

Supernöjd med sängen, mindre nöjd med att ha betalat 900 kr för att få sängen inburen och den gamla hämtad när bärarna krävde 900 kr extra för att ta med den gamla sängen. Har hittills inte fått återkoppling från er angående det.

7 września 2022
Logo Erdal of Sweden

Odpowiedź od Erdal of Sweden

Hej, Lotten!
Kul att höra att du är nöjd med sängen. Gällande inbärning av möbler erbjuder vi en tilläggstjänst för inbärning och tjänsten för inbärning av möbler kostar 900kr. Vi erbjuder även bortforsling av gamla möbler, dock måste den bokas genom kundtjänst, eftersom det är ett externt transportbolag som vi anlitar denna tjänst för. Det går tyvärr inte att lägga till bortforsling av möbler på plats utan information till oss, hoppas att du har överseende över situationen.

Hälsningar!

Ertan Erdal

Oceniono na 1 z 5

Orimligt högt pris på returen

Jag handlar ofta på nätet, och håller just nu på att inreda min nya lägenhet. Jag har köpt och returnerat bord, stolar, dukar mm. Och avgiften för att returnera har varit moderat. Att för er betala 950 kr i teturporto kom som en chock. Det motsvarar ca en tredjedel av priset.

11 września 2022
Logo Erdal of Sweden

Odpowiedź od Erdal of Sweden

Hej, Stephan! Det stämmer att vi tar en returfrakt på möbler som inte hämtas ut, i ditt fall är vi tvungna att returnera ett mormorbord som är levererad på en pall. Priset för returen är 995kr.

Hälsningar!

Ertan Erdal

Oceniono na 1 z 5

Tv bänken var trasig på många ställen…

Tv bänken var trasig på många ställen och saknade flera skruvar, kom med två olika instruktionsböcker samt kom med fel delar så den inte gick att montera ihop. Dessutom skickades ett packet hem till dörren och ett till postombud som vi var tvungna att åka och hämta själva.

17 sierpnia 2022

Sover kungligt

Levererade dagen efter, stabil och skön säng i valfri färg, schyssta avbetalningsmodeller, service och lättnavigerad hemsida. Superbra!

13 sierpnia 2022

Förstagångskund

Förstagångskund. Beställde en familjevåningssäng. Snabb leverans, inga konstigheter. Bra säng (även om monteringsinstruktionerna var lite kluriga till en början).

5 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Foretaget makulerat order och betalning

den 27 juni köpte jag en garderob på Erdal of Sweden company för ett belopp av 5 596,00 plus hanteringsavgift. (Orderbekräftelse 201271393) betalar hela beloppet på en gång. Så den 30 juni fick jag ett meddelande om att denna modell inte längre tillverkades av fabriken och företaget lämnade tillbaka mina pengar. Men till min förvåning när jag gick in på företagets hemsida ser jag idag (05ejul) samma garderob som inte längre tillverkades, säljas för mer än dubbelt så mycket. (11 195 kr). Det är svårt att veta om företaget agerat i ond tro mot mig men det är ett företag som jag inte rekommenderar.

5 lipca 2022
Opinia niezależna

Beställde en sänggavel

Hemsidan får gärna förtydligas lite - jag trodde att sänggaveln kunde levereras ganska omgående om man beställde den i standardfärgen men så var det inte.

Trevlig kontakt med säljaren inför leverans, och själva leveransen fungerade bra.

8 czerwca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej